הצופה

backdoorgirl

New member
הצופה

אני יושבת אתה בפאב, האוויר מלא עשן ורועש ממוזיקה מחרישת אוזניים אבל אנחנו לוגמות את האלכוהול (ווייט ראשן בשבילי ודקירי תות בשבילה) ומדברות קרוב-קרוב. היא מעשנת את אחת הסיגריות הדקיקות שלה, השער השחור החלק שלה מבריק באורות הבוהקים, והיא נראית קצת מהוססת.
"תשמעי,אני חייבת לומר לך משהו, את יכולה לקחת את זה באיזו צורה שתירצי.מקווה שתבחרי בהומור לכל הפחות ולא תעלבי...". אני סקרנית,מנסה לנחש לעצמי מה היא כבר יכולה להגיד לי.
היא שואפת עמוק ופולטת "את יודעת שבשנה האחרונה יש לי ול*** קטע של הגשמת פנטזיות,נכון?"
בטח שאני יודעת,הרבה מהפנטזיות שלי מוזנות ישירות משלהם, רק שהם מגשימים יותר ממני. גם הם מוזנים מניסיון העבר שלי, אבל הם אקסטרימיים יותר ממני, אפילו על גבול הביזאר.

"יש ל*** פנטזיה חדשה, אבל הפעם היא לא תלויה רק בי אלא גם בך. הוא מפנטז שאשכב אתך בזמן שהוא יושב וצופה בצד. בלי מחויבות.הוא לא חייב להצטרף,אלא אם תבקשי מפורשות".
אני בולעת את הרוק. היא אחת החברות היותר טובות שלי והקשר בינינו הולך אחורה בזמן, לימי הרווקות הסוערים והפרועים.
אני חושבת עוד רגע ומסכימה. בתנאי שהשליטה בידי, ואני יכולה לדרוש ממנו הכל.

שבוע לאחר מכן, אנחנו בדירה שלה. החדר מואר באור עמום, ושלושתנו יושבים ושותים יין. הבחור די שתקן, אנחנו ממלאות את החלל בדיבורים. לבסוף אנחנו קמות,מתנשקות עמוקות,מתלטפות וממשיכות למיטה. אנחנו לבושות בחלוקים דקים ומשיים ומתחתיהם אין דבר. רק גוף חם ונוטף. היא משכיבה אותי על המיטה, טועמת את עורי ומסירה ממני לאט את החלוק, מנשקת את עורפי ומצמררת אותי. הפטמות שלי זקורות. אני מתבוננת ב*** שיושב על כורסה בפינה חשוכה של החדר, אבל לא רואה את המבט בעיניו או את תנועות גופו, האם הוא מגורה או קפוא.

היא משכיבה אותי על בטני ומוציאה מהמגירה שבצד המיטה שמן גוף,מטפטפת מעט בידיה ומעסה את גבי,את רגלי. אני שוכבת בעיניים עצומות ונאנחת מעונג. אני מתהפכת והיא ממשיכה לעסות את בטני,את חזי, ויורדת למטה...
היא מעסה מסביב לכוס שלי ואני אוטומטית מתפשקת, להוטה להרגיש את ידיה אבל היא מתרחקת לכיוון הרגליים.
כשהיא עולה בחזרה היא מלטפת לי את הכוס, מעסה אותו מבחוץ וידה השנייה על חזי. אני נאנחת, רוצה להרגיש אותה עלי.
היא מתמקמת בין רגלי, מלקקת וטועמת אותי עם לשונה,חודרת אלי עם אצבעותיה. אני גומרת וכמה וכמה פעמים תחת המגע הנעים שלה ואז פוקחת את עיני, מחייכת ואומרת לה "תורך". אני מתיישבת ואנחנו חבוקות,מתנשקות בטירוף, פיה מתוק ממיצי, משלבות אצבעות, שיער נכרך בשיער וחזה מתחכך בחזה. אני מושיבה אותה בגבה למיטה,מלקקת ומענגת אותה, הופכת אותה לתנוחת כלב ומענגת אותה בלשוני וידי. אחרי ששתינו שבעות ורוויות אני מסתובבת לכיוון הספה וקוראת לו. חסר לי עוד תבלין בחוויה הזו. הוא מתקרב מחויך, מתפשט תוך כדי הליכה. כשהוא מגיע למיטה שתינו מתנפלות עליו, מענגות אותו ביחד והוא אותנו, אף חור לא נשאר בדד ואך נקודה רגישה לא מקופחת. אנחנו גומרות וגומרות, מחליפות מקומות ותפקידים- היא רוכבת עליו ואני כורעת על פניו, אנחנו שוכבות האחת על השנייה והוא עובר מאחת לאחת תוך שימוש באצבעות למילוי החללים הריקים, הוא מזיין אותי בדוגי בזמן שאני יורדת לה...וכך הלאה.
בסופו של ערב אנחנו שוכבים על המיטה הרטובה מזיעה ונוזלי גוף, החדר מריח מסקס,אנחנו מתנשפים ורדומים. אבל אי אפשר לישון ביחד,הבית קורא לנו. אנחנו מתקלחים יחד ומנצלים את ההזדמנות לעוד אקט אחד במקלחת ונפרדים בנשיקה.

אני אוהבת להגשים פנטזיות, גם של אחרים.מי אמר שאני לא חברה טובה?

giligil55

Member
החברה הכי טובה

איך אפשר להגיד עלייך שאת לא חברה טובה
את הכי הכי ...

yame1212

New member
הפנטזיה הכי הכי
ית

זו הפנטזיה הכי הכי אם לא ה

את כותבת נפלא יקירתי

למעלה