הצורך בהזדקקות

הצורך בהזדקקות

אחד הדברים הכי חשובים לצד השולט הוא להרגיש איך הצד הנשלט זקוק לו. בחיים הרגילים יש לא מעט שזקוקים לי. הילדים שלי זקוקים לי העובדים שלי זקוקים לי יש לי חברים שזקוקים לי אפילו ההורים שלי זקוקים לי ועם כל זה, זה לא מספיק לי. יש לי את הצורך להרגיש איך הנשלטת שלי זקוקה לי כך שהיא לא יכולה לנשום בלעדיי. שהיא עם הראש מתחת למים ואני צינור החמצן שלה. יש לי את הצורך שהנשלטת שלי תבקש ממני כל הזמן: שאגע בה שתגע בי שאכאיב שאשפיל שאשתין שאקשור שאחדור שאסטור שרק תבקש או תתחנן .. יש לי את הצורך שהסאבית שלי תבקש ממני ראשות: לגמור לפני שהיא הולכת לשירותים לאונן מה ללבוש מתי להתפשט מה ומתי לאכול לשתות את הקפה הראשון של הבוקר להכנס לאתר להתחיל את היום יש לי את הצורך להרגיש שהיא זקוקה לי כמו שנכה זקוק למקל הליכה, כמו שילד זקוק להורה , כמו שדג זקוק למים .... יש לי את הצורך בטוטאליות הזאת. בהרגשה הנפלאה הזאת שמישהו זקוק לך ופשוט לא יכול בלעדיך.

tinky2

New member
אני חושבת

שהצורך בהזדקקות הזו הוא הדדי לחלוטין
גם נשלטת צריכה להרגיש שהשולט זקוק לה

מסכים לחלוטין

הצורך הזה קיים משני צדדי השוט. ומי שבאמת נמצא עמוק בעולם השליטה צריך את התחושות האלה

זה נכון

להיות שולט או להשלט זה לא הצורך הראשוני אלא התוצאה שנובעת מכל מיני צרכים שונים. הצורך הראשוני מצד הנשלטת הוא בטחון, ריסון\ויסות, ריגוש, אינטימיות טוטאלית ללא מחיצות, שיחרור. יש גם משהו מאוד מנחם למי שנמצא בתחתית כי מהתחתית אפשר רק לטפס למעלה, מהתחתית אי אפשר ליפול.
&nbsp
לעומת זאת הצורך של השולט הוא ההרגשה הטובה שבוטחים בו, האחריות, האתגר, ההנאה שביצירה אבל גם הריגוש.
&nbsp
הזדקקות של זה שונה מההזדקקות של האחר

לעטוף ולהכיל

מסכים לחלוטין ולזה בדיוק כיוונתי בפוסט. הייתי מוסיף לגבי הצד הנשלט כי מלבד הצורך להיות למטה יש גם את הצורך לעז להיות נעטף ומוכל על ידי הצד השולט

אקרא לה שפחתי

כזה יקרה אקרא לה שפחתי , אוהב אותה , אכיל , אעטוף אותה כמו שאדון צריך להתנהל עם שפחתו. אני ממש לא מבין את הסרקסטיות הזאת

A לוןA

New member
אתה מתאר הזדקקות של אין ברירה

לדג הזקוק לאויר, לנכה הזקוק למקל או לילד הזקוק להוריו אין ברירה. אלו הזדקקויות של להיות או לחדול.
אני מעדיף שהנשלטת שלי תזדקק לי מתוך בחירה. אני רוצה אותה חזקה ובוחרת להישלט- ולא חלשה ונשלטת מתוך כורח.

לא חייבים להסכים

לצערי אתה בוחר להסתכל על הדברים מזוית מאוד צרה. אני ממש לא מחפש סאבית סמרטוטית וחסרת מוח. אני בהחלט מחפש מישהי אנטלגנטית ודעתנית שתתמסר לי מרצונה החופשי ושתזדקק לי בצורה הכי טוטאלית שאפשר. אני ממש לא חושב שזה סותר

A לוןA

New member
לחומר כתוב יש שני צדדים

יש את מה שאתה מנסה להעביר, ומה שאני קורא. כל אחד (בכפוף למידת כישרונו ויכולתו) מצייר תמונה, והקורא מעביר את החומר דרך הפילטרים שלו- וחווה את התמונה הזו.

ההזדקקות שאתה מתאר היא הזדקקות טוטאלית- אך גם הזדקקות של אין ברירה (בכל הדוגמאות). כך זה עבר אלי- ולכך הגבתי.

ה"טובעת" יכולה להיות נורא אינטלגנטית ודעתנית- זה לא ישנה את ההזדקקות שלה לאוויר כצורך קיומי של להיות-או-לחדול, ולא כעניין של בחירה חופשית (היא יכולה לבחור למות, אך זו לא ממש בחירה, נכון?)

יש הבדל גדול בין שליטה שנמסרת ממקום של כח, לשליטה כפי שאני קורא שאתה מתאר- (אויר לנשימה, דג למים וכו') שנמסרת ממקום של אין ברירה וכורח.

הטוטליות

אני לחלוטין לא רואה בזה אין ברירה. אני מכוון בטוטאליות . אני מסכים איתך לגבי זה שכל אחד לוקח את הדברים למקומות שלו דרך החוויות שהוא חווה בחיים וזה בסדר גמור ולמעשה זה גם מה שיפה בכתיבה/קריאה

למעלה