הצגת תוצאות

• פותח הנושא dando
  • פורסם בתאריך

dando

New member
הצגת תוצאות

יש איזו דוגמא פשוטה להצגת תוצאות של שאילתה במספר דפים, כמו בגוגל למשל... דף מס בלה בלה מתוך כך וכך דפים, עם אפשרות לקפוץ בין הדפים?

orenphp

New member
ברור... ../images/Emo6.gif

נניח שקיבלת 100 תוצאות ואתה רוצה לחלק את זה ל20 תוצאות בעמוד: (אני כתבתי פה קוד להמחשה בלבד - בדוגמא יוצגו:שם אתר וכתובת)
$per_page = 20; //how many resutls per page if (!isset($page)) $page=0; echo "current page number: ".((int)($page/$per_page)+1); $query = "SELECT url,name FROM my_table WHERE name=´dando´ LIMIT $page,$per_page"; $full_results = substr($query, 0, strpos($query, " LIMIT")); $count_full_results = mysql_num_rows($full_results); $count_results = mysql_num_rows($query); if ($count_results) { while ($row = mysql_fetch_array($query)) { extract($row); echo "<a href=´$url´>$name</a>"; } //to see the pages down: $pages = (int)($count_full_results/$per_page)+1; for ($i=1; $i<=$pages; $i++) { $show_page = ($i-1)*per_page; echo "<a href=thispage.php?page=".$show_page.">$i</a> "; } }​
זה משהו כזה, בעיקרון יכולים להיות לי כאן באגים אבל זה העיקרו. ניתן לעשות "עמוד הבא", "עמוד קודם", אבל צריך לבדוק שאכן הם "קיימים" - כלומר שאכן יש תוצאות בעמוד הבא/קודם. אם אתה צריך עזרה נוספת אתה יכול לשלוח לי הודעה לתא הפרטי. מקווה שעזרתי במקצת, אורן.

למעלה