הצבעות

../images/Emo192.gif חחח חכוו תקבלו מכות בטוסיק

-:D-D ... ( אויששש תנוחו ...
- חברהה שלי הדביקהה אותיי אני לא פאקצהה או משוו אנחנו מחקותת אנשים
)

../images/Emo110.gif../images/Emo207.gifבנות???

מי שחשוב לה שתקרא הכול! טובב אז כככהההה השבוע זה השובע הכי מחריד שהיה לי כול החיים שלייייייייי 1.הסיפור עם אביאל שהיתי בשוק אבל לא ממש 2.הסיפור עם לירון=[[[ שעד עכשיו כואב לי מאוד! 3.היום זה עבר כבר כול גבול די כבר כמה בנאדם יכול לסבולללללללל אתמול עם כול הבכי שלי על לירוןן וכול זההההה הלכתי לשיון בוכה עצובההה קמתי בבוקר הלכתי לבית ספרררר ותשמעו! בבית ספר יש לי חברה מאוד מאוד טובה שלמדה איתי מכיתה א' קוראים לה שני והיא החברה הכי טובהה שליי תמיד אנחנו ביחדד תמיד תממיד!בבית ספר והכול וזהההה היוםםם המנהלת שלי קראה להה לבחוץץ ודברה איתהההההה 2 שעורים כאילו במשך 2 שיעורים ואני נךלחצתי כבר כמה זמן בקיצור שיצאנו להפסקהה הלכתי עליהההה והיא אמרה לי ש....
העיפו אותה מבית ספר לתמידדדדד אני יתחלתי לבכות חבל לכם על הזמןן דיי כבר העינים עומדות לצאת לי בנות אין לכם מושג באיזה מצב אנייי אתמול כול היום על לירון היום כול היום על שני די אני לא יכולההה אין לכם מושגג מה אני יעשה בלעדיהה היום היא הלכה באמצעע היום מהבית ספר אמא שלה באה ולקחחה אותהההה והיה לי מזה משעמםםם הכול שקט בלעדיהה היא היתה ממש חברה טובהההה תתמיד הינו ביחדדד אני לא יכולה להמשיך בבית ספר בלעדיההה ולהמ סילקו אותה???היא לא עשתה כלום באמתתת וזה היכ מעצבןן פשוט כמה בנות זבלות מהיכתה שלי שימותווווווו כלבותת הלכו וילשינו עליה כול מיני דברים שהיא מרביצה שהיא מקללת מילים גסות שהיא זה שהיא זה ואתם יודעות זה בית ספרר דתי כזההה והאמהות של הבנות הלכו להגיד למורה שליי וזה היה למורה כבר מוגזם אז העיפו אותה ואמא שלה מסכנה מזה בכתה שאמרו לה ככה על הבת שלה כי זה לא נכון! כלבותתתתתתתתתת אני שונאתתת חלק מהבנות בכיתה שלי פשוטט זבלל אז כול היום אני בוכה אני לא יכולה להמשיך בלעדיהה זה גמרו עליייי כולם! אז זהווו ופה לפורוםםםםם אף אחתתת לא אכפת לה בבכלל שאני כברר לא רושמתתתתתת אבל לזה אני לא מתיחסתת מה אכפת ליייי!אפחת לא אמרה הלמה לא שאלההההה אבל מה אכפת לייייי אני יותר פה בגלל הבנים! ואניייייייי מנסה להירגע מכול מה שקרה לי אמרתי אני קצת יכנס לפורום כי אמרתי לכםם שאני לא יכולהה בלעדיוווו אז אני יכנס לרשום קצת עכשיו למרות שזה לא יהיה כמו פעם אבל אני ירשוםםםם ם ועם מיייי שלא צריך לדבר כאליו בת אחתתת אני לא ידבר וזהווווווו מקווה שהבנתםםם ספיר שלכם...

ספירי אמרנו שהכל עבר נכון ?

חבל שנחזור לזה שוב . הכל עבר וזהו ! לא חושבים על זה ולא מדברים על זה , ואני מבינה אותך, באמת. אבל צריך לשכוח את זה .. בואי לא נתקע על משהו , פתחנו דף חדש לא ? :)
תתחזקי, אוהבת אותך !

../images/Emo110.gifבסדר אבל בררר

כתבתי את זהההה כי לא היתי פה וזהההה בסדר עכשיו עברנו רק כתבתי את זההה בשביללל להגידד לכםםםם לא קשור לספירררררר אוהבתותך גם נשמה=]

למעלה