הצגת מכתבי תודה עבור משרת IT

הצגת מכתבי תודה עבור משרת IT

היי אני מעוניין להתייעץ אודות הצגת מכתבי תודה.

לאחר סיום תקופץ עבודה ארוכה אצל ספק אינטרנט נשאר לי אוסף של מכתבי תודה מלקוחות(בערך אחד לחודש במשך שנה+-)
השאלה שלי האם מותר לי להציג אותם בפרופיל החברתי שלי לדוגמא ברשת כמו linkedin(יוצג רק לרשומים ברשת)

כמובן שאטשטש טלפון או כתובת, אבל השאלה אם פעולה כזו מותרת(או אתית מבחינתכם)
אודה לעזרתכם אפילו עם היא חלקית או לא תספק לי מענה קונקרטי

פרסום מכתבי תודה

סעיף 2 לחוק הגנת הפרטיות, תשמ"א - 1981 קובע:

2. פגיעה בפרטיות מהי
פגיעה בפרטיות היא אחת מאלה:
(1) בילוש או התחקות אחרי אדם, העלולים להטרידו, או הטרדה אחרת;
(2) האזנה האסורה על פי חוק;
(3) צילום אדם כשהוא ברשות היחיד;
(4) פרסום תצלומו של אדם ברבים בנסיבות שבהן עלול הפרסום להשפילו או לבזותו;
(5) העתקת תוכן של מכתב או כתב אחר שלא נועד לפרסום, או שימוש בתכנו, בלי רשות מאת הנמען או הכותב, והכל אם אין הכתב בעל ערך היסטורי ולא עברו חמש עשרה שנים ממועד כתיבתו;
(6) שימוש בשם אדם, בכינויו, בתמונתו או בקולו, לשם ריווח;
(7) הפרה של חובת סודיות שנקבעה בדין לגבי עניניו הפרטיים של אדם;
(8) הפרה של חובת סודיות לגבי עניניו הפרטיים של אדם, שנקבעה בהסכם מפורש או משתמע;
(9) שימוש בידיעה על עניניו הפרטיים של אדם או מסירתה לאחר, שלא למטרה שלשמה נמסרה;
(10) פרסומו או מסירתו של דבר שהושג בדרך פגיעה בפרטיות לפי פסקאות (1) עד (7) או (9);
(11) פרסומו של ענין הנוגע לצנעת חייו האישיים של אדם, או למצב בריאותו, או להתנהגותו ברשות היחיד.

סעיפים קטנים (5) (7) (8) (9) עלולים להיות רלוונטיים, אם יש במכתבים האלה מידע מהסוג המתואר, אם אין כזה, לא קיימת בעיה.
שים לב במיוחד לסעיף (5) לפעמים לא זהות הכותב אלא תוכנו הוא הפוגע בפרטיות.
אתה צריך לקרוא את המכתבים. כאשר במכתב כתוב "לכל מען דבעי" או ביטוי דומה, ברור שהכותב מרשה להציג את המכתב לכל העולם. במקרים אחרים, צריך לקרוא את המכתב ולנסות להבין למי הוא נמען והאם הוא מכיל מידע בעייתי.

ואם הצגת המכתב תורשה רק לחברים או לקבוצה

סגורה, האם זה ישפיע בצורה כזו או אחרת על הסעיפים המוצגים

אגב תודה!

או שהמכתב פוגע בפרטיות

(של הכותב או של צד שלישי) או שלא.
אם הוא פוגע, אסור לך להציג אותו, בלי הסכמת "הנפגע".

למעלה