הצדק המוטורי - הצעה...

Moo Moo

New member
+ תוספת...

מדובר על עונת הרצה, ידוע לכולם שאין יותר מידי יציבות בעונה הראשונה, שלא כולם התחילו אותה מאותה שלב, ובעצם היא נועדה להכין את הרוכבים והמארגנים לעונה הבאה. שאמורה להיות מאורגנת ומסודרת בהרבה מהראשונה. חבל שהשתמשת דווקא בעונת ההרצה באותו איום (שהתממש) אז בנחשונים.

ahboaz

New member
תשובה...

במרוצים חובבניים - מאלו שמאורגנים בכבישים בשעת לילה מאוחרת ועד אלו בין חברים. ודא עקא, למה אין גוף משפיע (כארגון השחקנים) כגון ארגון הרוכבים? מדוע יכולים שחקני הטניס להתרעם על החלטות ה-ETA על הורדת משחקונים למשחקי זוגות? למה יכולים שחקני ההוקי להשבית את הליגה במשא ומתן על תקרת שכר? אולי המרוצים - כאשר יש להם גושפנקה חוקית - הופכים לקוריוז של בעליהם: מנגנון היררכי שבו אין ברירה למי שרוצה להשתתף אלא לקבל את המוחלט (או לפרוש). אבל במקרה שבו אנו נמצאים לא כך מדובר; וכל עוד יהיו לך טיפוסים שישכבו על המסלול (או יביאו משטרה), הפתרון הוא לא העתקת המבנה הקיים במירוצים אלא מציאת פתרון לבעיית הלגיטימציה.

TShavit

New member
ומי אמר שאין?

יש. "עמותת הסופרמוטו", למשל. וכל התארגנות אחרת פרוביזורית של המתחרים. מותר להם להחליט מה שהם רוצים, אינדיבידואלית או - אם בא להם - כגוף. ההבדל הגדול פה הוא בתנאים. מי שמארגן את המירוצים עושה זאת בהתנדבות. אין חוזה שמחייב אותו לכלום. לא מתאים לו? הוא אומר שלום. כמו שקרה עם אהוד וליגת הקטנועים. לגבי המארגן - אין דמוקרטיה. שום הצבעה לא יכולה לחייב אותו לפעול בדרך שאינה מתאימה לו. זה הכל. זה עד כדי כך פשוט. טל

NUMROUNO

New member
זרח שלא תבין לא נכון

לעולם,אבל לעולם לא הצדקתי את סיני בדרך שהוא פעל אם הייתי מכיר אותי היית מבין שלעולם לא הייתי פועל בדרך הזו. אתה יודע מה מה שהיה היה מה שהיה היה קיץ יפה אחד.. סתם, לא יכולתי להתאפק. אני אמיר גבע בשביל שהשקט והשלווה יחזרו לאיזורנו מזמין את אהוד ואת סיני(איתו אני אצא בנזק) למסעדת בשרים אל ג'אוציו הכל עלי, הכל כלול, הכל למען השלום, והכל למען הליגה והרוכבים מה הם אומרים ??? תנו סיכוי לשלום תניחו המחלוקת בצד

ז ר ח

New member
תראה ,נומרו...

השלום הזה לא רלוונטי,שניהם(אני מאמין) מחוץ לעיניינים. כל אחד מסיבות שונות . גם אני חשבתי בהתחלה:"וואלה זה סיני סתם מבלבל במוח אין סיכוי שהוא רציני." אפילו חשבתי לעצמי נפייס את אהוד ,סיני יתנצל ויבקש בדרך ארץ מרוץ ללא ניקוד. תאמין לי כ"כ רציתי להתחרות ששכנעתי את עצמי שזה כ"כ פשוט,אפילו תכננתי טיפול גדול עם רולים ורצועה משופרים אצלו,בחיי... אבל סיני המשיך,לא רק המשיך אלא החל לאיים על עבודתו של אהוד,על "חבריו" מהסופר ועל כל מי שביקר אותו בעצם.(ודרך אגב סיני עדיין ממשיך...) סיני שבר את הכללים הלא כתובים. את ליגת הקטנועים אני מקווה שהוא לא שבר,יש יותר מדי אנשים טובים וטהורים שרוצים בהמשכיות. בינתיים,אני ממשיך לרכב בצורה ספורטיבית ב"מחתרת"
ואתה ואחרים תמיד מוזמנים. ושוב אני מוסיף התנצלות על שימושי הקלוקל בפורום זה. למרות שכולנו צריכים ללמוד ממקרה מצער זה.

