הצגת ילדים חדשה.. :)

ניר חדש

New member
הצגת ילדים חדשה.. :)

שלום לכולם! בימים אלה סיימתי את העבודה על הצגת תיאטרון הבובות הראשונה שלי, המיועדת לילדים בגילאים 3-7. ההצגה מבוססת על האגדה המקסימה (והאהובה עלי במיוחד) סינדרלה. בהצגה בובות מריונטה, שאת ראשיהן הכינה אירינה ליצקי ה מ ד ה י מ ה. את הגוף והבגדים של הבובות הכנתי ביחד עם לי צבר הכשרונית והמדהימה גם היא, שלמדה איתי בשנה שעברה במרכז בחולון, והשנה עברה לביה"ס לתיאטרון חזותי בירושלים. אתם מוזמנים לבקר באתר האינטרנט החדש שלי (שנמצא עדין בתהליכי בניה, קישור מצורף) וכמובן גם להאיר ולהעיר... בחנוכה יהיו לי מספר הצגות ואשמח לפרסם אותן כאן, וזו כמובן תהיה הזמנה אישית לכל אחת ואחד מכם לבוא ולראות! הטקסטים והשירים בהצגה מקוריים כולם, ונכתבו על ידי. אני מצרף גם תמונה של שתי בובות מתוך ההצגה... אשמח לשמוע מה דעתכם... המשך יום מקסים לכולם, ניר

ooommmr

New member
פשששש...ניר, סחה על האתר! יפה...

מוצלח ביותר! ו....ניר, אל דאגה, לא שכחתי את מה שדיברנו.... האירוע הוא כרגע בסימן שאלה...ברגע שאדע, אדבר איתך. לילה מוצלח, עומרי

ניר חדש

New member
תודה רבה עומרי

איזה כייף לשמוע מחמאות... האתר הוקם על ידי CNA כהן-נעמן אתר האינטרנט שלהם www.cna.co.il :)

מזל טוב לרגל הולדת התיאטרון ,ההצגה והאתר../images/Emo140.gif

גם עלי אגדת סינדרלה אהובה הבובות נראות מתוקות להפליא!!! (אירינה ליצקי מוכשרת מאוד!!!!!!) מאחל המון בהצלחה עם התיאטרון וההצגה ומחכה לשמוע על תאריכי ההופעות. נ.ב האם הכיתוב באתר קטן בגלל שהאתר בשלבי בנייה? לא הצלחתי לקרוא את הכתוב על התיאטרון וההצגות וגם לא מצאתי אופצייה להגדלה......

ניר חדש

New member
תודה רבה דודי

אני כמובן אעדכן על התאריכים... בקשר לאתר, אתה אכן צודק. הכיתוב יצא קטן מדי. בקרוב הרזולציה תשתנה וכל הגרפיקה תהיה גדולה יותר, וכך יהיה גם יותר קל לקרוא את הכתוב.

../images/Emo151.gifמצטרפת לברכות

וגם להערות לגבי גודל הגופן. אבל מי אני שאלין? האתר שלי עדיין....עדיין....עדיין..... בהריון יותר ארוך משל פילה. שיהיה בהצלחה. יש כאן מישהו שגם מבלה עם הילדים בחנוכה, או שכולם עובדים באטרף??? אני עדיין מנסה לשלב בין הדברים!

היי אבישג , אני עובדת ומבלה עם הילדים...../images/Emo9.gif

יש לך ילדים בגילאים צעירים? שבת שלום דבי

יש לי בנות בכל הגילאים....../images/Emo3.gif

בכורתי בת 21.5
אמצעיתי בת 14.5
ובת זיקנתי בת 7.5
ואני פתוחה להצעות בילוי, כמובן, חוץ מבשעות העבודה.....

גליתוי

New member
כל הכבוד!

על הרצינות וההשקעה! חבל שאי אפשר לראות את התפאורה... המון בהצלחה! גלית

צוצית222

New member
סחטיין הכל נראה מהמם.

אני מקווה שהסבתא של הילדים שלי (קרי חמותי הי"ו ) תשקיע עליהם את ההצגה הזאת.. נראה מעולה. בהצלחה רבה.

התאנה

New member
במבולה

ניר, מזל טוב ובשעה טובה לכבוד האתר וההצגה - שיהיה לך בכיף ובהצלחה, אני מקווה שאכן תשמור על רמה כפי שאתה מציג את התאטרון באתרך - כי לצערי לא מעט תאטרונים ובעיקר כאלו שמציגים מריונטות - רמת ההפעלה בדרך כלל ירודה ביותר יחסית למה שאפשר וראוי להפיק ממריונטה. ורציתי גם לידע אותך - במקרה שזה חשוב לך - שכבר קיימת הופעה בשם במבולה של זוג מספרד - הם נקראים circus delirium מופיעים איתה ברחבי העולם ויש בה גם אלמנטים של בובות - כמובן, אז לידיעתך, http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=179491295 בכל מקרה כל טוב

feyoula

New member
זה מהממם!! תגיד...

אולי לא שמתי לב וכתוב ואם כן אז סליחה אבל איפה אתה מציג? אני אשמח לארגן לך כמה ילדים לקהל (כולל אותי - הרי 23 זה רק מספר...) :)

ניר חדש

New member
תודה לכל המברכים

איזה כייף לקבל כל כך הרבה תגובות ומחמאות, תודה מכל הלב, במיוחד אחרי יום לא ממש נחמד שעבר עלי... בתגובה לתאנה - לגבי השם באמבולה- כיוון שבאמבולה זה "בובה" באיטלקית הנחתי שאולי יש עוד מופעי בובות עם השם הזה בעולם :) בארץ אני הראשון שמשתמש בשם הזה, ואני מניח שזה מה שחשוב. לגבי ההפעלה - אני בוודאי אנסה לשמור על הרמה של ההפעלה, שזה בכלל לא דבר פשוט בתיאטרון מריונטות. ברגע שיהיה לי קטע וידאו אני אעלה אותו כך שתוכלי להתרשם. לגבי תאריכי ההופעות- ברגע שהם יסגרו סופית אני אעדכן ואשמח אם תבואו, אכן 23 זה רק מספר :) ושוב תודה רבה לכולם!!! ניר

למעלה