הצורך להתקרב.....

• פותח הנושא Ey@L
  • פורסם בתאריך

Ey@L

New member
הצורך להתקרב.....

זוכרים שבין ההודעות הראשונות שלי בפורום רשמתי על ידידה שאני מאבד... אז צ`מעו מה קרה לי היום, סתם לא יודע למה כל הבית ספר שלנו בעניין של חתונה, אז בצחוק ביקשתי ממנה להתחתן עימי (אל תחששו, לא אמרתי את המילים שהרבנים חוששים שיפלטו). אז כאמור היא הסכימה...מן הסתם, ופתאום בשיעור ערבית אני מרגיש קרוב אליה, אפילו החזקנו ידיים, וכולם התחילו לחשוב שאנחנו חברים...סתם יש לי הרגשה טובה שסוף סוף אנחנו מתקרבים. גם בין היתר התחלנו לחלק מחמאות אחד לשני בשיעור ערבית, הרי עומדים להתחתן... ועכשיו לדעתי שברתי את המרחק שהיה בינינו (ששני הצדדים גרמו לו) ואולי סוף סוף נהיה ידידים. פעם רשמתי שהייתה תקופה שהייתי דלוק עליה, אז זה כבר לא נכון יותר... אז כך לפחות אולי אני מחזיר לי ידידה... סתם יש לי עכשיו הרגשה טובה מזה... אני רוצה את 2 הידידות שהיו לי להחזיר!!!! (ולא רק להגיד שלום כל יום) אתם מוזמנים להגיב, אייל

Sniger

New member
איזו דרך נחמדה למצוא ידידים...

תשמע בדרך הזאת עוד לא השתמשתי ,בהחלט נשמעת מעניינת הדרך הזאת... ואמרת שכבר היית דלוק עליה פעם, אז הנה לך הזדמנות מצוינת לעשות משהו עם זה :) בהצלחה! Sniger

N0

New member
בכיתה י`

N0 התחתן עם ידידה טובה שלו (עם ההרי את מקודשת לי ושני מחזיקי מפתחות וג` כרב והכל) (הייתה להם הרצה ממש משעממת על משהו). וכן אפשר להגיד שזה חיזק את הקשר, אבל בחופש הגדול N0 איבד את הטבעת (היא כל הזמן נפלה אז אישתו הרשתה לו לחבר אותה לתיק, והוא שכח את התיק איפשהו...). N0

למעלה