הצטרפתי למשפחה

talspi

New member
הצטרפתי למשפחה

אני שמח להודיע לכם (בעצם אני לא כל כך שמח) שעכשיו הצטרפתי למשפחת המתנדבים (מנסים להתנדב) באופן רישמי... היום היה לי ועדה רפואית מיוחדת, שם קיבלתי את ה 21..ומשם הלכתי ישירות למדור פרט, שם החתימו אותי על טפסים למינייהם, בגלל שהייתי חכם, כבר הלכתי מראש לרופאים לבקש שיכתבו לי המלצות שאני יכול להתנדב, ונתתי לה יחד עם המסמכים החתומים את ההמצלות... אז עכשיו, למה אני אמור לחכות?! כאילו חתמתי על כל המסמכים שלהם, ונתתי המלצות...ועכשיו אני אמור סתם לחכות? לבקש מיונים שאני רוצה? מה נסגר עכשיו?

balos

New member
מזל טוב!

צר לי להודיע, אבל מניסיון ומה שאני עברתי יקח עוד הרבה זמן עד שיזמנו אותך לועדה של מתנדבים כדי לקבוע את הפטורים שלך והאם אתה כשיר לשרת בצבא וכו'. אני לא יכול להגיד לך בדיוק כמה זמן זה יקח ויכול אולי להיות שלך זה יקח פחות, אני ממש לא יודע. בעצם כרגע הבקשה שלך עוברת את הבירקטורטיה ומטפלים בתיק שלך, אמורים לזמן אותך לועדה רפואית כמו שציינתי למעלה וזה יקח זמן, כמה אני לא יודע ולא יכול להגיד. תהיה עם יד על הדופק ותבדוק כל הזמן מה קורה עם העניין. שיהיה בהצלחה!

hlvo

New member
ברוכים הבאים! ../images/Emo161.gif

ותהיה שמח.. למרות הטירטורים לפני הגיוס וההמתנה הארוכה - שווה להיות מתנדב
.

Dizen

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

מה זה אתה לא כל כך שמח
חצוף
כעיקרון, עכשיו אתה מחכה לועדת מתנדבים. זה באמת הזמן להתמיין לכל מה שאתה רוצה... וכמובן להציק כמה שיותר לתא מתנדבים כדי שהועדה שלך לא תהיה בעוד שנתיים
בכל מקרה, תתכונן לתקופה די ארוכה של המתנה...
move bitch!

למעלה