הבהרה!
שיהיה ברור: אני לא אורדתי קולות לאגם,לא אני ולא מישו מהקומונה שאני מנהלת,וממה שיודע לי משיחות עם בנות מהפורום-אף אחת משם לא הורידה לאגם. נכון,היה מצב שאוהד היה לפני אגם. ולקח לקומונה ולפורום הרבה זמן ומאמץ ושיכונעים של אנשים להגיע למצב הזה. עשינו תחרות שבה פורסם ביותר מ-1000מקומות להצביע לאוהד. הטירוף שהיה בקומונה היה באמת לא רגיל והיה פשוט מדהיים! זה היה מאמץ,שאפחד כאן, עם ההערכה העצומה שיש לי אליכם, אני לא חושבת שעשה. בנות ישבו שעות ופירסמו. כן,אני יודעת שיש בנות שזייפו. וכן אמרנו להם לא אבל כל אחד בדעה שלו. והבנות האלה הם המיעוט של המצביעות. תבינו שבפורום הרשמי של אוהד יש כמעט 2000בנות. יש כל כך הרבה בנות שאם כל אחת הייתה מצביעה פעם אחת אתם מבינות כמה קולות יש לו. תבינו שכל הצעדים שאני עשיתי כדי שאוהדוש יגיע למקום גבוה היו חוקיים. זה לא שפתאום אני מצטדקת,זה פשוט אני עבדתי קשה שביל זה. אני הפעלתי כל כך הרבה אנשים,וחלקם היו אפילו טעות-לדוגמא שלחתי למישי שלא ידעתי שהיא אוהבת את הראל מויאל והיא הצביעה להראל. אבל בכל זאת זה הי שווה את הרגע שדיברתי עם אוהד בטלפון ושתינו נכנסנו ואוהד היה מקום רביעי-כמעט שלישי.... אבל אז,בלילה אחד-אוהדוש ירד למקום התשיעי.הפעם האחרונה שאני בדקתי היו ללו כבר מעל 4000 קולות!וזה היה אחרי 12 בלילה ואז הלכתי לישון. קמתי בבוקר מאוחר ככה שלא יכולתי להיכנס לא לפה,ולא לתייר,פשוט הייתי חייבת לעוף לביצפר,ופתאום שאני מגיעה לביצפר אני שומעת-אוהד ירד למקום התשיעי בפחות מ-10 שעות.דבר מאוד לא הגינוי.הורידו לו יותר מ-3000 קולות בעשר שעות!לאחר מכן הבנאדם הזה רק המשיך עד שאוהד ירד למקום ה-15 והוא עדיין ממשיך! יש שתי אפשריות: או שמי שעשה את זה,הכוכב שהוא אוהב נמצא במקום ה-40 ולכן הוא צריך להוריד אותו עד המקום ה-41 כדי שהכוכב שלו יעלה. או שזה פשוט יש לו כווניות שטניות!ובא לו לפגוע בבנאדם מקסים,שמקדיש את חייו לקהילה,למד"א,והולך עכשיו להתגייס לקרבי אלה אם כן יהיה יהיו שינויים ברגע האחרון. כן יכול להיות שהוא יהורס לעצמו את הקריירה.אבל המדינה חשובה לו... בקיצור בנאדם מקסים אוהב חם,פשוט בנאדם מושלם.ולמישו בא לפגוע בו סתם. אני חוזרת ואמורת שוב-הקומונה לא הורידה קולות לאגם ב=כ=ל=ל ולאחר בירורים שערכתי בפורום הרשמי(מה שהיה דבר בשבילי כמעט בלתי נסבל בגלל הקשר הגרוע שאני נמצאת עם בנות משם)הם אמרו לי שגם משם אפחד לא הוריד לאגם אבל אתם ככבר פגעתם באוהד,ובנות בכו כבר שכל המאמץ שהם השקיעו כבר יותר מחוודש!וזה לא הלך מהר!זה הלך מאוד לאט!רשום לי ביומן כל יום באיזה מקום הוא היה נמצא! וכל כך השקענו ועבדנו קשה,ובסוף הכל ירד למטה בגלל כמה אנשים. אוהד יודע מזה והוא מושלם שכמותו לא לקוח ללב כי הוא יודע שהוא יצליח,ואין אתם לא בדיוק מי שיעצור בנאדם כזה. אבל עכשיו מה שאתם עושות אתם פוגעות במעריצות. אז בבקשה תפסיקו! וסורי על המגילה,אבל המצב פה פשוט היה בלתי נסבל בשבילי,ןאני כבר בכיתי בבגלל זה.....תגידו הגזמה וכו'-אבל לקח לי כל כך הרבה זמ לשכנע אנשים להצביע לו ותמיד היו את אלה שמורידים וכל זה....והיה את השבתות שמכיוון שיש הרבה מעריצות דתיות היה ירידה מאוד חדה בקולות-שהמעריצים של כוכבים אחרים ניצלו-ובשבוע הראשון בגלל זה ירדנו מהטופ 20(אז לא היה עד 40)בקיצור אני חוזרת ומבקשת,תעזבו את אוהד,עשיתם נזק כל כך גדול וגזל זמן(למבינים מה זה) אני רוצה לחזור ולאהוב את הפורום הזה כמו שאהבתי אותו ביום חמישי שעבר לפנייי הככככל! באמת! תודה רבה רבה רבה! אביטל מנהלת הקומונה הרשמית לאהוד אלישע