הצטרפות

mati40

New member
הצטרפות

שלום לחברים וחברות שבת שלום וחג שמח אשמח להשתייך לקבוצתכם בשיחה,בעצה ובשיוחת על כל הענינים שנשוחח שיהיה לכם הכי טוב שבעולם חג שמח ושבו טוב

ברוך בואך לפורום -גם אני הצטרפתי השבוע

ויש כאן אנשים שיודעים לייעץ ולתת תמיכה וחיבוק ומה לא !!! באמת אחלה של פורום!!!!

mati40

New member
ערב טוב

תודה רבה לך אני כאן בכדי לשוחח ולעזור לאנשים הזקוקים לתמיכה אני כבר מעבר לזה אני אלמנה 15 שנה ובשבוע הבא אזכרה של בעלי זל וברור שאני קצת בלי מצב רוח אהבל זה יעבור לי,גם אחרי האבסון התגברתי בעצמי ידש לי 2 ילגדים מקסימים ו6 נכדים שזו נחמתי אז מקווה שנהנה מהפורום עם שיחות עם חברים שבוע טוב

ובכן יש לך ותק הייתי אומרת אני לקראת השלושים

של בעלי בעוד שבועיים !!!! והכל טרי כמובן יש לי שני ילדים בני 14 ו-18 והם מתמודדים עם האסון הפרטי שלנו די יפה חזרו כל אחד למסלולו וגם אני לשיגרה .... וכן לדבר פה בפורום ולראות תגובות וכל אחד עם האבל הפרטי שלו זה עוזר באיזושהיא דרך.אבל דווקא אני כן מחפשת קבוצת תמיכה בשבילי באזור מגוריי ולא כל כך הולך לי אבל בינתיים אני מתמודדת עם זה די יפה ובגבורה.

mati40

New member
ערב טוב

אכן אני ותיקה וזה משנה את הכאב פשוט מתרגלים לזה,יש לי בוגרים בני 46 ו40 ו6 נכדים מקסימים שהם מחזיקים אותי ומעודדים אותי להמשיך לחיות את חיי לבד,יש לי אמנם חברים וחברות שאני יוצאים יחד אבל זה לא זה אני יוצאת הרבה בכדי לא להיות בבית כי הבית חונק אותי,היום אני בבית כי יש לי אורחים לארוחת ערב ואני כבר נופלת מהרגליים מהבשולים,אבל זה כדאי אני משתדלת לצאת לטיולים בארץ כמה שיותר עם כל מיני קתדרות בחול אני נמצאת פעם בשנה כי בני גר שם ויש לי שם 3 נכדים ואני מזה מתגעגעת אליכם הנכדים שלי כבר גדולים אז לא מתראים הרבה מידי,עבורי זה לא מספיק יש לי 2 17.5 תאומות ו1 בן 11 זה בארץ בחול אחת בת 16.5 אחת בת 15 ואחד בן 11 איך עלי לכתוב את שמל אינני יודעת בכל אופן נעם לי לכתוב לך תחייכי כי החיים יפים ותהיי אופטימית שבוע טוב לכולנו

את מוקפת חברים ומשפחה וזה הכי חשוב בעיני

אני גם ככה עכשיו חזרתי מבית של חברים ועשינו פגישה עם קצת נשנושים ודיברנו גם על בעלי הוא היה מרכז המחבר'ה והוא די חסר לכולם . אני עדיין בבועה אם את מבינה למה אני מתכוונת עוד לא נפתחתי לכלום מסביב יש לי זמן בשפע מה שלא היה לי חצי שנה אחרונה כשבעלי חלה תמיד הייתי איתו ולידו הוא לא יצא מהבית לשום מקום רק לטיפולים בבי"ח . החברים תמיד באו אלינו הביתה והעבירו לו את הזמן הם חלק ממני כי היינו כל הזמן ביחד והילדים שלנו גדלו ביחד גם התחתנו בהפרשים לא גדולים בקיצור לא זזנו אחד מהשני . ועכשיו אני קוצרת את הפירות אבל בלעדיו חבל. הילדים עוד איתי בבית מזל הבת מתגייסת בספטמבר והילד בחטיבה והם כל כך חזקים ובוגרים ומתמודדים מאוד יפה עם המצב.זהו השיגרה ממשיכה החיים ממשיכים יש איזושהיא ריקנות כזו מן הרגשה שונה שהנה הוא כבר לא מחכה לי בבית כשאני באה מהעבודה ואני לא שומעת אותו קורא לי וזה מאוד עצוב .

