הצד השני אפשר לשים בבקשה את הצד האחורי של חומר מקומי ? כמה סמים עישנתי בחיי אויי אמא
ה המופע של Avi Gel New member 26/10/04 #1 הצד השני אפשר לשים בבקשה את הצד האחורי של חומר מקומי ? כמה סמים עישנתי בחיי אויי אמא
F FunkyGiraffe New member 26/10/04 #2 תלך לחנות הקרובה לביתך ותראה את הצד השני על הדרך תקנה גם אותו אתה רוצה לצרוב ולהדפיס אה? אז תדע לך שיש לך תקלה בתוכנית, כי לדיסק מצורף ספר שלא תקבל עד שלא תרכוש.
תלך לחנות הקרובה לביתך ותראה את הצד השני על הדרך תקנה גם אותו אתה רוצה לצרוב ולהדפיס אה? אז תדע לך שיש לך תקלה בתוכנית, כי לדיסק מצורף ספר שלא תקבל עד שלא תרכוש.
ה המופע של Avi Gel New member 26/10/04 #3 האמת שלא זה ולא זה יש לי כבר את הדיסק אני פשוט סתם אוסף כל מיני תמונות של הדג נחש
ה הפסיכית של החדר אוכל New member 26/10/04 #6 אוי. חשפת.. את הרשת המחתרתית בחייך, אם כבר החלטת לא לתת מותר לך ואפילו רצוי בתור בנאדם ויותר מכך בתור המנהל להיות נחמד..
אוי. חשפת.. את הרשת המחתרתית בחייך, אם כבר החלטת לא לתת מותר לך ואפילו רצוי בתור בנאדם ויותר מכך בתור המנהל להיות נחמד..
F FunkyGiraffe New member 26/10/04 #7 את יודעת מה? כבר נמאס להיות נחמד אסור שלא להחמיר עם כל מי שרוצה להוריד באופן לא חוקי, ממש לא אין הרבה הבדל בין מוזיקה גנובה לאוטו גנוב, תאמיני לי תשקיעו בתרבות שלכם, בחייכם אם כבר הגעתם לפורום של הדג נחש, מצדי אל תקנו את הדיסק אבל גם אל תורידו אותו די להורדות והצריבות הלא חוקיות.
את יודעת מה? כבר נמאס להיות נחמד אסור שלא להחמיר עם כל מי שרוצה להוריד באופן לא חוקי, ממש לא אין הרבה הבדל בין מוזיקה גנובה לאוטו גנוב, תאמיני לי תשקיעו בתרבות שלכם, בחייכם אם כבר הגעתם לפורום של הדג נחש, מצדי אל תקנו את הדיסק אבל גם אל תורידו אותו די להורדות והצריבות הלא חוקיות.