הצגת רשומה רנדומלית מרשומות אחרונות MSSQL

הצגת רשומה רנדומלית מרשומות אחרונות MSSQL

כשאנחנו רוצים להציג רשומות אחרונות מתוך טבלה אנחנו משתמשים ב Select Top. מה קורה אם אנחנו רוצים להציג מתוך הרשומות הללו רק אחת בצורה רנדומאלית? הנה מדריך קצרצר כיצד לעשות זאת באמצעות שאילתת T-SQL אחת. מצורף בקובץ HTML עם קוד.

pitoach

New member
אתה באמת לא זוכר את התשובה הזו עומרי מלפני

שבועיים כאן בפורום ?

pitoach

New member
איזה השוואות ?!? מדובר כאילו במדריך חדש של

4 שורות קוד (כל השאר זה רק ההקדמה החשובה של בניית הטבלה כדי לבצע את ה 4 שורות) כשהפתרון הזה בדיוק (לא בערך) ניתן כאן בדיוק בפורום בצורה מלאה עם עוד כמה אפשרויות למסדי נתונים שונים אנחנו מנסים כולן לחנך את השואלים שאלות לבדוק קודם בפורום אם השאלה שלהם לא קיבלה תשובה קודם ! אז מה הקשר לשני תשובות בסדר ? ברור שזה נכון
אני כתבתי את זה לפני שבועיים (ובטח עוד כמה כתבו לפני כמובן) זה חלק (וחלק קטן מאוד) ממה שנכתב כאן לפני שבועיים בסך הכל

pitoach

New member
ויש הבדל אם זה היה מגיע כתשובה לשאלה ובין

כתיבה של ההודעה כמדריך חדש

pitoach

New member
בחיי שאני לא מבין למה כתבת את זה ../images/Emo13.gif

אם היתה שאלה וזה היה מגיע כתשובה... מה טוב... אם "סתם" כדי שירשם עוד מדריך תחת השם שלך
אז אתה יכול להעתיק הודעות מבלוגים ודוגמאות בכל יום ולבנות מדריך נהדר חיפוש בפורום כאן היה מוביל אותך לקישור לבלוג הכולל את הדוגמה שלך ועוד כמה דוגמאות עבור מסדי נתונים אחרים והנה הקישור לשאלה כאן בפורום שקיבלה את התשובה הזו (ועוד כמה תשובות על ידי הפניה לבלוג מתאים בו נמצאת הדוגמה הזו וכאמור עוד כמה דוגמאות לשרתי מסדי נתונים אחרים) http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=130&MessageId=148131834 Select random row http://ariely.info/dnn/Blog/tabid/83/EntryId/31/Select-random-row.aspx טוב... מה אני מבין אם זה עושה טוב אז מה טוב... שבת שלום

הדיוטים לא מבינים הרבה דברים

לשלוף רשומה רנדומלית זה נהדר, אבל שים לב למה המדריך הזה נועד. זה שיש לך ADD או דפיקות כזו או אחרת לא ממש מעניין אף אחד.

pitoach

New member
מדובר בשאילתה נקייה בלי קשר לצורת ההתקשרות!

מומלת לקרוא לתלמד משהוא אולי או תמשיך את הדיון ברמה שהתחלת... גלישה מהנה

pitoach

New member
ואידיוטים מכניסים מילים ותכנים לא קשורים...

אז מה ?!? זה אומר שכל מי שמכניס את המילה ADD בכל מצב הוא אידיוט ?!? אני לא טוען שאתה כזה חס וחלילה ויודע שאתה לא (מעריך לפחות מקריאת הודעות אחרות) אבל מה הקשר ל ADD ?!? ומהיכן שלפת את המשפט שיש לי ADD ?!? זו שאילתה נקייה ברמת שאילתה במסד הנתונים

למעלה