הצד היותר מכוער

הצד היותר מכוער

של הגירושין . . . למען הסר ספק כל אנס ו/או מתעלל בצורה זו או אחרת יש למצות איתו את הדין עד הסוף (מבחינתי אפילו סירוס בחלק מהמקרים) ובאותה נשימה אני מתעבת נשים שמנצלות את החוק ומגישות תלונות שווא על אונס, תקיפות וכו' רק לצורך נקמה או השד יודע מה, בגירושין מכוערים וגם איתן יש למצות את הדין עד הסוף. האבסורד בסיפורים מהסוג הנ"ל שכבוד פרקליטת המדינה לשעבר, כבוד השופטת עדנה ארבל, השאירה ירושה מכוערת בדמות תקנה 2.5: אין להעמיד לדין נשים המגישות תלונות כזב נגד גברים - הן לגבי אלימות והן לגבי עבירת מין. כולנו יודעים שהרבה עורכי דין מנצלים זאת ותופרים תיקים ללקוחות שלהם נגד בני זוגם . . . למען הסר ספק2 הדבר תקף לשני המינים בהתאמה. והכי הכי עצוב שכל זה נעשה כשהילדים נמצאים באמצע ועוברים סבל מיותר מעבר לפירוק המשפחה שלהם שזה לכשעצמו טראומה לא פשוטה.

ye44

New member
לרוב

התלונות שווא מגיעות מצד הנשים ,גבר חכם צריך לזהות אם מי יש לו עסק,אם עדיין אין גרושין סופיים אז עדיף לקחת צעד אחורה להתנתק מהילדים עד לסיום התהליך ולהעלם על מנת להימנע מעוגמת נפש.הרי אנחנו מכירים אישית סיפור כזה מאחד מדיירי הפורום
שעבר שבעה מדורי גהנום למזלו הוא היה חזק נפשית, יש כאלה שלא אז מבחינתם עדיף להזיל
לתקופה מסויימת ואח"כ להרוויח בגדול .

לא מסכימה איתך בכלל

הילדים לא אשמים אם ההורים שלהם לא יודעים לפתור את הבעיות שלהם בדרך תרבותית. האבא לא צריך להתנתק מהילדים שלו כלל, זה לטמון את הראש בחול ולעשות עוול כפול לילדים. הנשים במקרים כאלו צריכות לדעת שיש מחיר לתלונות שווא והן ישלמו אותו בבוא העת, אי לכך חייבים לשנות את התקנה הזו.

ye44

New member
הילדים בהחלט לא אשמים

אבל במה אשם האב ?מדוע הוא צריך לסבול אישה מתוסבכת שעושה לו ת'מוות ? אם האישה מסוכנת בהחלט עדיף לקחת פסק זמן, בינתיים לא ראיתי נשים שמתלוננות סתם שמשלמות את המחיר .תודה רבה מוותר על תחושת החוסר אונים מול נשים פסיכופטיות
לא נורא נאמר לילדים שיצאנו למילואים

שטויות במיץ ממוצמץ !!!

אף פעם, אף פעם לא מפקירים ילדים אצל (א)נשים שמתנהגים כך ! אבא אוהב צריך לדעת להתמודד גם עם מצבים כאלה כי במצבים כאלה באמת אין מי שיעמוד ויחצוץ בין הילדים לבין מי שמחריב את עולמם. תתבייש !!!!!!!!!!

ye44

New member
תתמודד אתה

אתה יודע כמה גברים חלשים עלו על סולמות וקשרו חבלים ?
בשביל מה להכנס לסרטים ? ותפסיקו עם כל הקלשאות שלהפקיר ת'ילדים לא יקרה שום אסון אם תפנה את השטח עד ירגעו הרוחות להתבייש ממה ? מזה שגבר מגן על עצמו מהחוקים ההזויים או מהאקסית הפסיכופטית אתה יודע איזה נזק נפשי גבר יכול להיגרם על תלונת שווא ? ישבת פעם באבו כביר ? תרגיע
ו
משכיחה מהר מועקות מילדים

יודע גם יודע !!!

