הצטרפתי למועדון המזריקות

תמרלה

New member
הצטרפתי למועדון המזריקות../images/Emo6.gif

אני לא ממש במועדון - אני רק מקבלת זריקות לא מזריקה לעצמי! אבל אחרי 3 ימים של התרוצצות וחיפוש כל יום מקום אחר לקבל זריקות מוניגון בשעה טובה- בשבת עבר בעלי הגיבור שיעור אצל חבר שלנו שהוא חובש שלימד אותו להזריק לי, וכבר יומיים הוא מזריק לי בבית והחיים נראים אחרת! אבל....היום הודיעה לי האחות שממחר אני צריכה לקבל בנוסף לזריקת מוניגון גם זריקת :ציטרוטייד ( CETROTIDE ) ושיש לזה שני מחטים.... האם מישהי מכירה מה זה בכלל הקללה הזאת? וכמה זמן צריך לחכות בין זריקה לזריקה? כי האחות אמרה לי שלא להזריק ביחד? ועוד שאלונת - אני מקווה שנעשה הזרעה בשבוע הבא, לפי מה קובעים מתי? לפי הזקיקים? הבדיקות דם?

לי מ ו ר

New member
כל הכבוד לו

אני גאה בו ובך. הצטרוטייד, מונע את הביוץ המוקדם. מבחינתי זו הזריקה האהובה עליי מכולן (סוטה, או לא???). אפשר להזריק לבטן, בעלי הזריק לי ליד, ולאהרגשתי כלום. הזרקנו באותו הזמן, אבל במקומותץ שדונים. הכנת הזריקה- המחט הגדולה היא לשאיבה של החומר, והמחט הקטנטונת להזרקה. מועד ההזרקה נקבע לפי הזקיקים ומדדי ה- e2

לי מ ו ר

New member
וואו כמה טעויות

בין כל המילים המחוברות, או תוספות האותיות, אהבתי "מקומות שדונים"= מקומות שונים. מועד ההזרקה= ההזרעה

נועם@בת

New member
ברוך בואך למועדון הנרקומניות

כולכבוד לבעל
. לכל זריקה יש שתי מחטים, האחת בה שואבים את החומר ומערביים, והשניה- בה מזריקים. הצטרוטטיד מגיע כשהנוזל כבר נמצא במזרק והאבקה בבקבוקון זכוכית עם מכסה גומי. עם המחט הגדולה מזריקים את הנוזל לתוך הבקבוקון, מערבבים היטב (שואבים ומשפריצים פנימה) ושואבים את כל הנוזל המעורבב למזרק. מנערים ומוציאים את הבועות, מחליפים למחט הקטנה ומזריקים. אפשר להזריק מיד אחרי המנוגון, לא באותו מקום. אחרי זריקת הצטרוטייד יתכן סימן כמו עקיצה. לכן מומלץ קודם כל לחמם את המזרק עם הנוזל בכף היד עד שיגיע לטמפרטורת גוף. אחרי ההזרקה לעסות היטב ואז ללחוץ כמה דקות עם הצמר גפן על מקום ההזרקה. את מועד ההזרעה קובעים לפי בשלות הזקיקים (רמת E2 ופרוגסטרון) ולפי גודלם (US). בהצלחה נועם

babywishing

New member
הפעם ה../images/Emo47.gif הולך לבעלול

טוב נו אחד
גם לך
המון המון בהצלחה, שהטיפול הזה יהיה הטיפול המנצח

orname

New member
צטרוטייד

זריקת הצטרוטייד שאני קיבלתי דווקא הגיעה מוכנה במזרק (אולי עניין של כמויות) בלי אמפולות שצריך לשאוב, בלי להחליף מחטים, בלי עירבובים ובלי בועות. הזרקה נטו. אותו דבר היה כשעברתי אח"כ לדקפפטיל (עוד סוג של "מדכא"). בפעם הראשונה הזריקה לי האחות - אח"כ עברתי ל"לבד" בשני המקרים הזרקתי אותה ממש מיד לאחר ההזרקה של ה GONAL F בצד השני של הבטן - סתם בשביל שלא יכאב פעמיים באותו צד... את מועד ההזרעה יקבעו על פי שני המדדים - הזקיקים ובדיקות הדם. בהצלחה

צטרוטייד

היי תמרלה אני לקחתי את המנוגון והצטרוטייד שאותה מזריקים בבטן כי היא תת עורית , הזריקה מגיעה פחות או יותא מוכנה באריזה והיא ממש אבל ממש לא מורגשת, לא כואבת בכלל. אחרי ההזרקה האור טיפה מאדים ומגרד וזה נורמלי לחלוטין. תזריקי לעצמך בבטן כי זה ממש הכי פשוט והכי נוח.

תמרלה

New member
השפעת הזריקות ושאלות נוספות

שלום בנות ותודה על ההתיחסות! היום קבלתי לראשונה את הציטרוטיד +המוניגון האם יש לזה השפעה או תופעות לואי? אני אולי מדמינת או שאין קשר אבל אני מרגישה שהבטן שלי נפוחה וגם יש לי מין משיכות כאלו באזור המפשעה שהן מוכרות לי כשלקחתי איקקלומין, אבל זה שהבטן נפוחה זה נורמאלי? ובאמת הזריקה באה מוכנה עם מזרקים אבל זאת זריקה תת-עורית אז אותה אני אשאיר בנתיים לאחיות שיזריקו לי! אני לעצמי לא מסוגלת ובעלי מספיק לו השיעור -במונוגון! מחר שוב בדיקת דם ואולטראסונד -תגידו לי איך מסתדרים עם מקום העבודה? אני עובדת במערכת החינוך - האם פתק מהמשרד שהיית בבדיקות מספק? למזלי אני כל יום עובדת במקום אחר אז איך שהוא אני מסתדרת ומספרת תירוצים: האוטו לא נדלק... או: עשיתי בדיקת דם ולא הרגשתי טוב אח"כ -זה התירוץ הכי נוח וכמעט אמיתי! כי לי יש ורידים בעיתיים ולא תמיד מצליחים להוציא לי על הפעם הראשונה! כמה פעמים עד להזרעה עושים בדיקות דם ואולטראסונד - כל יומיים? ומה עושים עם היום של הביוץ יוצא בשבת? אז מפספסים את החודש?

פּוֹנְג

New member
לא יכולה לענות לך בנוגע לזריקות כי

אני עם אחרות. בקשר ל US. אז עושים אותו כל יומיים שלושה בהתאם להתפתחות הזקיקים. בדרך כלל גם מקבלים זריקת כוריגון (או שאולי אחת מהשתיים שלך היא באה במקום הכוריגון) והזריקה הזו מתזמנת את הביוץ, כך שאני מניחה שאפשר להתחמק מיום שבת, ואם לא, אז אני לא יודעת

נועם@בת

New member
הכלל הגורף שלי אומר שכל מה שתגידי

על ההורמונים אני אאמין
. הורמוני ביוץ בהחלט גורמים לנפיחות בבטן, ללחץ בבטן תחתונה ולכאבי במקומות שקודם לא ידעת שהם שייכים לגוף שלך בכלל. לגבי תירוצים לעבודה, בהנחה שאת לא רוצה לספר את האמת, פשוט תגידי שהיית בבדיקת דם. אף אחד לא ינחש או יחשוד אם לא תעמדי עם פרצוץ מלא אשמה ותתחילי לתרץ ולהתנצל. בדיקות עושים כל יומיים שלושה, ומאחר ואת עם צטרוטייד אפשר לשחק קצת עם הביוץ ולדחות אותו בעוד יום ליום ראשון. בהצלחה נועם

למעלה