הצופים הקופים

הצופים הקופים

היום היתה לי שיחה לא נחמדה עם 2 צופות קופות 2 רעותתתתתתתתת הם העליבו את המש"צים!!!!!!!!!!!! חצופותתתתתתתתת אם לא הייתי מתאפקת... סופם היה מר P: נכון שאני לא היחידה שלא מחבבת צופיפניקים? P:

אין ספק שהצופים יותר טובים מהמשצים

וכן כן,אני גם משצית וגם צופיפינקית

עאעאעא...?!

לא לא... לא הגיוני... נראה לי שקראתי לא נכון... (ניר, זה הזמן לשיעור בהבנת הנקרא שאתה חייב לי עוד מתחילת שנה)

שונא את הצופייים יווווווווו

כל הפעילויות המשעממות שלהם!!! ותמיד אומרים לך ללכת בשורה כמו נאצים לפחות שאני הלכתי לשם פעם אבל שראיתי את ההרצאה ההיא של דקל הבחור ההוא שיש לו תסמונת דם ושהוא סיפר איך הם התייחסו אליו אז הערכה שלי לצופים שגם ככה תמיד הייתה למטה נחתה על הקרקעית כבר...

גם אני ראיתי את ההצגה של דקל

ונכון,אולי באותו שבט התייחסו אליו ממש גרוע. אבל רק שתדע,שאצלי בשבט היה והשנה זה חוזר קבוצת צמי"ד[צרכים מיוחדים] לפני שנתיים בערך הייתה לנו קבוצה כזאת של חירשים והשנה רוצים לפתוח את זה שוב. וכן,אני גם הזדעזעתי ששמעתי איך שהתייחסו אליו אבל זה הופך את זה לסטיגמה על הצופים וזה ממש לא ככה. בקשר למשפט הזה שלך :"ותמיד אומרים לך ללכת בשורה כמו נאצים" קודם כל,תוריד את המילה נאצים זה כל כך,אבל כל כך לא קשור! וחוץ מזה,גם במשצים יש מסדרים,וגם במשצים הולכים ככה. אז ממש אל תיתפס לזה כי זה ממש לא קשור. ובקשר לפעילויות משעממות, טוב נו,כל אחד והבחירות שלו.

noname202

New member
רק מזה שאת משווה משהו ישראלי

לנאצים, אפשר להבין מה הרמה שלך.

לא הגיוני?

טוב,את זה את אמרת. אני פשוט לא אוהבת את המשצים אז וואלה,מידי פעם לצאת לטיולים נחמדים כאלה וגם ממש נהניתי בקורס אבל בתכלס,צופים זה יותר טוב.

noname202

New member
למה את מתווכחת איתם בכלל? ../images/Emo6.gif

שתינו יודעות טוב מאוד שכל מש"צ שלא היה בתנועת נוער אחרת חושב שהמשצ"ים זה הדבר הכי מדהים עלי אדמות
פחח המשצ"ים לא נתנו לי כלום חוץ מקורס אחד נורמלי, עזבי את זה שבתג הצופיות קיבלתי פי 5 רק היום מילאתי שאלון משוב על הקורס משצ"ים שלי, ובאתי לענות על הכל ב6, ואז קלטתי שאת כל המיומנויות שדיברו עליהן שם לא למדתי בשיט במשצ"ים, ולמדתי בצופים פחח

תאמת

אני דווקא התנסתי בהמון המון המון המון המון תחומים שונים שקשורים לנוער. את לא יכולה להגיד "כל מש"צ שלא היה בתנועת נוער אחרת חושב ש..." כי זה לא נכון. לך לא הלך במשצים? קורה. יש יוצאי דופן (
)

noname202

New member
זה לא שלא הלך

משצ"ים זה חביב והכל אבל זה לא מתקרב לקרסוליים של תנועת נוער קבועה

noname202

New member
וואלה D:

