הצטרפתי לפורום!!!!!!!!!

דני1203

New member
הצטרפתי לפורום!!!!!!!!!

אני מת על fall out boy ומכיר את כל השירים שלהם אז סתם מתוך שיעמום אני מתעניין מה יש בפורום ולראות עוד דברים על הלהקה.

דני1203

New member
מה זה הפורום הזה!

בכלל לא מדברים על fall out boy רק על שטויות זה לא רציני וגם כולם מכירים רק שתי שירים והצטרפו בגלל זה

ממ..../images/Emo223.gif

בתור אדם שנמצא בקושי יום בפורום איך אתה יכול לדעת מה הסיבה שבגללה אנשים הצטרפו לכאן? ודווקא כן מדברים כאן על הלהקה יש גם פינות שונות ואם יש לך תלונות אתה תמיד מוזמן לפתוח דיונים חדשים

m i c k e y 15

New member
אממ..אז

מה אם אנשים מכירים רק 2 שירים.. אם הם פה הם רוצים להכיר עוד וגם כדי חהכיר חח גמאני הכרתי בהתחלה 2 שירים.. אל תשפוט

m a y a 333

New member
../images/Emo4.gif

חייבים להכיר את כל השירים שלהם בשביל לחשוב שהם עושים מוזיקה טובה?! לי יש בערך 15 שירים שלהם וזה מספיק לי כדי לדעת שאני ממש ממש אוהבת אותם
ואין לי כוח לכתוב לך תגובה ארוכה ורצינית אז פשוט אם לא מתאים לך הפורום הזה אז אל תיכנס

כשהצטרפתי לפה

הכרתי רק 2 שירים והצטרפתי גם כדי להכיר עוד הלהקה ועוד שירים ועובדה שאני מכירה הרבה יותר שירים שלהם עכשיו, מעריצה אותם הרבה יותר עכשיו וגם נשואה לפיט
XD

הגרו

New member
חחחח וואט דה הל?! ../images/Emo109.gif

א. בוא נתערב שגם אתה מכיר שניים וחצי שירים שלהם
ב. אל תגיד סתם, לי יש את הדיסק האחרון שלהם [כולל השירים המיוחדים שביחד הכל יוצא 18 שירים] ועוד כמה מהאלבומים הקודמים. אז 2 שירים? לא בדיוק. וחוצמזה, אני עוד בכלל מהקומונע [אוי געגועיםםםםם
]. אז אל תשפוט לפי כמה הודעות שנמצאות בעמוד הנוכחי. תודה.

הגרו

New member
אהה../images/Emo109.gif

כמה שירים שלא מופיעים בדיסק הרגיל וגם רמיקס לדאנס דאנס ורמיקס לשוגר משו מגניב ביותר אהבתי את של דאנס דאנס הם הוסיפו לזה קצת אלמנטים כמו של פאניק בטיים טו דאנס.

למעלה