הצטרפו הרבה...

LeeKo

New member
הצטרפו הרבה...

אז העתקתי מהפעם הקודמת © דוקרת האשכוליות... אני אמלא אותו גם בהזדמנות! מה את\\ה עושה שאת\\ה קם\\ה בבוקר? איזה מוזיקה את\\ה שומע\\ת? בת\\ן כמה את\\ה? מאיפה את\\ה? איזה חיות יש לך בבית? מה גיליהם? אם יש לך תמונה אז שים\\י מה את\\ה אוהב\\ת לעשות כשיש גשם בחוץ? מה את\\ה אוהב\\ת לעשות כשחם נורא בחוץ? מה עדיף-הרים או חוף ים? קור או חום? מזלג או כף? כלב או חתול? פלאפון או טלפון? סרטים-לראות בבית או בקולנוע? דאודורנט ספריי או סטיק? חומוס או טחינה? ציפי שביט או חני נחמיאס? ציפורי אהבה או פינקים? איזה סרט שראיתם לאחרונה ריגש אותכם? איזה סרט שראיתם לאחרונה הצחיק אותכם? במה אתם עוסקים ביוםיום? וזהו, ואל תשכחו לשים תמונה שלכם ו\\או של החיות שלכם,באשר הם!

LeeKo

New member
mine...omg

מה את\\ה עושה שאת\\ה קם\\ה בבוקר? שותה שוקו – כי אני מכור איזה מוזיקה את\\ה שומע\\ת? פופ קל, פופ, פופ חזק, רוק קל ורוק חלקית..חח בת\\ן כמה את\\ה? 14...קטן קטן אבל יש בי המון מאיפה את\\ה? מהבית שלי AKA גדרה... איזה חיות יש לך בבית?לא אבל בקרוב ממש בקרוב-מחר, אולי? מה גיליהם? אמרתי שאין... אם יש לך תמונה אז שים\ אבל אין!!!!! מה את\\ה אוהב\\ת לעשות כשיש גשם בחוץ? לשבת בבית ובד"כ לעשות ש.ב. (אבל אני לא אוהב לעשות...!) מה את\\ה אוהב\\ת לעשות כשחם נורא בחוץ? אממ...נראה לי שאני מחבר את האינפוזיה שלי מהמחשב... מה עדיף-הרים או חוף ים? הרים או חוף ים...נראה לי בריכה וזהו...! קור או חום? קור!!! מזלג או כף? כף!!!!! כלב או חתול? כלב (איכס חתול- בעצם לא אומרים איכס על אוכל-גם תאילנדים אוכלים) פלאפון או טלפון?פלאפון סרטים-לראות בבית או בקולנוע?בבית... דאודורנט ספריי או סטיק?גם וגם...עכשיו סטיק חומוס או טחינה?לבנה ציפי שביט או חני נחמיאס? עדי אשכנזי? ציפורי אהבה או פינקים? ציפורי אהבה איזה סרט שראיתם לאחרונה ריגש אתכם?ראיתי סרט רק לא לאחרונה-קוראים לי טד(נד?) איזה סרט שראיתם לאחרונה הצחיק אתכם? מעודדות צמודות-זה לא מצחיק אותי אני חורש עליו.... במה אתם עוסקים ביום יום?לומדים, עושים ביד, ומנבלים ת'פה...חח..סתם לומדים כן...

האמת שבלי לשים לב..

האמת שבלי לשים לב הצטרפתי חלקית לפורום ובכלל לא זכור לי שהצגתי את עצמי אז אני אנסה לענות על כמה שאלות ממה שכתוב... שאני מתעוררת בבוקר אני אוכל עוגי
איזה מוזיקה את שומעת? הכל אבל רק בעיברית ועדיף שלא יהיה דיכאון (אה האמת שלאחרונה התחלתי לשמוע גם בוב מארלי..) בת כמה את? בקרוב 20
איזה חיות יש לך בבית? אין לי חיות בבית אמא לא אוהבת אבל יום אחד אני מוכנה להישבע שתהיה לי איגואנה... (יש לי אפילו כבר שם בשבילה.. אבל את זה אני יגלה שהיום הזה יגיע...) במה אתם עוסקים ביום יום? אני עוסקת בלהיות בבית וכמה שיותר סתם נכון לעכשיו אני פשוט לא עובדת.. אז אני הולכת הרבה לסטודיו לקרמיקה שיש לחברים שלי וזה קרוב אליי... אז זהו זו אני...

LeeKo

New member
../images/Emo88.gifלהתעוררררר!|פטיש!!סקר!סקר!!!|

אז העתקתי מהפעם הקודמת © דוקרת האשכוליות... מה את\\ה עושה שאת\\ה קם\\ה בבוקר? איזו מוזיקה את\\ה שומע\\ת? בת\\ן כמה את\\ה? מאיפה את\\ה? אילו חיות יש לך בבית? מה גיליהם? אם יש לך תמונה אז שים\\י מה את\\ה אוהב\\ת לעשות כשיש גשם בחוץ? מה את\\ה אוהב\\ת לעשות כשחם נורא בחוץ? מה עדיף-הרים או חוף ים? קור או חום? מזלג או כף? כלב או חתול? פלאפון או טלפון? סרטים-לראות בבית או בקולנוע? דאודורנט ספריי או סטיק? חומוס או טחינה? ציפי שביט או חני נחמיאס? ציפורי אהבה או פינקים? איזה סרט שראיתם לאחרונה ריגש אתכם? איזה סרט שראיתם לאחרונה הצחיק אתכם? במה אתם עוסקים ביום-יום? וזהו, ואל תשכחו לשים תמונה שלכם ו\\או של החיות שלכם,באשר הם!

174M4R

New member
????

אין לך מה להקפיץ! אנשים ראו! כל עוד זה לא עבר דף, לא מקפיצים

גם לי מותר

מה את\\ה עושה שאת\\ה קם\\ה בבוקר? שותה קפה איזה מוזיקה את\\ה שומע\\ת? הכל רק לא בכי בת\\ן כמה את\\ה? 22 מאיפה את\\ה? רמת-גן איזה חיות יש לך בבית? תוכי מה גיליהם? 5 אם יש לך תמונה אז שים\\י אין מה את\\ה אוהב\\ת לעשות כשיש גשם בחוץ? להדליק מזגן על חום מה את\\ה אוהב\\ת לעשות כשחם נורא בחוץ? להדליק מזגן על קור מה עדיף-הרים או חוף ים? קור או חום? קור מזלג או כף? מזלג כלב או חתול? כלב פלאפון או טלפון? פלאפון סרטים-לראות בבית או בקולנוע? בDVD דאודורנט ספריי או סטיק? דאודורנט חומוס או טחינה? חומוס עם טחינה ציפי שביט או חני נחמיאס? מורן גרוס ציפורי אהבה או פינקים? קוקוטייל איזה סרט שראיתם לאחרונה ריגש אותכם? תחנה 49 איזה סרט שראיתם לאחרונה הצחיק אותכם? במה אתם עוסקים ביוםיום? לא משהו מיוחד וזהו, ואל תשכחו לשים תמונה שלכם ו\\או של החיות שלכם,באשר הם!

למעלה