הצופים

הצופה.

New member
הצופים

אני תוהה האם זה בסדר שבימי שישי בערב ישנן פעולות בצופים האם זה בסדר שיוצאים לטיול בצופים ההסעה יוצאת בשעות של שבת היום הסתובבה מכונית בשכונה שמזמינה את כל תושבי השכונה לפורימון בצופים מכיון שתושבי השכונה חילוניים ויש מעט דתיים אני שואל האם זה בסדר שלא נתנת הזדמנות לילדים הדתיים לבלות יחד עם חבריהם לכיתה ומה קורה כאשר ילד דתי רוצה להצטרף אני זוכר בתור ילד שהקפידו בצופים שלא יהיו פעולות בשבת שעשויות להפריע או לפגוע בהזדמנות השווה לילדים "אחרים" להצטרף. לדעתי אין מקום לצופים היום האירגון הזה שואב כסף כמו כל אירגון מסואב אחר והרמה שלו מתחת לאפס

נעמי 1

New member
שלום אליהו.... מה התעוררת?

מאז ומתמיד תנועת ה"צופים" הייתה חילונית למדי. ובני הנוער הדתיים היו הולכים ל"בני עקיבא". לא התערבבו אלה באלה.

רגע.. הצופים

זה לא רבים של הצופה?

קרוסלע

New member
בדיוק חחח

אנחנו הפסקנו פיקניק ביער כדי להיות פה בזמן אחרי התארגנות ומקלחת ומיד הוא ברח לחברים לראות ביחד

נעמי 1

New member
תגידי... איך יודעים ש...

הערכה: האוהדים האירים הוציאו בארץ כ-13 מיליון שקלים. במשרד התיירות מעריכים כי אלפי האוהדים שבאו בסוף השבוע לישראל עם נבחרת אירלנד תרמו למשק הישראלי 13 מיליון שקלים בהוצאות על טיסות, לינה, בירה ובילויים. כאילו מה... פקחים סמויים עברו ממקום למקום ושאלו... "אתה אירי"? "אתה אירי"? "כמה בירות שתית"? "הזמנת שרותי ליווי"? "ואת... אירית"? "לא, אני עירית"? זה נורא מסקרן אותי... אולי עכשיו סוף סוף נצא מהמיתון

קרוסלע

New member
חח את צודקת..אני אפעם לא מבינה

איך עושים את ההערכות האלה.. סתם...מישהו זורק מילה לעיתונות ומריצים את זה..

למעלה