הצגה בדסמית?

gaya36

New member
אני חושבת שהם כן רואים בזה משהו משפיל

ומזוכיזי אבל מהצד השלילי של העניין. הרי מי שלא יודע מה זה בדס"מ ורואה רק את האלימות וההשפלה יכול לטעות ולחשוב שזו התנהגות אופיינית ולא לראות או לדעת את כל הרבדים העמוקים שקיימים בבדס"מ . מצד אחד אני יכולה גם להבין את אותם אנשים קשה לראות סיטואציות אלימות ובאותה נשימה לנסות ולהבין את הצד השני של המטבע, מה המסר שרוצים להעביר או אילו רגשות אחרים וטובים כן נמצאים שם. קשה לקבל התנהגות מתריסה, בועטת ופרובוקטיבית . ואני גם רוצה לחדד ולשאול שוב האם אותם אנשים שמגיעים מראש לצפות בהצגה יודעים שאכן מדובר בטקסט בדס"מי ?

גם אני חושבת להגיע ולצפות בהצגה

אני דווקא חושבת

שיש אנשים, ולא מעט, שיתחברו למקומות האלה,
גם בלי היכרות מוקדמת עם הבדס"מ.

אני יודעת שהדעה הרווחת היא שאנשים סולדים מהמקום הזה,
אבל אני סבורה שעמוק בפנים זה מדליק את הרוב.

A לוןA

New member
את באמת חושבת ככה?

לי נראה שהמסיכה הפוריטנית מחלחלת אט-אט ובסופו של דבר המסכה של "אוי הסוטים האלו עם הסאדומזו שלהם" גם הופכת להיות המחשבה האמיתית

תראה Aלון,

אני בת 24, כל החברים שלי צעירים,רקווים ומאוד פתוחים מינית. אז אני רואה את התמונה מזווית מאוד שונה משלך, אני מניחה.

סיפרתי פה לפני כמה זמן על שיחה בדס"מית שניהלו בסוף הערב על הבר,
ואיך קיבלתי הרגשה שזה הדבר הכי נורמאלי בעולם.
גם בשיחות הסקס הכי גסות ומפורטות עם החברות שלי, אף אחת מעולם לא הרימה גבה.

אז מאוד קשה לי להסכים עם הדעה הרווחת כאן שBDSM נתפס בחוץ כמשהו כלכך שלילי.

gidionline80

New member
יש

הבדל קטנטן בין חלקת אלוהים החברתית שלך בבר לבין נניח אם היית גננת וההורים יגלו שאת כלובנית לא עלינו. או שאת נחשפת בפני בן זוג ונילי שחושב שאת לפחות באותה דרגה עם סוחרי סמים, זה עדיין נחשב חריג מדי, אפל מדי, מתנגש עם ערכים של שוויוניות נשים, זורק אחורה לשנות ה50, וכרוך בעיקר בהרבה בורות.

ולכן אמרתי,

שאני צעירה, ובגלל זה התמונה שאני רואה היא אחרת משלכם. אבל גם היא חלק מהמציאות.

אתה חושב שהחברים שלי שפתוחים לכל דבר בערך,
יתבגרו ויהפכו לבורים ופחדנים?
יכול להיות, אבל לא נראה לי.

היום בגני ילדים בתל אביב מלמדים על זה שיש כל מיני סוגים של משפחות, עם אבא ואומא, רק עם אמא, או עם אבא ואבא.
היית מדמיין את זה לפני 20 שנה?
אני מאוד מצטערת שאתה מרגיש מיעוט נרדף, אבל אני ממש לא מרגישה ככה.

לא ניסיתי לצייר עולם

ורוד וליברלי שמקבל כל סטייה מהנורמה בברכה.

מהמקום שלי, אני לא רואה את ההעדפות שלי במיטה או בזוגיות כ"בעייתיות" מהבחינה החברתית, זה הכל.