WCard

New member
לא הבנתי משהו...

בסופו של דבר לא תעשה את הטיפול אצל סיני? איזה קטע, ההתנהגות של סיני גורמת לך לא לפרנס אותו

NUMROUNO

New member
אני מבין שאי התייחסות לגבי המסעדה

זה לא בגלל שאין רצון או חשק אלה בגלל שכל צד מפחד לעשות את הצעד הראשון אולי אתם צריכים עידוד של הפורום ?

TShavit

New member
כמה שאתה מפספס בהבנת נפש האדם...

גם אני במקום אהוד לא הייתי מעוניין ב-ש-ו-ם פגישה עם סיני. ולטעמי - יש דרך אחת, ואחת בלבד, שסיני יכול לצאת מהסיפור הזה: להודיע קבל עם ועדה, בכל הפורומים הרלבנטיים, "טעיתי". עם בקשת סליחה והתנצלות לכל מי שנפגע, ובמיוחד אישית כלפי אהוד. (ורצוי גם בתוספת תרומה כספית שתכסה ארגון מירוץ אחד במקום זה שלא התקיים, אבל גם ככה אנחנו כבר עמוק בתחום הפנטזיה...) טל

סיני 1

New member
מה לך ולנפש האדם טל???????

אני בטוח ויודע שלא טעיתי, גם אם ימצא חן בעיניך או לא, ואם אתה מרגיש צורך עז להתנצל? עלי לשקול את התנצלותך, ואם אסכים? זה יהיה בתנאי שתבוא לשפוט בהתנדבות במירוץ הבא הקטנועים באליפות ישראל, בליגה שעדיין חיה ובועטת, ולמרות, שמי שנורא רוצה לראות אותה מתה כי הוא לא שותף בה זה אהוד, שמצהיר ללא סוף בקולי קולות שהליגה מתה, אהוד, אתה רק מדרבן אותי יותר ויותר , ואני יוכיח לך שהליגה לא מתה, ולמי שמרגיש שהוא יהיה ממש חסר , שעל אפכם וחרונכם יהיהו מירוצים, ואהוד לא יהיה שותף בהם במתכוון או לא, תמשיך בדרכך בסופרהומו, ואל תפריע, אוכל אותך שאתה בחוץ? אתה בבעיה, גש לטיפול, אבל תפסיק להאשים מסביב ,אותי, את הפחדנים, את הצבועים,את הדרקים, החארות, וכ'ו, הגיע הזמן שתבין שלא יעזור לך במאומה, גם אם תצהיר בקולי קולות, ותפתח שביתת רעב בכניסה לשפיצרינג, יש משא ומתן למירוץ קרוב מאוד, מי שרוצה מוזמן, מי שלא?ימשיך לקשקש על מר גורלו. אני אוהב את הספורט הזה לא פחות מאף אחד כאן, אבל לא אוהב שכל אחד מרגיש כמו סטאלין, ואם מגיע מצב כזה?אז לכולם מותר להיות בעל בית.

סיני, אתה ../images/Emo47.gif

עושה לבד את העבודה המלוכלכת. ממשיך ונלחם ולא אומר נואש. לא מתייאש ולא שומע לכל מה שכולם אומרים. גם כשכולם כבר אומרים שאתה רק מקלקל לעצמך עם התירוצים האלה, אתה לא נכנע וממשיך לוודא שכולם יידעו מה באמת קורה מאחורי הקלעים. חזק ואמץ תודה ושבת שלום

dannylior1

New member
סיני אתה ../images/Emo47.gif !

גם כשנותר בקושי אדם אחד שעשוי לחשוב שיש לך שכל אתה בא ומוכיח לו אחרת. הידד לסיני! "אני אוהב את הספורט הזה לא פחות מאף אחד כאן, אבל לא אוהב שכל אחד מרגיש כמו סטאלין, ואם מגיע מצב כזה?אז לכולם מותר להיות בעל בית" - וואלה, גם בעל שמכה את אישתו ידע להסביר לך שהוא עושה את זה כי הוא אוהב אותה.

