../images/Emo108.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כנסו כולןןןןן ../images/Emo70.gif
רוצות לקרוא משו קורע ?! בר קראי עד הסוף ! חובה
===================== לפעמים באמצע הלילה , כשאני לבד במיטה מתחת לשמיכה ... אני שומע את אמא ואבא , זה קורה כשאני לגמרי ישן . פתאום , הרעשים האלה מעירים אותי , ואני אומר לעצמי - "איזה אמא ואבא מצחיקים , קודם הם כל כך מתאמצים להרדים אותי , ועכשיו הם מעירים אותייייייי ? D ; " כשאני מתעורר מהרעשים המוזרים , אני קודם כל מתיישב במיטה - אני מתרכז חזק חזק ומנסה להבין מה אמא ואבא עושים שם בחדר . אולי הם מדברים בטלפון עם דודה חנה בארצות הברית ? אולי יש להם אורחים ? אולי זו בכלל הטלויזיה ? לפעמים ,הם צועקים על מישהו , אבל על מי ? : O לפעמים , זה נשמע כאילו שהם מזיזים רהיטים .. ואני בכלל לא מבין מה פתאום הם מסדרים את הבית באמצע הלילה ? אני יושב במיטה ומקשיב , ולא מבין איפה אבא ונירא לי שאמא מחפשת אותו , כי כל הזמן היא צועקת לו " מוטי , מוטי :] " מה , הוא לא שומע כאילו ? - אחר כך הוא מחפש אותה , הוא צועק לה " רינה , רינה " אבא ואמא שלי משחקים מחבואים ? בלילה [ ?! ] למה הם לא ישנים כבר ? בוקר אחד , לפני שאבא לקח אותי לגן , אמא שלי ממש התרגזה עליי \ ; היא אמרה לי בכעס " אם תמשיך לא לקום בזמן , אין יותר קלטת לפני השינה ! " " מה את רוצה מהילד ? " שאל אבא את אמא ..... תמיד, כשאבא שלי מדבר עלי עם אמא שלי , הוא קורא לי " הילד " @ " הוא פשוט לא קם מהמיטה בבוקר , אני צריכה לריב איתו כדי שהוא יתעורר " אז אמרתי להם שזה לא בגלל הקלטת .. אמרתי להם שזה בגלל שאני מתעורר בלילה מהרעשים שהם עושים D ; אמא ואבא הסתכלו אחד על השני, והפנים שלהם נהיו אדומות . הבנתי שהם מאד כועסים עלי .. אבל אבא רק מלמל משהו על זה שאנחנו מאחרים , ויצאנו מהר מהבית . זה מאד מוזר , כי פתאום נפסקו הרעשים אחרי מה שאמרתי לאמא ואבא , היה שקט כל השבוע , והיה שקט עוד יום יומיים , אבל ביום השלישי הרעשים חזרו ! ! ! והיו כל כך חזקים שממש נבהלתי , :\ חשבתי שאולי אמא ואבא חולים , הייתי בטוח שכואב להם נורא . אמא - כנראה , הרגישה ממש לא טוב ..... כי היא צעקה כל כך חזק , שהייתי בטוח שקרה לה משהו $ ! . בשקט בשקט ירדתי מהמיטה , והשתדלתי לא להפיל שום דבר בדרך O ; והתגנבתי לכיוון חדר השינה של אמא ואבא . ראיתי שהדלת קצת פתוחה , ורק המנורה הקטנה שליד המיטה שלהם דולקת .. דחפתי לאט לאט את הדלת , ואז ............... אז גיליתי מה אמא ואבא שלי עושים , אמא ואבא עשו התעמלות על המיטה !!!!!! הם עבדו מאד קשה , עובדה שהם אפילו לא שמו לב שאני שם D: המשכתי להסתכל .. קודם כל לא הבנתי למה הם מתעמלים בשעה כל כך מאוחרת , חוץ מזה הם הרי תמיד אומרים לי ללבוש בגדים כדי שלא אתקרר , אז למה הם לא לבושים בכלל ? O ; ולמה להם מותר לקפוץ כל כך חזק על המיטה ולי אסור ? ראיתי גם את התחתונים של אמא על הרצפה , ! וחשבתי על זה שכשאני זורק את הבגדים שלי על הרצפה היא נורא כועסת :\ נזכרתי שביום שישי כשהיינו בארוחת ערב אצל סבא וסבתא ..... היו שם גם דודה שלי - רחלי , אחות של אמא , והחבר שלה - יוני . סבתא כל הזמן ארה לאמא - " למה את ומוטי לא עושים קצת ספורט ? זה לא יזיקר לכם , תראי איזה יופי אחותך והחבר שלה נראים זה מהחדר כושר אני אומרת לך " סבתא בטח לא ידעה שאמא ואבא עושים ה-מ-ו-ן ספורט !!!! הם עושים מן התעמלות שכזאת , אני חושב שזה דומה למה שאנחנו עושים בגן אבל זה נראה לי הרבה יותר קשה . למשל, ראיתי שאמא עומדת על ארבע , ואבא כל הזמן דוחף אותה מאחור O ; היא צועקת , אבל אני לא ממש מבין מה היא אומרת ......... אולי היא מתעצבנת על אבא כמו שהיא התעצבנה פעם על אישה אחת שדחפה אותנו בתור קולנוע ? אחר כך ראיתי , שאמא רוכבת על אבא כמו על סוס , ונורא נעלבתי !!!!! אני חשבתי שרק לי הוא נותן לרכב עליו ככה :\ חוץ מזה אבא התנהג ממש כמו תינוק , כן , ראיתי אותו יונק מהציצי של אמא D: אפילו אני כבר מזמן לא עושה את זה , ! פתאום אמא התחילה לחפש משהו בין הרגליים של אבא , איזה אמא מוזרה תמיד היא מחפשת את העגילים שלה , ותמיד הם הולכים לה לאיבוד . אבא בכלל לא עזר לה לחפש , הוא רק ישב שם נשען עם הידיים שלו על המיטה ! ואמר - " הו רינה , הו רינה " . הוא תמיד מתעצבן כשהיא מאבדת משהו @ כבר די שיעמם לי , אז התחלתי להסתובב בשקט , כדי לחזור לחדר שלי ! אבל פתאום ........ נהבלתי נורא ;'\ שמעתי את אבא שלי אומר " תראי כמה הוא גדול " - והבנתי שהם תפסו אותי O ; אבא שלי תמיד אומר לאמא שלי שאני כבר גדול , היום בגן שאלתי את אורי, החבר שלי ,והוא אמר לי - שאמא ואבא שלו אף פעם לא עושים התעמלות באמצע הלילה , רק אבא שלו מתעמל, לפעמים עם העוזרת באמצע היום D: