הצופים הקופים

...

עם כל הכבוד אני לא משוויץ בזה ואין הרבה שיודעים את זה. גם לא מהמש"צים.. אני גם לא השתמשתי בזה כטיעון. רק ענית לך וכשביקשת פירוט קיבלת. היש פה סתירה עצמית? קיצור צופים , עופו לנו מהפורום.

noname202

New member
אה לא?

השתמשת בזה בתור דבר שמקדם אותך מעליי, התנשאות. לא, אין פה סתירה עצמית, רק רציתי לדעת למה אתה כ"כ חש את עצמך. ואני לא רואה שום חוק שאוסר על צופים להיכנס לפה, במיוחד כשאני גם משצ"ית :) יום נעים

....

ביקשת פירוט למה שאמרתי , נתתי אותו , את צודקת טעיתי. טעיתי בזה שהתייחססתי לבקשה של צופיפניקקית ועניתי לה:) מעכשיו תגידי מה שבא לך אני לא מגיב לך יותר חבל על הזמן שאני מבזבז עלייך... צופיפניקית

noname202

New member
"כרגע הגיב לך מישהו שהתנסה בדברים

שאתה אפילו לא תעלה על הדעת..." ממש לא השתמשת בזה. אתה חושב שאתה מעליב אותי בזה שאתה קורא לי צופיפניקית?
זאת עובדה ואני גאה בזה.

yara derei

New member
אויי'שש שתקי!!

אני גם במש"צים וגם בנוער העובד והלומד ואני יכולה להגיד לך במפורשות שלפי דעתי מש"צים הרבה יותר טוב מנוע"ל וכמה שאני אוהבת את הנוע"ל והכל מש"צים עדיף הרבה יותר... את לא יכולה להגיד "שכל מש"צ שלא היה בתנועת נוער אחרת חושב שהמשצ"ים זה הדבר הכי מדהים עלי אדמות" כל עוד את לא מכירה אחד אחד פה ויודעת מה הוא עושה ואני יכולה להביא לך עוד הרבה אחרים כמוני שפעילים בעוד תנועות נוער אחרות וחושבים שמש"צים עדיפים.. תשמעי אני לא באה להתווכח איתך או משהו כזה אני חושבת ככה את חושבת אחרת שמחי עם זה ושתקי!! את לא יכולה לקבוע לי מה לחשוב ואני לא לך... זהו! חושבת שצופים עדיף על מש"צים?! בכייף שיהיה לך למה לא?! אני חושבת אחרת..P= יום טוב שיהיה..:)

noname202

New member
חומד, אנחנו לא התחלנו את הדיון הזה

לא דיברו על זה - אנחנו לא דיברנו מרגע שהתחילו, אני לא מסכימה - אז גם זכותי להביע את דעתי. אני לא יודעת איך זה בנוע"ל, ואני מקווה מאוד שהמשצ"ים בביה"ס שלך הם לא כמו שלי, אחרת זה מעיד משהו או עלייך או על התנועה :) יום טוב גם לך :)

נא לא להאכיל את הצופים חחחחחחח

כנס סוכות 05 הם סתם תנועה... תכלאס איןא יכות מרוב הכמות... לא יודעת אני לא ממש מחבבת אותם

../images/Emo45.gif

ומי שגם צופיפיניק גם מש"צ שילך לצופים א למש"צים זה לא מסתדר ביחד!

"אין איכות מרוב הכמות"

פשש מה את אומרת. אז אם כבר,אני אשייך את זה למשצים- אצלי בבית ספר יש למעלה מ-100 משצים וכמו שאמרת, "אין איכות מרוב הכמות" וצופים זה סתם תנועה? קודם כל,מה ההגדרה שלך לסתם תנועה?

כנראה המשצים בבית ספרך

נהיו כמו בצופים, בטח זה התחיל בכמה משצים שהם גם צופים שרצו מאוד שזה יהיה דומה, הפכו את זה להמוני ... וזה דבר שלרוב די הורס, אם אלה 100 שפיצים שאחד אחד שם עושה מרים פעילויות ומתקתק עניינים, מזמן הייתם מגיעים לתודעת הארץ כולה, אני לא מכיר את זה לכן כנראה זה לא ככה... וכנראה מה שקרה שם זה גיוסים על בסיס כיף וכו' וכך גם בטח נראות הפעולות וכך זה הופך לצופים. כל הקטע בשל"ח ומש"צים זה להפוך תאנשים לאכפתיים, איכותיים, פשוט אנשים טובים..... בכל מקרה כל תנועת נוער שמסיתה מאלימות, מונעת מאנשים להידרדר למעשים לא טובים - זה מבורך...

noname202

New member
אתה ממש חוצפן, אתה יודע?