A לוןA

New member
יש לי חברה

שהתחילה להיות טיבעונית
פתאום אחרי תקופה קצרה- כל העולם הקרוב שלה נראה לה נורא טיבעוני. העולם האמיתי לא ממש השתנה- אבל האנשים שמקיפים אותה נהיו יותר פרנדלי לעניין.
רוצה לומר-
עם כל הפתיחות של הסובבים אותך, עדיין לא תפרסמי תמונת פנים שלך כאן, או תהפכי את זה למידע פתוח אצלך בעבודה, ובכל מקרה הומואים/לסביות יקבלו הרבה יותר ממך

אז זהו,

העולם דווקא מאוד טבעוני היום, ואלה אנחנו הקרניבורים שעוצמים לזה עיניים.
כל תמונה חמישית בפיד קוראת להפסיק לאכול בשר וביצים, מינימום שתי כתבות טבעוניות בשבוע בטיים אאוט, פעם בחודש פותחים מסעדה טבעונית חדשה., וכו וכו וכו.

טבעי שכשמשהו לא מעניין אותך אתה פחות שם לב לכך, וכשמשהו כן מעניין אותך - אתה מחפש אותו יותר.

פרסמתי תמונת פנים בסווינגרס, איפה שהמשיכה שלי לבדס"מ רשומה גם כן.
הבוס שלי דתי, אז סקס זה לא נושא שעולה בארוחות הצהריים המשותפות בחברה שלי, אבל אם כן היינו מדברים על זה בעבודה - לא חושבת שהייתי מתאמצת להחביא את העיניין.
בדס"מ זה לא דרך החיים שלי, זה רק עוד משהו שמחרמן אותי, וממש אין לי בעיה להצהיר על זה, כמו על כל דבר אחר ו"נורמאלי" שקשור לסקס או לאינטימיות זוגית.

gidionline80

New member
אלא

שיש לשים גבול
בין הפרטי לציבורי בין מה שחושפים ולא חושפים
כמו כל דבר בחיים לבחירות שאנו עושים יש תמיד מחיר
לעיתים המחיר מגיע באופן שלא נצפה.

נאמר כשרות לאזרחים קצרי פז"ם

תודה גידי :)

אתה יודע, חבר שלי תמיד אומר לי שאני נותנת לאנושות יותר קרדיט ממה שמגיע לה.

סיכוי טוב שאני אחטוף איזו כאפה מצלצלת (ולא מהסוג המחרמן) בגלל הגישה שלי,
אבל כנראה שזה משהו שצריך ללמוד על בשרך.

המשרתות

New member
את והמגיבים האחרים

מעלים שאלות נכונות מעניינות
אני מודה שאותי מאוד מעניין לקרוא דיון אחרי שתראו את ההצגה ואת התשובות שלכם לשאלות האלו
עניתי למעלה לגידי שאנחנו לא שופטות את הדמויות, אלא מביאות את ההוויה שלהן כפי שעלתה מהמחקר הפנימי שלנו את הדמויות.
אני חושבת שלאנשים באופן כללי קצת יותר קל לקבל את זה אצלנו כי אנחנו נשים, וגם הקטעים הכי מזעזעים שלנו מוגשים באופן אסתטי, חושני ואירוטי.
אבל עדיין הרב יזדעזע ממה שנראה לו כמו אלימות ורוע
והפתוחים יותר (בדרך כלל צעירים, אבל לא רק) יצליחו לראות ולהתחבר ליותר צבעים
אנחנו לא שמנו לעצמנו צנזורה (ובגלל שאנחנו קבוצה עצמאית, אנחנו יכולות!), ומביאות את היצרים האפלים כפי שאנחנו תופסות אותם במטרה להוציא אותם מהארון (או מעליית הגג כפי שאנחנו קוראות לזה). ואני חייבת לציין שהדיון פה מאוד משמח אותנו, כי פתאום הבנו שאנחנו נותנות קול לקהילה שלמה שמעדיפים להגדיר אותה כסוטה במקום לנסות להיפתח גם לזה.

ואפרופו תסמונת שטוקהולם - כן, כמובן שזה קיים אצלנו, ואפילו חזק מאוד.

למעלה