הצחקתם אותי

הצחקתם אותי ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

תגידו לי, מי הגאון הזה שמכל הנושאים המדהימים שיש לנו ביקום שיכולים להעשיר את התודעה שלנו באופן מוסרי ונכבד, המציא את הפורום האידיוטי הזה???????? זה ישנה פה אם לכל אחד תהיה דעה שונה לגבי אם צריך ברית מילה או לא??? הרי אנו פה במדינה יהודית וברית מילה זה התהליך הכואב השני אחרי שמוציאים את הזכרים מהרחם, ולפי היהדות ומאלמנטים בריאותיים זה חשוב ומונע מחלות שקשורות בעורלה, אז למי זה לעזאזל איכפת מה הדעות שלכם הרי בדוק שזה בריא לגוף ומונע מחלות, מה תגידו אנו נגד???? נגד מה? אפילו הנוצרים עושים ברית מילה כי זה בריא. פה אתם הגזמתם בגדול!!!! מילא הפורום של "בעד השלום ונגד" זה באמת נושא שחשוב למען העתיד שלנו ושתופס חלק מאד חשוב בחיינו, אבל ברית מילה??????? חחחחחחחחחחחחחח תהיו רק בריאים חברה ותעשו טובה לאנושות תחליפו את הפורום הזה בפורום יותר משמעותי פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אורית ג.

New member
אני מבינה שאתה מאוכזב מנושא הפורום

אבל בכל זאת טוב שהוא קיים, לא? שהרי הוא איפשר גם לך להביע את דעתך בעניין ברית מילה: אתה טוען (אם הבנתי נכון בין הפפחחחחחחחחחחחחחחח וה-חחחחחחחחח (????)שזה בריא (לא נכון בכלל), שזה כואב (נכון מאוד), שגם חלק מהנוצרים מלים את הבנים (נכון , וחלק גם את הבנות...) ןשאתה מעוניין בפורום על השלום (אנא פנה להנהלת הקהילות). אז מה הבעיה שלך עם אנשים שרוצים לדון בנושא? אם אתה רוצה להתלונן על קיום הפורום - פנה להנהלה. אם אתה רוצה להביע דעה - אתה במקום הנכון. אם אתה רוצה להכיר בחורות נאות בנות 23 - יש כאן רק אחת למיטב ידיעתי ונדמה לי שיש לה חבר. אם בכל זאת אתה מתעניין , דרך אגב, יש למעלה , בראש העמוד הפניה לדף הלינקים של הפורום. אתה מוזמן לקרוא ולהביע דעה. בהצלחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה
ואם יש לדעתך פורומים אחרים מעניינם וטובים בהרבה - אל תהסס לכתוב בהם.

Ludwig

New member
אחד הרווחים מקיום הפורום הוא...

להוציא אנשים מהבורות אותה אתה מפגין בנושא. אם תקרא כאן קצת יותר ובמיוחד אם תקרא לינקים חשובים המופיעים בדף הקהילה (ראה מעלה) אולי תשכיל קצת ותבין מדוע יש פורום בנושא.

למעלה