הטוחנת לא בזבזנית כלל
כמעט רכשתי, אבל הקפה קצת פחות רותח מדי לטעמי. אני חייבת שהקפה יהיה רותח, ושיחכה בכוס, תחת העיניים הפקוחות שלי עד שיתקרר טיפי.
הבעיה היא בקפסולות, שתהליך הייצור שם לא הכי ירוק, הן מגיעות מאין לי מושג איפה, לא ממש ברור מה קורה להן בזבל, או מה עושים עם הקפסולות שאוספים בנספרסו, והקפה גם לא בהכרח טרי. שלא לדבר על כמה זה בריא לשתות קפה ששהה בתוך קפסולה, שאחרכך עוברת חימום.
אני קונה פולים, טוחנת לי כמות קטנה כל בוקר במטחנה ידנית, ומכינה בפרנצ פרס. האורחים מתלהבים ממכונת הקפסולות, וזה אחלה, כי נורא קל להכין.