היי לכולם תהיתי מה הגילאים של חברי נוער מרצ? כיוון שאני בת 18 ו... סתם תוהה לה מהם הגילאים של חברי נוער מרצ כיוון שאני בת 18 ו... יש לי דג´ה וו, ולכם? בכל מקרה תענו בבקשה
ברחוב סוקולוב 20 אתה מוזמן צור איתי קשר ואני אתן לך את הפרטים, אני אפילו אנצל את ההזדמנות הזו ואומר שנכון לעכשיו יש בסניף 16 פעילים ואנחנו רק התחלנו...)) שני
"בין", וממקודם יש פה גם מישהו בכינוי "דמוסתנס"...זהו, אני מחליף רשמית את הכינוי שלי ל"רוטר" או "צ´ינג-ג´או"...והמבין יבין(פלג ברגע של איבוד קשר עם המציאות)...
כעיקרון נוער מרצ היא תנועה לנערים ונערות (אוריה שוויוניסטי!) בכיתות ז-י"ב. אנו מקבלים כל אחד שרוצה להצטרף בכל הגילאים, חוץ ממקרים מיוחדים. כמובן שאת מוזמנת. בפועל רוב הפעילים הם בכיתות ט´-י"ב.
ניסיתי דווקא לכתוב פמיניסט אבל בא משהו ודקר אותי. זה היה נורא כואב ומוזר. מעכשיו כשאני מנסה לכתוב פ*****ט פשוט כואב לי. וחזרה לנושא- לא מצאתי שום דבר פמיניסטי בכך שכתבתי "נערים ונערות" במקום "בני נוער"-מושג השגור בפי רוב. האם תוכל להסביר לי מה שוביניסטי בזה?
כתבת שאתה "שוויוניסטי", תוך התייחסות לכך שבמקום לכתוב "בני נוער" כתבת "נערים ונערות". לאדם התומך בשוויון בין המינים קוראים "פמיניסט". לכן תהיתי מדוע כתבת "שוויוניסטי". Gorilla Biscuits does rule!!! מאור