הצגה במרוקאית

• פותח הנושא ybg
  • פורסם בתאריך

ybg

New member
הצגה במרוקאית

שלום לחברים, מתעניין בהצגה במרוקאית לי ולחבריי מאותו מוצא. אחת החברות היא 'מקורית' ולא תהיה לה בעיה עם השפה אך האחרים, דור שני ושלישי...
שמעתי על מספר הצגות והייתי מעוניין לשמוע דיעות וחוויות (כמובן שעדיפה קומדיה): מרתי מרוקאים זה לא רק מופלטה לערבג'י "אלמחרב" "אלמיזיריה" "אלקסידה דלמיזיריה אשה בונה ואשה הורסת אודה על המלצות בהקדם (ואם ישנן עוד שלא ציינתי).

שרונהה

New member
כולן טובות ונהדרות

רשימה נאה הכנת. עשו לכם מנהג ובכל פעם תלכו להצגה אחרת. ההנאה מובטחת. מתוך הרשימה הזו ראיתי רק את אלקסידה דלמיזיריה ונהניתי מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

M הדרך

New member
אשה בונה ואשה הורסת-רדוד ביותר

אילולא הבחור הצעיר שמצליח להעיר את הקהל עם הבדיחות שלו הייתי יוצאת באמצע.. חוץ מזה יש שם דיאלוגים שנורא צרמו לקהל.. חצי עברית..ועוד כאילו משהו בסגנון היא נשאלה איפה היא הייתה אמרה לו "אני? במקום אנא..צרם והקהל גיחך... הכי מוצלח היה קפה דה מארי לדעתי... אבל זו רק דעתי.. לך תהנה מכל מה שקרוב לבית..

mishaali

New member
ההצגה מרתי

בס"ד אלשלמה אכאי בהחלט ישנה הצגה חדשה ושמה "מרתי" קומדיה מוסיקלית במרוקאית המבוצעת ע"י שחקנים מקצועיים ומוכרים : חיים זנתי , חני פרץ , ואריק משעלי . אני מציע לך בחום רב להגיע עם ידידך להצגה כל מילה מיותרת. ההצגות הבאות: 20/12 נהריה בשעה 21:00 22/12 בטבריא בשעה 21:00 (כרטיסים מוזלים אצל פרדי 0504570128) 26/12 אילת בשעה 21:00 27/12 אילת בשעה 21:00 רוצו לראות

ד קובי

New member
ומה עם 29/12 בבאר שבע היכל התרבות?

קניתי כרטיסים הלוווווו לא לאכזב בטוח שיהיה מהנה ומשעשע

M הדרך

New member
מתקייים ואין מקום אחד פנוי באולם.

ראה ראה כמה חסרה תרבות בעירנו.. כל מופע נמכר וממלא אולם. תהנה... אני מאד נהניתי ממרתי... גם בעלי נהנה ממרתו

ד קובי

New member
היי M הדרך

אם את ממליצה סימן ששווה ללכת אכן קניתי כרטיסים בהקדם ולוקח את אימי ודודותיי להצגה כולי תקווה שיהיה כיף

cial 1

New member
ערב טוב לך ד קובי עם אריק משעלי. יש....?יש

הוא בסדר כול מה שהוא נותן מצליח לו וגם הוא מאוד לבבי בטוח שתהנו חבל שזה לא מגיע קרוב אלי ? לך זה גם תרומה לתרבות המרוקאית וגם יש הנאנה גדולה הוא מהמשקיעים בכול מה שקשור להומור. לך על זה תהנה את והמשפחה גם בשבילי. למה לא. היה לא ראיון גדול לפני ההצגה בערוץ2 בגלל זה אני כן ממליצה. ערב טוב לך לכולם.....חני

ראיתי כמע את כולן

לעניות דעתי, ולו, להתפרק ולהתרפק קצת על העבר, כדאי גם כדאי לראות כל הצגה. לאחרונה, ראיתי את ידידינו משעלי, בחור צנום בגודלו הטבעי, אך ענק מבחינת משחק, גם זנתי היה מצויין, לחני, ממליץ בחום לשפר קצת את הערבית הפולנית שלה, אך, חיסרון בולט זה, אינו מוריד כלל דבר מן ההצגה. למשעלי, אבקש ממך לשקול להגיע לבאר שבע, הקובי הזה, אני מכיר אותו, בוה בוה, אואד אלמסמאממ, בדאף. חלק מן ההצגות כבר לא מוצגות, ואנו רוצים עוד מכל התיאטראות. למשעלי, יישר כוח והמשך כך. אלי פילו

cial 1

New member
ערב טוב לך אלי פילו תגובה בבקשה?

יש לי שאלה לגבי האתר קוסקוס? לך יש שם הרבה כבוד ושלטה? גם עם שלט רחוק. ולשאלתי למה הוותיקים נהנים לרמוס את החדשים אגב זה נהוג בכול פורום גפ כאן לא חסר? אבל לא עד לכחת שלט רחוק כי כאן מתמצלים כאשר מולקים משהו? יש הרבה כאלה בעולם אחזר שלא אוהבים לאהוב את הזולת אלה להמחיר ולתת הרגשה טובה" מזויפת אני למענכם" אבל ההההם אמת אני נגדכם בכול פורום יש כוכ של התעלות אחד על השני גם אם אתה רוצה רק לתרום הם מפחדים אותם רעים מהחדשים כי זה קשה להם לקבל עוד דברים של המציאות האמיתית יש אחת כמוני מגיעה ולא מוצאת אנשים אמינים רק שקר אבל הבלים אסור לתת לתקן אסור לכתוב אמת אסור גם להיוד הרבה נחמד כי אז הוותיקים מפחדים מי החמוד הזה יותר ממני? סליחה זה מגעיל זה דוחה וזה הזוי להשלט כך על העולם. אין שום דבר טבו לאף אחד בעולם זאת לא צריך לשכוח ויחד הכוח על החלש הוא מביא קללה איומה על הוותיק ועל הכול אמירה טובה שכדי לאמץ אותה > < בערבית שלי קאלק לראלב יאלגה יאלקה ראלבו> בעברית המפעיל כוח על החלש הוא יפגוש בעוד יותר חזק ממנו- וזה בא מלמעלה. סליחה אלי הכוונה כאן לא אליך אלה בכללית. ואני מבקשת סליחה ממי שלא פגע בי? חני

cial 1

New member
כאן מתנצלים ואז מוחקים וכך צריך יש כבוד כאן

אני כותבת בחושך וגם זה אחת הטעויות שלי בכתיב? כך אני אוהבת חושך תיקנתי שני משפטים שלי מלמעלה שלא יחשבו שכתבתי שנצלים רואים כמה אני מצחיקה?

למעלה