הצטרפות

הצטרפות

רשמתי כבר על ההודעה הזו אבל שוב: הייתי פעיל בנוער שינוי לפני כשנה וחצי אם לא יותר מאז הפסקתי לבוא להפגנות לכנסים או כל דבר אחר בגלל לחץ לימודים/סיבות אחרות. אני מעוניין לחזור להיות פעיל בשינוי העניין הוא שאני כבר מעל 18 ככה שאני יכול להצטרף לשינוי לא רק לנוער, לא ככה? עכשיו אם אני לא טועה יש איזה סוג של יחס אחר (לא זוכר לטובה או לרעה) לכאלו שהיו בעבר בנוער, כיוון שאני פרשתי לפני גיל 18, זה נכלל עלי(אם בכלל אני צודק כי זה מאד מעורפל עלי) ואיך דרך אגב אני מצטרף?(מצטער גם את זה שכחתי
)

ביאטה

New member
ברוכה השבה !

מם סי ריש ! האם אתה חייל היום ? בן כמה אתה ? ואם לא איכפת לך, מאיפה אתה ואיך קוראים לך ? סתם שנדע. האם היית רק בנוער או שהתפקדת לשינוי ? אתה בהחלט יכול לחזור להיות פעיל בתנועה, כל הכבוד ! לך חיכינו ! אתה מוזמן להשאיר כאן שאלות.

ביאטה

קודם תקראי לי רועי, אני שונא את הכינוי הזה שרשמתי לעצמי הוא כבר 3-4 שנים איתי :). חוץ מזה אולי את זוכרת אותי הייתי מגיע יחד עם אור כהן מראש העין להפגנות וכאלו אז ככה בקשר לשאר השאלות שלך: אני עדיין לא חייל הגיוס שלי הוא בחודש העשירי בן כמה? בן 18 מאיפה? ראש העין וזה מיותר אבל קוראים לי רועי והייתי בנוער עד כמה שידוע לי :) ודרך אגב פעמים קודמות הייתי צריך להתעדכן דרך האתר של נוער שינוי על אירואים מלבד האירואים הגדולים ששלחו מכתבים אליהם. מאיזה סיבה אף פעם הקשר לא הגיעה אלי :), בכל מקרה גם במפלגה עצמה/בנוער שינוי מעדכנים באותה הדרך? (שלפי מה שידוע לי זה היה קשר טלפוני או דרך הפורום) בתודה רועי :)

ביאטה

New member
היי רועי !

קודם כל, שוב, ברוכה השבה. אני יודעת מי אתה, אז בכלל כבוד.. אני לא יודעת איך זה מתבצע היום, אני מניחה שבדיוק באותה הדרך. דבר עם היו"ר דור, שיזמין אותך לכל האירועים והפעילויות. יש למשל סמינר בעוד שבועיים ! יכול להיות ששמך לא מופיע במאגר ? את זה דור יצטרך לבדוק. לדעתי הוא אמור להופיע ואם לא אז בארכיון.

האמת קטע ממש מוזר

לא חידשתי את הפעילות שלי כמו שביקשו ממני לעשות דרך הפקס והכל ולא שמעתי על שופ פעילות במשך חצי שנה או יותר טגם לא קיבלתי עיתון שינוי שהייתי רגיל לקבל כל חודש ככה בכל זאת אתמול/היום קיבלתי הזמנה לסמינר שינוי זה ממכם? בכל מקרה תודה רבה

למעלה