הצטרפות לפורום אמא ללא אמא

הצטרפות לפורום אמא ללא אמא

אני בת 32 כמעט עומדת ללדת בכל יום ורגע ילד נוסף לאביעד בן ה-5+. אבדתי את אמי לפני כחודשיים ולמרות זאת החזקתי את עצמי והתחזקתי איכשהו בכדי לא לגרום נזקים לי ואו לעובר בדרך כלשהיא.יש לי משפחה אוהבת מסבביבי שדואגת לי מאד והרבה תמיכה ועזרה גם מבעלי אייל. מעונית להצטרף לפורום אמא ללא אמא ,אשמח להתעדכן ולהתרשם ואף להפגש אם וכאשר. אשמח אם תחזרו אליי לשם עדכונים תודה נאוה

היי נאוה! ../images/Emo140.gif

קודם כל ברוכה הבאה אל ביתנו הקט, אך החם ... משתתפת בצערך. המצב שלך מאוד מורכב כרגע - חווית אובדן כה גדול, וכעם זאת את לפני התחדשות כה משמעותית, ואת צריכה להמשיך ולתפקד ... לא פשוט. שמחה שיש לך תמיכה סביבתית כה הדוקה. אגב, יש כאן בפורום בחורה במצב ממש דומה לשלך - libi4. אימה נפטרה לפני כחודשיים, וגם היא עומדת ללדת. אגב, שם הפורום הוא '\הדגש|בנות ללא אם', והוא מיועד לאו דווקא לאמהות אלא באופן כללי לבנות שאיבדו את אימן בגיל צעיר. באשר למפגש - במקרה ... יש מפגש ראשון של הפורום מחר. אם תרצי לבוא, שלחי לי פרטים במסר ואשלח לך את הפרטים. זה בסדר גמור לקפוץ ככה למים ... נשמח לשמוע ממך עוד וגם לפוגש. סקאלי

נאוה שלום

ברוכה הבאה טוב שיש לך סביבה תומכת ואוהבת, לה את זקוקה ללא ספק בשל מצבך המיוחד הלידה הקרבה, שאני מקווה שתעבור לך בקלות. את מוזמנת לשתף אותנו ולהתייעץ ככל שתרצי. סופ"ש מהנה

למעלה