הצטרפות להפלגה

שמוצקין

New member
הצטרפות להפלגה

שמעתי שלפעמים ניתן להצטרף ליכטה היוצאת להפלגה וכך להגיע ליעד מסוים אשמח אם אנשים כאן יוכלו לספר לי משהו על כך.

בת ים

New member
הפלגות../images/Emo140.gif

באופן עקרוני יאכטה מסמלת את מהות החופש. משחררים 4 חבלים, פונים לכוון הים וכל העולם פרוש לפנים. בפועל, זה קצת אחרת. כל סירה שיוצאת מהארץ חייבת ביציאה מסודרת, ממש כמו בשדה התעופה. אפשר כמובן לצאת מיעד אחד בארץ ולהגיע ליעד אחר בארץ. בכל מצב, יש חברות צ´ארטר בארץ ובחול שמארגנות הפלגות שכאלו. יש המון קישורים בקישורי הפורום, תוכל להתחיל משם. לפי מיטב ידיעתי, מעטים האנשים הפרטיים שיש להם יאכטות משלהם ומצרפים אנשי צוות נוספים להפלגות בינלאומיות. בעולם זה אכן מקובל-בארץ פחות. בהצלחה!!

שמוצקין

New member
כלומר אולי מישהו מבחוץ?

טוב בגלל המצב בטח אין הרבה חו"לניקים, אבל בתקופות שיש אולי אפשר להצטרף אליהם?

בת ים

New member
אתה יכול לפנות לאפרים

מהפורום-שלח לו מסר. אפרים גר בארה"ב ושט עם הספינה שלו עליזה מסביב לעולם. הם יוצאים בנובמבר מהוואי.

Efraim

New member
הצטרפות להפלגה כצוות....

יש הרבה מקומות שאנשי צוות מפרסמים על רצונם ויכולתם, ובעלי ספינות מפרסמים על צורכיהם (אנשי צוות) אם תעקוב אחרי האתרים של עליזה תראה שיש שם CREW LIST ןאפילו תמצא גם ישראלים שמפרסמים! לגבי עליזה והצורך שלנו באנשי צוות, אז נראה שבנובמבר אכן אנחנו יוצאים לדרך. אני לוקח חופש ארוך מעבודה ומנסה להפליג 6 -12 חודש רצוף!!! יש לי הרבה מועמדים להפלגות ותוך החודש הקרוב אני מתכנן לסגור את רשימת אנשי הצוות. הדרישה העקרית היא נסיון מינימלי של הפלגה לילית רצופה של מספר ימים (הנסיעה הראשונה להוואי תהייה 14-16 יום בלי אפשרות לחזור בגלל שמישהו לא מרגיש טוב
חוץ מזה יש להשתתף בהוצאות שכוללות הכל על הספינה אבל בלי הוצאות טיסה אלינו או וויזה או הוצאות אישיות בחוף. הוצאה של $700 לחודש!. ההפלגה להוואי היא מינימום חודש על הספינה. ןאני מעדיף אנשים שיכולים להשאר מספר חודשים (מי שנשאר 6 חודשים - חודש שביעי חינם!!) אז למי שרוצה להצטרף להרפתקאה חד פעמית ולראות מקומות שונים מקפריסין וטורקיה... הוואי פפואה ואוסטרליה מחכות לכם! לפני ששואלים שאלות גשו לאתר התמונות של עליזה הסיסמה- Aliza2001 ולאחר מכן לאתר התאור של עליזה ורשימת הציוד. ואם רוצים להבין אותנו (אותי ואת אבי משה) אז יש לבקר באתר הבניה של עליזה ובגלריה בפורום. מקווה לשמוע בקרוב מכמה נפשות אמיצות הרפתקניות והחלטיות
(סך הכל 4 אנשי צוות)

למעלה