ixmix

New member
בינתיים שמעתי בערך ממחצית הרוכבים

שאם תארגן הם לא ישתתפו. לא יודע אם תופתע ממי. ונקודה למחשבה... לך תדע - אולי מישהו יכעס עליך ויעשה לך מה שאמרת שתעשה להם? וסיני - אני לא אוהב שאתה מרגיש כמו סטאלין או מוסוליני, ובוודאי לא כשיש איומים בהזמנת משטרה לחברים שלנו בגלל משהו שכולנו אוהבים ומסתכנים עבורו ברמה זו או אחרת. ואם מגיע מצב כזה? אז זה מכעיס, מפחיד ושובר את כללי המשחק לבלי שוב. וזה לא ההתקשקשויות שהיו לנו ברשת, ולא ענין אישי (אני בטוח שאתה יודע שבאופן אישי אין לי כלום נגדך) - אני פשוט חושב שטעית, ובענק. והאמירות עכשיו, כאילו הכל היה בצחוק - האיומים החוזרים ונשנים במשטרה, האיומים על פרנסתו של אהוד... הן אמירות ריקות מתוכן לאחר שהנזק נגרם. אל תמהר לענות, סיני, ולהצדיק את עמדתך שוב. קח 10 דקות, תחשוב רגע. שתה כוס תה עם נענע, תנוח על הדברים. ואז תנסה לתקן. זה נכון שאפשר לתקן דברים, לדעתי לא את הליגה במתכונתה ההיא, ולא בדרך שאתה הולך. תחשוב רגע.

סיני 1

New member
ל3 הג'וקרים הגיבו פה אחרי, כנסו....

נספר לכם בדיחה, שהיא עבורכם מוסר השכל, נקווה שתשכילו להשתמש ב3 תאים (3 תאים בתנאי שנחבר את שלושתכם)שלכם להבינו. איזה בחור סבל מהרטבה בשינת לילה, ניגש לרופא, הרופא בדק, שלח אותו לפסיכיאטר בטוענה שזו לא בעיה גופנית, הפסיכיאטר הצליח לגרום לבחור להתודות, הבחור מספר שבחלום מופיע גמד שמפחיד ומלחיץ אותו, ושואל אותו אם הוא עשה כבר פיפי, הבחור מלחץ עונה ,לא, הגמד עונה,אז תעשה כבר. מה הבעיה? שואל הפסיכיאטר,שהגמד ישאל אם עשית פיפי?, תענה שכן. בלילה הלך הבחור לישון בטוח בעצמו, בחלום הופיע הגמד, שאל אותו הגמד, עשית כבר פיפי? עונה הבחור, כן, ממשיך הגמד ומקשה, וקקי? אז יש לי שאלה אליכם, חבורת לא אכפת לי, קקי עשיתם?

ixmix

New member
לא הגבת לענין.

שלוש שאלות אליך. 1. האם אתה סבור שבהתנהלותך נגרם נזק? 2. האם אתה יכול לקחת אחריות על הצד שלך, לעזוב לרגע את טרוניותיך לשאר העולם, ולחשוב מה א-ת-ה עשית לא בסדר? 3. בהנחה שאתה יכול לעשות זאת, ואני לא בטוח שזו הנחה נכונה - האם אתה יכול לחשוב על דרך כלשהי שבה תוכל להקטין את הנזק שנגרם, ולהעלות את ההצעה פה?

סליחה סיני לא הבנתי

אתה צריך פיפי? הפרוסטטה היא דבר מסוכן? מה המוסר השכל? ספר לנו, שנמשיך לצחוק כולנו!

סיני אתה פשוט ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

אין כמו הנחישות שלך. זה מאוד יפה לראות אותך ממשיך ומשדר "עסקים כרגיל" למרות כל הביקורת כלפיך. כל הכבוד לך
אתה כל כך מצחיקקק!!!!!1 אתה הכי מצחיק בפורום
חח חח חח!!! איזה מצחיק זה גמד שמכריח אנשים לעשות פיפי וקקי במיטה. חחח חחח חחח , בכלל זה נורא מצחיק לכתוב פיפי וקקי ופלוצים, ואל תפסיק עם זה, כי מי שחושב שרק בגלל שאתה כבר בן 60 אסור לך לצחוק מפיפי וקקי - לא מבין כלום. למרות שיש מי שיגידו שאתה ממש לא נמצא במצב שמאפשר לך לצחוק, ויהיו גם מי שיגידו שההומור שלך דלוח ומעורר רחמים - אתה לא מתבלבל ולא נכנע ללחצים! צודק ב 100% , לחץ חברתי זה לכיתה א'. אל תשמע למה שכולם אומרים לך, זה שהם הרוב לא אומר שהם צודקים! אין כמוך סיני

למעלה