אבל אנשים כאן מתיימרים להגיד שהמשצ"ים יותר טובים מהצופים, וזה פשוט לא נכון. אולי זה קשור לנקודת מבט, ואני יכולה גם להסביר בשנה שעברה + בחופש הגדול, בקורס משצ"ים, הייתי עדיין חדורת מוטיבציה וממש הייתי מוקסמת מכל הרעיון הזה של המשצ"ים, משהו ברעיון של "וואו, מקום עם אנשים איכותיים, טיולים, הדרכה..מה כבר יכול להיות רע?" עד שקרו כמה דברים: 1. התברר כי הכמות של המשצ"ים בבית הספר שלי, באמת גדולה - אבל האיכות ממש לא. 2. אופן ההתנהלות של המשצ"ים מגעיל, וקשור לכמה אתה טוב בלשון
[והמבינה תבין] 3. נכנסתי להדרכה בצופים, וכשאתה מסתכל על זה לעומת זה מנקודת מבט של מדריך בתנועת נוער, שיש לו מחוייבות לקבוצה - והוא באמת משפיע עליה בתהליך של שנה שלמה, לעומת המשצ"ים - שבה המקסימום זה לאמץ כיתה, דבר שבד"כ לא קורה... המשצ"ים יוצאים גרועים, באמת.

חבל שלא כפת לך

כי הנה תגובה למופת. צופים זה חרא. כנ"ל לגבי נועל (נוער עובד לומד.) לא הייתי בתנועות נוער? תחשוב שוב. 3 שנים צופים , חצי שנה נועל (ויצאתי בזמן לא מאוחר מדי כמו מהצופים). מש"צים שולטים , ותגיד מה שתגיד , כרגע הגיב לך מישהו שהתנסה בדברים שאתה אפילו לא תעלה על הדעת... ועם אחד האנשים היותר פעילים באזור בו הוא גר. (אני כמובן מדבר עליי עצמי)

noname202

New member
1. בוא נתחיל בזה שאני בת

2. יש אנשים שצופים זה לא משהו שמתאים להם. האמת שכנ"ל לגבי משצ"ים. וכמו שכתבתי בתגובה למעלה - שנה שעברה הייתי חדורת התלהבות לגבי המשצ"ים, וזה עבר בתחילת השנה - ברגע שנכנסתי להדרכה בצופים, וראיתי את ההבדל. ותגדיר "דברים שאני לא יכולה להעלות על הדעת"
אתה לא מכיר אותי, אז די להפליץ סתם שטויות.

....

למה את מתווכחת איתם בכלל? ו noname202 ו 16:43 | 30/11/06 שתינו יודעות טוב מאוד שכל מש"צ שלא היה בתנועת נוער אחרת חושב שהמשצ"ים זה הדבר הכי מדהים עלי אדמות תשובה לזה לגבי זה שלא הייתי בתנועות נוער קיבלת נכון? דברים שאת לא יכולה להעלות על הדעת : אני פעיל בלתת , ארגון שעוזר למשפחות במצוקה מבחינת אוכל ודברים נוספים. פעיל במד"א. פעיל במש"צים פעיל במועצת תלמידים כמייעץ מהצד. מדריך בעוד מקומות מלבד המש"צים מתנדב בהפוך ועוזר לנוער במצוקה. ועוד דברים שאני מניח שאחרי הרקורד שראית למעלה כנראה שאין צורך שאני אפרט. אה כן , למרות הכל , אין לי אפילו נכשל אחד בתעודה... ואני לא כזה פנוי בזמן.

noname202

New member
מי בדיוק אמר לך שאני לא יכולה

להעלות את זה על הדעת? אמנם אני לא עושה את כל אלו במקביל, אבל כן - בהחלט היו שנים שעשיתי, ואני ועוד איך מכירה אנשים שעושים כמה דברים כאלה ואף יותר במקביל. ואתה יודע משהו?.. אני לא מעריכה אנשים מהסוג שלך, בכלל לא. אני מאוד מעריכה אנשים שמתנדבים, אני ממש לא מעריכה אנשים שמתנדבים ורצים להשוויץ בזה ומשתמשים בזה בתור טיעון.

למעלה