הצהרת בעל הדירה

stas46

New member
לא מחפש בעיות

צריך חתימה בפני עו"ד.
והם יודעים כי צריך לצרף חוזה שכירות.

stas46

New member
הצהרת בעל הדירה

היי שלום לכולם
בטופס שקיבלתי ממשרד הפנים בעל הדירה אמור לחתום שהוא מצהיר שאנחנו (אני והבת זוג שלי) גרים בדירה ואנחנו הדיירים היחידים שגרים בדירה.
מה עם בדירה גר עוד שותף שאמור לעזוב עוד 3 חודשים , בעל הדירה אומר שהוא לא יכול לחתום היות ובטופס כתוב שאני ובת הזוג שלי הם הדיירים היחידים.
האם אפשר איכשהו להחריג את הסעיף הזה ? ז"א לסמן אותו באיקס ולחתום ?
האם זה קביל במשרד הפנים ?

תודה

Jkamm

New member
הצהרת בעל הדירה

כדאי שתבדוק בסניף שאתה משויך אליו אם אתה חייב להביא את הצהרת בעל הדירה - יש סניפים שכבר מודיעים מראש שלא צריך.
בכל מקרה, אם יש סעיף שלא מתאים למציאות - תתקן את מה שכתוב.
אני מניח שהתכוונת לסיפא של סעיף ד' בטופס - אם גרים אנשים נוספים, תמחק את החלק השני של הסעיף (שלא מתגוררים אנשים נוספים) ותכתוב מה המצב הקיים.
יוני קם

stas46

New member
כן זה סעיף ד'

כן הכוונה לסעיף ד' , מקווה שמשרד הפנים לא יעשה בעיות.

תודה

Slava50

New member
אישור עירייה במקום אישור בעל דירה

היי,
קיבלתי גם ממשרד הפנים את המסמכים האלו למלא. הפקיד אמר לי שאפשר למלא או את סעיף בעל הדירה או את סעיף העירייה (במידה וקיבלנו את אותו הטופס אז זה העמוד הבא). אם יש לך בעיות עם בעל הדירה את פשוט יכול לקחת את חוזה השכירות (רצוי מאוד שהוא על שם שניכם) ולגשת איתו לעירייה במקום מגוריכם, לוודא שאין לכם חובות ארנונה ושם ראש העיר או מי מטעמו יחתמו לכם על האישור. זה הרבה פחות מפחיד ממה שאתם חושבים, ברוב המקומות מודעים לדבר הזה וחותמים בלי בעיה.

stas46

New member
כן חשבתי גם על האופציה לבקש מהעירייה

אבל נירא לי מבחינה הגיונית שכדי שהעירייה תחתום הם יבקשו חוזה שמאשר שאני ובת זוגתי גרים ביחד.
אז בכל מקרה אני צריך לבקש מבעל הדירה להוסיף את בת הזוג לחוזה.
לבעל הדירה אין בעייה לחתום הוא פשוט מסתייג מהסעיף הזה , נירא לי שפשוט אני אבקש ממנו למחוק את הסעיף ולחתום.

תודה

למעלה