ויחד עם זה יודע שאין קשר בין "פינוי השטח עד שירגעו הרוחות" לבין עשייה נכונה שלא מפקירה את הילדים. חוזר ואומר - אבא לא זונח את ילדיו. בדיוק כמו שהולכים פיזית למילואים כאשר מאיימת סכנה על המשפחה ומבינים שיכול לקרות הרע מכל, כך גם עומדים בפני כל נגף אחר. ואם קשה עם ה"חוקים ההזויים" ועם ה"נזק הנפשי" אז מחזקים את השורות בתומכים משמעותיים, לוקחים טיפול מתאים וכדומה. וכל זה נכתב לא כתגובה פורומית טיפוסית אלא מהמציאות הכואבת ומהידיעה מכלי ראשון שאפשר להתגבר על כל הדברים שציינת. כן, גבר יכול להגן על עצמו, אבל לילדים באירוע כזה אין אף מגן ולכן צריך להתעשת ולעשות מה שצריך לעשות. החיים זה לא פיקניק !!!!

Athena32

New member
התקנה הזו מפתיעה אותי

יותר נכון, מאכזבת. בדיוק סוג של אפליה מתקנת ששכר הנשים יוצא בהפסדן. ופסיכופטים יש תמיד: גם בנישואים, גם בסכסוכי שכנים, גם במקומות עבודה ועוד כהנה וכהנה סיטואציות בהן אופיים הנקמני של אותם פסיכופטים מרים את ראשו המכוער. הלב נשבר על הילדים שמטלטלים מצד לצד

מוקסמת 3

New member
בהתחשב בעובדה שיש היום יותר עו"ד מאשר תביעות

צריך להבין שגם הם צריכים פרנסה.
ודוגרי, זו באמת תופעה מכוערת.

holykrap

New member
תקנה חכמה ואמיצה

והסיבה לה לא להגן על אותן נשים שמשתמשות בתלונות השווא לניגוח בעליהן, אלא כדי להגן על אותם נשים חלשות שעוברות מסכת לחצים, בדר"כ על ידי קרוביהן, לביטול תלונות (שאינן שווא), בשביל מה שיש שמכנים "שלום בית". נועד למנוע מצב בו הן גם מותקפות, גם מאולצות לסגת מתלונתן ולבסוף גם מאושמות בתלונת שווא. תקנה צודקת ביותר

ומה באמת קורה בפועל?

כמה נשים מנצלות זאת בעיקר במלחמות גירושים מכוערים? כמה עורכי דין מייעצים לנשים לעשות זאת? חייבים לעשות שינוי שגם אותן נשים שבאמת נפגעו לא יפגעו שוב אבל וזה אבל גדול נשים שהוכח מעל לכל ספק שהגישו תלונות שווא חייבות לתת על כך את הדין זה הזוי שהן משוחררות ללא כל עונש כאילו לא היה כלום.

הולי...

שיט... מקווה שאחד מקרובייך או מבני משפחתך יחוו תלונת שווא שכזו שכזו במסגרת הליך גירושים... אולי אם תעמדי לצידו של זה תביני מה זה כשמערכת משומנת ופרו נשית בעליל קמה עליו לחסלו כברווז במטווח... וכל זאת כאשר לא עשה דבר וחצי דבר מהטענות שנגדו. להזכירך גם היטלר עלה לשלטון תוך ניצול הדמוקרטיה האצילה... וכן אני משווה נשים כאלו לנאציות. על כל המשתמע מכך. וגם כאלו אשר תומכות בתקנה שכזו בצורה עיוורת וגורפת אני לא ממש מעריך...

אוקסי - חבל"ז

מדבריך (ומי כמוני יודע) אתה בטוח מכיר את גלגולי העיניים של כל מי שלא מאמין שבמדינתנו יכולים להיות דברים כאלו.. עזוב - מי שלא היה בתוך זה לעולם לא יאמין (לפעמים גם אם יראה את העובדות חובטות בפרצופו) - שמת לב כמה פעמים רק רמזתי על הדברים פה והאש התלהטה כאילו סיכנתי את העולם לפחות כמו אחמידיניג'ד ?

מודה שגם אני פעם חשבתי שאין עשן בלי אש

היום.. לצערי... התפכחתי. היה לי מאד מאד קשה להפנים שהמערכת (מערכת הרווחה והמערכת החוקית) פוגעת כ"כ באנשים חפים מפשע.

שלום מתולתלת ......

אני מניח שכעת את מתחילה יותר לפקוח עיניים ולהבין חלק מהדברים שנכתבים כאן.... מברוק !

עלית

על הסולם הלא נכון... המתולתלת נצפתה ביותר מכנס אחד התומך בנושא זה בפרט ובנושאים נוספים הכרוכים בעוולות מסוג זה. והיא בת לוויה נהדרת אם אפשר לומר...:))

למעלה