הצד האפל

child

New member
הצד האפל

הכרתם את התינוק שרוצה לבדוק איפה עוברים הגבולות וכמה התהום רחוק? פגשתם פעם את הכוח ההורס שפועל נגדכם מבפנים? טעמתם פעם את טעם העצב המתוק שממחיש לכם כמה הכל שטוח ועמוק? חזיתם בתנועה האקראית של המולקולה האנושית בחלל ריק מלא בחפצים? סקס ומוות הם עבורכם אותו בור ללא תחתית? אתם אוהבים גם דברים מכוערים? אקו~~~ אקו~~~ אקו~~~ 1... 2... 3... שומעים?

החיים

עבור רובנו הם פשוט חלום מטומטם ומתמשך אבל יש רגעים שבהם האמת מתגלית בעוצמתה הכובשת עבור החלום המטומטם והמתמשך זה רע הוא יגדיר זאת מיד כ"עיוות תפישה" או כ"ראיתי את אלוהים" או כ"האמת המכוערת" או בשמות אחרים. אבל האמת? החלום המטומטם והמתמשך הוא הצד האפל ואילו החיים האמיתיים בעוצמתם הכובשת הם פשוט החיים האמיתיים שהשכל במצבו הרדום והרגיל לא יכול להבינם ובטח שלא לקבלם כמשהו טבעי ורגיל. ש: הכרתם את התינוק שרוצה לבדוק איפה עוברים הגבולות וכמה התהום רחוק? ת: כן, ממנו נולדתי ש: פגשתם פעם את הכוח ההורס שפועל נגדכם מבפנים? ת: בטח, הוא כבר מיואש ממני לגמרי
אבל עדיין ממשיך לטרטר בנחישות של טפיל אנרגטי ממוצע ש: טעמתם פעם את טעם העצב המתוק שממחיש לכם כמה הכל שטוח ועמוק? ת: כן, הוא ניסה להמחיש לי זאת בדיוק, אבל לא הצליח, כי הסכמתי ש"אין טעם להשתמש בקסם האמנות כדי להפוך את העצב ליופי" ש: חזיתם בתנועה האקראית של המולקולה האנושית בחלל ריק מלא בחפצים? ת: לא (או שאני לא יודע למה את מתכוונת) ש: סקס ומוות הם עבורכם אותו בור ללא תחתית? ת: לא יודע ש: אתם אוהבים גם דברים מכוערים? ת: מבחינתי אין דברים מכוערים - יש תחושה של כיעור שיכולה לבוא מתוכי ברגעים מסויימים ו"להתלבש" על דברים מסויימים, אני לא מתרגש ממנה
אני יודע שהכל יפה באותה מידה
אוהב בן

child

New member
יופי וטופו../images/Emo23.gif

לא הבנתי למה "אין טעם להשתמש בקסם האמנות כדי להפוך את העצב ליופי"? מה? אין עצב בעולם? למה מוכרחים להיות שמח? מה? כשאתה בוכה אתה לא יפה? "הבית אינו כל כך גדול, מגדילים אותו האפלולית, הסימטריה, המראות, השנים הרבות, אי הכרתי, הבדידות." (חורחה לואיס בורחס) זה בעיני העצב המתוק בהתגלמותו. בלי כל הדברים האלה הבית היה קטן ואפילו משעמם ובספריה של החיים היו רק ספרי הדרכה לחיים נכונים וספרי בישול טבעוניים. מתכון: קוביות טופו, רוטב סויה, שמן סמסום, שני מקלות סיניים!

קצת על עצמי

לא אמרתי ש"אין טעם להשתמש בקסם האמנות כדי להפוך את העצב ליופי", אלא שאני הסכמתי שאין טעם להשתמש בקסם האמנות כדי להפוך את העצב ליופי. כל יצור עושה את בחירותיו שלו - ואני לא יוצא דופן בכלל זה. אני בחרתי להיות אדם די שטחי, די מאושר ודי מתפתח - כל השלושה ביחד.

אשכר

New member
כן

- אני פוגש את הילד הזה שוב, מחדש, והוא כל הזמן מתמודד עם כוחות שמצֵרים לו את הגבולות. - אני לא יודע על איזה כוח הורס את/ה מדבר/ת. - העצב העמוק הזה, חודר לי לבשר, למוח, ולסוף העולם ימינה, כל שני, רביעי ושישי (..אם יש לי מזל. אחרת רק פעם בשבוע) ואני מקבל אותו, ומרגיש אותו בעצבים חשׂוּפים. - ראיתם פעם את התנועה הכאוטית של כל האנשים, ברחוב, ובבניין, ובמכוניות התזזיתיות? - ? - דברים מכוערים! אולי לא אהבה, אבל קבלה והשלמה.

למעלה