ולפעמים.. אולי אנחנו פוגעים באחרים?
פתחתי את האינטרנט עכשיו לא בשביל לגלוש ולא בשביל להיכנס לפורום. הייתי צריך להיכנס למצוא משהו ולעוף מפה אבל איך שנכנסתי קפצו לי שתי הודעות באייסיקיו הראשונה של עמיתי שביקשה שאני אמחק הודעה שלה - עמיתי ההודעה לא נמחקה וגם לא צריכה להמחק כל אחד פה יכול לכתוב הודעות אישיות מדי פה כל זמן שזה לא הופך לשרשור של שני אנשים בלבד חוצמזה שהודעה אישית שמדברת לחצי מהאנשים בפורום היא לא הכי אישית בעולם... והשניה ושהיתה לי יותר קשה ובגללה החלטתי להיכנס ליד לפה היא של ניצן שאם או בלי רצון חלקנו פגע בה ולפי איך שאני מכיר את האנשים פה זה לא בכוונה... אם זה עם תגובה צינית בסגנון של "מישהו רוצה שלא נכתוב הודעות אישיות" (אין בעיה עם הודעות אישיות - פשוט לא בהגזמה!!!) ואם זה עם הקטע שמישהו העלה בפורום משהו שמפריע לו פה הדבר הכי קשה שאפשר לעשות זה לקבל ביקורת ניצן נתנה לנו ביקורת למי שלא שם לב היא התחלקה לכמה חלקים: הכל יוצא בעיקרון מזה שיש פה חבורה יחסית מגובשת שבה כולם מכירים את כולם (ברנס, מורוש, עמיתי, שקסי, סלעית, אני ועוד כלמני לא להעלב אם שכחתי אתכם בבקשה) בתוך החבורה הזאת כל בתוך כל חבורה יש את הבדיחות הפנימיות והדברים שכשאנחנו מדברים עליהם אחרים לא מבינים מה זה עושה? אנשים שלא נמצאים בקטע איתנו מרגישים בחוץ! בצורה מסויימת - מחלק את הפורום ואני יודע שאף אחד לא עושה את זה בכוונה. זה אנושי - אני מדבר עם מישהו אני אדבר על משהו שעשינו ביחד. אז אנחנו נדבר על דברים שכולנו יודעים ולגמרי בלי כוונה נשאיר אחרים בחוץ הדבר השני שניצן אמרה שעד שכן מתחיל פה שירשור חשוב הוא הרבה פעמים נדחק למטה בשביל שרשורים פחות חשובים ואז יוצא שהפורום פחות תנועתי ממה שהוא אמור להיות בעיקרון ניצן רק אמרה שנרגע קצת - פחות שירשורים אישיים כי אז היא מרגישה לא שייכת לפורום (ניצן אמרה את זה - ומה אם יש פה מישהו שמרגיש ככה ופשוט לא אמר?) ובנוסף - הנושא העיקרי של השרשור הנוכחי - שיהיו פה יותר דברים שקשורים ממש לתנועה. אחרי שניצן כתבה לי 3 הודעות על זה שכבר לא טוב לה בפורום ושהיא מרגישה לא שייכת היא כתבה גם שהיא עוזבת וככה בזמן שאתם פה מדברים על להגדיל את כמות המשתתפים גרמנו ליציאה של מישהי שכבר כן היתה בפורום לצאת ממנו כי היא לא הרגישה פה טוב אני לא מצתדק פה.. בכלל לא.. אם תשימו לב את רוב אם לא כל מה שכתבתי כתבתי אנחנו. אני לא מטיף לכם מוסר פה אני רוצה לתת לנו ביקורת אני יודע שגם לי היו פה הודעות אישיות לא פחות מלאחרים. ויכול להיות שגם אני בלי להתכוון פגעתי בניצן או בכל אחד אחר ומי יודע אולי מישהו עזב את הפורום בגללי ולא ידעתי.. תחשבו על מה שאתם אומרים קצת נכון שיש פה יתרון על לדבר פנים אל פנים כי פה אפשר למחוק הודעות ואז הן כאילו לא היו אבל אתם לא יכולים לדעת מי יראה את ההודעה שלכם, מי יקרא אותה, מי יפגע ומי יסכים בואו נשתדל להרגיע קצת. ונשתדל לשים לב שהפורום הוא לא רק שלנו כי אנחנו נמצאים פה יותר הפורום שייך לכל מי שאי פעם היה שייך לתנועה. ככזה אנחנו צריכים לקבל לפה אנשים גם אם הם נכנסים פעם בשבוע, פעם אחת או סתם קופצים לבקר