עזוב את זה שאתה המצאת כאן סיפור שלם בלי שום עובדה, והפלת הכל על אנשים מהצופים - אתה לא מכיר משצ"ים או צופיפניקים מהבי"ס שלי, ומה שאני יכולה להגיד לך זה שהשבט אצלנו קטן בהרבה מהמשצ"ים. חוץ מזה, אף אחד לא רצה שזה יהיה המוני. לפחות בארבעה המחזורים האחרונים של פרחי המשצ"ים התחילו אצלנו בערך 120 [רבע שכבה], בשלוש השכבות שמעלינו סיימו בערך 60, בשכבה שלנו סיימו 40, ועכשיו, בשכבה החדשה שנכנסה לפרחים יש סה"כ 50 בערך. זה בגלל שרק עכשיו המורים לשל"ח נזכרו לסנן, כי הם התחילו להבין שהם לא התמקדו באיכות של המשצ"ים, ורק התלהבו מזה שיש להם מלא משצ"ים בביה"ס, אז מה אם רק 20 מהם בערך פעילים. גיוסים על בסיס כיף? ממתי יש גיוסים למשצי"ם?
שאלו אותנו מי רוצה להיות מש"צ, עשו רשימות, סיננו אולי תלמיד או שניים בעיתיים והרוב נשרו בדרך. "כל הקטע בשל"ח ומש"צים זה להפוך תאנשים לאכפתיים, איכותיים, פשוט אנשים טובים....." - נכון. בגלל זה כ"כ התלהבתי מהקורס. ובגלל זה כ"כ התאכזבתי כשגיליתי שאצלי בבי"ס זה בכלל לא קרוב לזה. "בכל מקרה כל תנועת נוער שמסיתה מאלימות, מונעת מאנשים להידרדר למעשים לא טובים - זה מבורך..." - כמה חבל ש: 1. משצ"ים זאת לא תנועת נוער, וטוב שכך. 2. המשצ"ים לא עושים כלום מזה, ואם היית רק יודע מה קורה אצלנו במשצ"ים..
עאלק למנוע מאנשים להדרדר למעשים לא טובים

רק הבהרת את זה שסיון אמרה

שכמות גדולה מדי מורידה מהאיכות, ברור שהכי טוב שתהיה גם כמות וגם איכות אבל נדיר שדבר כזה קורה... "כי הם התחילו להבין שהם לא התמקדו באיכות של המשצ"ים" זה בדיוק מה שאמרתי, אם עכשיו יש קצת סינון זה מצוין מה ששוב מראה שצריך להתמקד באיכות וזה מה שעושים במשצים אצלנו בביצפר זה בטוח וגם במחוז מתחילים לעשות זאת בצורה יותר רצינית, מה שבצופים לא קורה זה הכל... מש"צים לא מוגדרת כתנועת נוער אבל יש לה הרבה מהמאפיינים שלה, כמובן שיש דברים שנוגדים תנועת נוער כמו השיוך לשל"ח ולבית ספר ספציפי, כמו הכפיפות הישירה למשרד החינוך. אבל אפשר לקרוא לזה כמעין תנועת נוער. אם קורים אצלכם במש"צים דברים לא טובים זה לא טוב והתפקיד של אנשים טובים ואיכותיים כמוך אני מאמין, כי את נראית לי בחורה רצינית, התפקיד שלך זה למנוע את זה ולגרום לכך שהמשצים יהיו דבר שמונע את הדברים השליליים, כי אז מה עוזר כל השלח והשדה והכל אם אין ערכים בסיסיים?... זה הכל , להעליב את הצופים לא הייתה המטרה שלי, ושוב אני אגיד שאני מברך כל תנועת נוער שמחנכת לערכים חיוביים, סה"כ מנהלים פה דיון מכובד וסה"כ אמרתי את דעתי על כל הקטע של הכמות ואי הסינון לצופים, וכנראה גם בחלק מהמקומות למש"צים. הערה חשובה זה שהסינון לא צריך להיות אתה תבוא אתה תלך אלא ללמוד תוך כדי מהלך הפעולות ולא להגיע למצב שכמה ילדים שליליים הופכים את כל המערכת לכזאת...

yara derei

New member
חח כמו שאת רואה את באמת לא היחידה..

לצופים יש מסורת לפול מצוקים ולתבוע בנחלים... אצל מש"צים אף פעם לא שמעתי מקרה כזה.. צופים זה דפוק.. וזה באמת נכון מה שסיון אמרה.. הם יותר מידי וגם הם מקבלים יותר מידי...על מה ולמה?! חוצמזה שאני לא מתה על הצופפניקים, אני סבבה עם הקטע של לשלב את השניים אז נכוןן שזה באמת לא הולך ביחד.. כיאלו מה הקשר צופים ומש"צים זה הכי לא קשור!!! אבל אם למישהו זה נחמד, אז סבבה שיהיה לו/לה בכייף:)

בווואנה מזה הדיבור הזה על הצוווופים

להרגיעעעע*&^%$# ועכשיו יש לי שאלה ל"רונו'ש האילתית" מי אלו ה2 הצופיפניקיות!?איך קוראים להן? כן כן אני יודעת שאת מאילת וגם אני מאילת...

למעלה