הצחקתם אותי !!!!

eldaddd

New member
הצחקתם אותי !!!!

הצחקתם אותי !!!!!!

רבותיי מארגני ומפיקי כוכב נולד - לא לתוכנית שכזו פיללתי. צר לי. איכזבתם אותי. וקשות.
ביום בו הודחה לינוי אקלה, הפסקתי למעשה להתעניין בתוצאות תחרות זו. פשוט לאלו שנשארו, למעט אולי מוכשר אחד, לא היה את הבסיס האומנותי להיות זמר. ולראייה, זה הנבחר, עם ההערכה על עצם זכייתו, אין את מה שזמר אמיתי אמור להכיל. וצר לי לאלו שעלולים להתאכזב - בחור נחמד ואהוד זה כלל אינו בר השוואה לכישרונה וליכולותיה הווקליות של לינוי אקלה - למשל.

הטיבה להגדיר את מצבה ההולך ומדרדר של תוכנית זו אריאנה מלמד, בכתבתה במגזין Ynet מתאריך ה- 05/09/2012 - "כוכב נולד": שוקעת מכובד הקלישאות של עצמה.

נשירתם המוקדמת של אלו בעלי הכישרון, אולם עם כריזמה שאינה הולמת את צורכי הרייטינג, הינה בעוכריה של תוכנית זו. פוטנציאלית, תוכנית זו אמורה הייתה להיות הספינה שעליה נישאים בעלי הכישרון האמיתי, אלו שמחר ינהרו להופעותיהם, שהרי לא כל אלו בעלי הכשרון האמיתי הם עם הכריזמה המיועדת לאלו המסמסים היום, וספק אם לאחר שנים ילכו להופעותיהם, הינם בעלי חזות כריזמטית מרשימה. מקור הכריזמה שלהם הוא כישרונם ועצם היותם אומנים.
בביקורתי זו אין אני מנסה להציב בפני קברניטי התוכנית רף גבוה למדי, אולם במקביל - אין אני רוצה תוכנית שמשקלו הסגולי של הכישרון האמיתי שואף לאפס.

למעלה