הצגה שניה.

irit 123

New member
אל תיהיי כזאת קטנונית

מאחורי הגב הכוונה הייתה בלצפות בפורנו באופן קבוע, על בסיס כמעט יומיומי

יערית

New member
נו

ואיפה הבעיה ביומיומי או כמעט יומיומי ? לא רואה כל בעיה, זה עדיף מעל מישהי מהצד באופן כמעט יומיומי :))

אייבורי

New member
לא הבנת

תחשבי שאת במטבח עושה כלים והוא מאחורי הגב, מקרין פורנו ומאונן זה נראה לך יפה? ככה לא לכבד? ואם כבר את עושה כלים, הוא רואה פורנו ומאונן, אכפת לך להביא פיצוחים?

יערית

New member
אני מבינה

בזמן שאני עושה כלים, הוא יכול לכוון את מסך הטלויזייה למטבח, לשבת לצד השקפת העולם שלי, לצפות במשגל מקדימה מאחורה מהצד ואורגייה משובחת, אני שולחת רגל לפתוח את מגירת הפיצוחים, מוציאה גרעינים ומבקשת שאם כבר הוא מפצח ביד אחת, שאת השנייה לא יקפח , אני חלילה לא מציצה כי אז השם ישמור זה נורא לצפות יחד בסרט פורנו שבטח רק סוטי מין צופים בו

החברים של נאור

היו קוראים לה "השוטפת המוצצת". אין על בחורה ששוטפת כלים כשרק סינר לגופה. אף גבר לא יוכל לעמוד בפניה.או באחוריה... זו זו התגלמות הפנטזיה האמיתית של כל גבר.
אפשר עם כיתוב FUK THE KOOK ?

יערית

New member
שמעתי לאחרונה

שישנה גם אפשרות לבועה בצד שמאל של המרקע, עם תרגום לחרשים בעירום מלא :)) FUCK THE NOOD-ELS

אני בהחלט רואה בעיה

אם צד אחד מאונן באופן קבוע ויומיומי. אם זה בנוסף לסקס המשותף סימן שמישהו כאן לא משביע את רעבונו,או שהוא בבעיה אובססיבית וצריך טיפול, ואם זה בא במקום,אז על אחת כמה וכמה... ויש המון נשים שחוות את זה כסוג של בגידה.יען כי מה הוא הולך ועושה ביד כשהוא יכול לעשות סקס איתי...? ועדיין,כמי שחווה ימי בצורת רבים בימי נישואיו,לא מצאתי גם את זה כעילה לבגידה. בי,לא בה. אבל זה כבר נושא לפוסט אחר.

יערית

New member
אין קשר

בין אוננות לבין רעב ושובע, לאוננות יש פאן אחר בסקס ולא בא מחוסר, להזכירך אוננות היא הא' ב' בהכרות האדם את עצמו מבחינה מינית עוד לפני שמגיע פרטנר לתמונה- ההנאה היא שונה ואין כל קשר לרעב כלשהו. כשישנה זוגיות ויש אחד שרוצה לאונן בשביל ההנאה בלבד, כי זו הנאה פני עצמה ובאה כתוספת, לא מוצאת בזה כל רע עם יחד עם זאת מנהלים סקס זוגי משותף ומגיעים להנאה גם יחד. איך הגעת לעיניין בגידה? בויא'נה חברים אני שומעת הרבה על העיניין הזה <בגידות> פה ושם ולדעתי יש כאן בעיה ביסוד החינוך המיני. אבל זה לפוסט אחר

ככה

הגעתי "לא רואה כל בעיה, זה עדיף מעל מישהי מהצד באופן כמעט יומיומי :))" מעולם לא הייתי נגד אוננות עצמית ו\או הדדית, והכרת היכולות והתחושות באופן פרטני או זוגי.להיפך. ועדיין,תסכימי איתי שכשזה מופיע על בסיס יומי יש כאן איזושהי בעיה שדורשת פתרון.

יערית

New member
קרצימורון ../images/Emo24.gif

מי מי מי מי .........לתפוס אותך בלחיים כמו הדודה "איזה ילד סוכר!" תגיד, להזדיין 5 פעמים ביום למי שיש יכולת, זה חולני?

עונה...

בעד שומרים אותם לרגעים של לבד ? גם וגם.... כועסות כשאנחנו צופים ? או מפרגנות ? ממש לא כועסת, מפרגנת מאוד ותמיד רוצה לדעת מה עושה לבן זוג את זה הכי. נעלבות ? או מאחלות לבריאות ? ראו תשובה למעלה... העדפות מסויימות,או היוז'רל ? ארבעה על אחת ? או ארבע על אחד.... ? העדפות לפי תקופות...

למעלה