הצטרפותי לפורום!

rag doll16

New member
הצטרפותי לפורום!

איזה אושר! הצלחתי להכנס לפורום! הגיע הזמן להכיר אתכם - האנשים עם הטעם הכי טוב בישראל!

AeroTom

New member
Welcome to the show

נשמח לדעת עלייך עוד פרטים. You're in good hands here. Let the music do the talkin

AeroTom

New member
לספר לכל הפורום,לא רק לי...

שם,גיל,מתי התחלת לאהוב את הלהקה,איך התחברת,מה יש לך בדיסקוגרפיה...והשאלה הכי חשובה: את אוכלת את הקרמבו מהעוגיה או מלמעלה? ובקסטה-את מתחילה מהשוקו או סובלת קודם עם הוניל כמוני?

rag doll16

New member
מספרת...

אני שונאת את העוגייה של הקרמבו! יש לי את:get a grip, 9 lives , toys in the attic, aerosmith- live, drow the line, o' yeah, pump, permanent vacation, aerosmihh 1973- 1985. ואני אהיה הראשונה שאקנה את בובו!!! יש לי יומולדת עוד חודש 16,התחברתי? עכשיו דרך חברה כי אין לי אינטרנט... אני אוהבת את אירוסמית' מאז שהייתי בת 9! אני דווקא אוהבת וניל! אה וקוראים לי דינה יש פרטים!!! מקווה שסיפקתי אתכם...

AeroTom

New member
התחברת...../images/Emo13.gif

התכוונתי איך התחברת ללהקה...אבל לא משנה. יפה מאוד דינה,נשמח לראות אותך הרבה איתנו. יפה מאוד על הדיסקים.לי בגיל הזה עוד לא היה בכלל את הישנים.שיהיה לך בהצלחה לסיים מתי שהוא את הדיסקוגרפיה,וגם אני לא אוהב את העוגיה! בגלל זה אני נפטר ממנה תמיד קודם.

בינג

New member
Welcome../images/Emo24.gif

You Weirdoes - אני אוכל את הקרמבו בשביל העוגייה!!! באמת אוסף נחמד! בקשר לבובו - אל תהיהי בטוחה בכך! ביום ראשון אני לוקח שק שינה ויושן בסמטה מלוכלכלת עם שק שינה. אני מכוון את השעון המעורר ל-4:00 ואז עם פנס ומשקפי-לילה אני מחכה לשליח שמביא את האספקה!
ואז אני אקפוץ עליו עם סכין יפני ויגיד לו:"Give me your Bobo punk!" (עזבו, זה סצינה ב"חברים") ואז אני אהיה הראשון
חחחח

rag doll16

New member
לא כ"כ בטחה...

אל תהיה בטוח אני הולכת לישון שם כבר עכשיו כן ,כן אני הולכת לארגן שק שינה ואם אתה תבוא להפריע אני אצטרך לנקוט בכל מני אמצעים למנוע ממך להתקרב... לבובו... העוגייה די גבשושית...בעע...

בינג

New member
חחח

נועל לפעול ביחד ולארגן פעולת הסחה (ככה כותבים?
) וכך נשיג שתינו את האלבום מהר יותר

rag doll16

New member
כן...

זה הרעיון הכי טוב.. וככה לפחות לא נרצח אחד את השני...

SaintJohn

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני נורא שמח לראות שהגעת אלינו!

rag doll16

New member
../images/Emo51.gifתודה!

גם אני שמחה להצטרף! ותודה לך בפרט שעזרת לי בזה...

SaintJohn

New member
בכיף../images/Emo13.gif

חבל שזוטות קטנטנות כאלה ימנעו ממעריצי אירוסמית' להגיע לפורום ולהרחיב אותו

למעלה