mati40

New member
שבוע טוב

כל מילה שאת כותבת אני מבינה ומרגישה אותך,אצלי החלק החברי היה קשה כי הרבה חברים עזבו אותי כשביעלי נפטר,ולא ברור לי למה ההתנהגות הזאת אבל אני לא מאלהה שמעבירות בקורת,את החשבונות אני משאירה לזה במקומים,אני קטנה מכדי לכעןוס על אנשים,אז התחלתי לפתח לי חברים וחברות חדשים כמו שנכנסתי לפורום הזה אולי אמצע עוד חברים הילדים שלי כבר היו נשואים כשבעלי נפטר והוא הכיר רק את הבכורות השאר נולדו כשהוא כבר לא היה,אבל יש תמונה אצלי בבית ומזכירים אותו די הרבה,כי הואסבא טוב ומגיע לו שנדבר בשבחו אני ארשום לך את האימייל שלי ואלי נתכתב שם ותספרי על עצמך מעט [email protected] ואולי נוכל לתקשר ולהפגש בשמחה ובכייף שיהיה לך שבוע נהדר עם שמחה בלב,את הצרות תשאירי בצד לא שווה שתוציאי אנרגיה על מצב רוח רע אז חייכי כי החיים יפים הם

mati40

New member
צהרים טובים

לא ראיתי עדין מאחר ועכשיו נכנסתי למחשב,הוא גם עושה לי בעיות,אני מחכה לחתני יגיע היום ויחפש מה הבעיה,מישהו מקמונה אחרץ אמר לי שזה וירוס חתני מתרגז שאני מגשיבה לכל אחד,כי הוא ממש מבין במחשבים יצאתי בבוקר ב8 לספורט היומי שלי עשיתי פילטיס שעה ו45 דקות אירובי,זה משחרר את כל העצב והתסכול תאמצי את זה זה ממש עוזר באם אקבל ממך תהיי בטוחה שמיד אענה חג שבועות שמח ותהיי חזק

mati40

New member
צהרים טובים

שלום רב לך נעמי מצטערת עדין לא קראתי את המסר,היו לי אתמול 14 אנשים בערב ועד שניקיתי הלכה לי השינה, אז עכשיו אני מבשלת כי הילדים באים,ואחכ לנוח קצת אני אענה לך מבטיחה חג שמח

האמת שאני עושה ספורט ועכשיו אני קצת

ב"פגרה" מעיצוב וחיטוב ובחודש הזה אני עושה הליכה עם חברות זה די משחרר נכון אבל לשיעורים אחזור אחרי השלושים. אני אמורה היוםלהיות עם משפחתו של בעלי ואחכ עם החברים אז אני פטורה מלהכין דברים (לא נותנים לי לעשות שומדבר) ומחר אני נוסעת לאימא שלי עם הילדים.זהו

mati40

New member
חג שמח

ילדתי תן לעצמך את הזמן וכל תראי לבסוף מסתדר מעצמו,הכל כל כך טרי אצלך אז על תמהרי לעשות דברים בכוח אבל לספורט איזה שהוא אני ממליצה בפה גדול,זה לנשמה שלנו,זה משחרר מעצב,מכעס על העולם או על מישהואחר אז שיהיה בכייף עם המשפחה גם אני מחכה היום לבתי והנכדים,מקווה שיגיעו חג שמח עם חדווה בלב חייכו כי העולם מחייך אלינו אלוהים עוזר למי שעוזר לעצמו

yamkachol

New member
ברוכה המצטרפת, מתי40,

הרגישי חופשיה- ואני רואה ששחורדיניות2, כבר פתחה את ביתנו בפניך, וקבלה אותך בסבר פנים יפות....כל הכבוד לכן. זו דרכנו. שיהיה לכולנו חג שבועות שמח, עד כמה שאפשר.

mati40

New member
חג שמח ושבוע טוב

ברוכים הנמצאים בחברותא נעימה זו שנוכל להעשיר אחד את השני בכייף שיהיה לכולנו חג שמח ושקט עם מעדני החג משתדלת לא לאכול הרבה מזה חג שמח עם שמחה בלב

mati40

New member
חג שמח

ברוכים הנמצאים עבורי ואני עבורכם שנוכל לנעשיר אחד את השני,בידע,בסבלנות וחוש הומור אני מקווה שאשתלב בחברותא ויהיה לכולנו נעים וטוב חג שמח עם מעדנים נפלטים שיהיה לכולנו טוב טוב חייכו כי החיים יפים הם

למעלה