הצבעות לtayar

יקיר15

New member
הצבעות לtayar

חברה מה קורה עם ההצבעות .. אני רואה שאתם לא מזיזים עיניים ולבינתיים רק מורידים לנו קולות ... http://www.tayar.co.il/modules.php?name=celebs אנחנו קהילה די גדולה אז אם כל אחד ישקיע כל יום מהר מאוד היא תגיע לפסגה .... הבעיה היא שרק 2 או 3 מצביעים לה ועמלים אותה למעלה במזן שמאות מעיריצים אחרים מורידים את הקולות שלנו ... http://www.tayar.co.il/modules.php?name=celebs אז קדימה אתם עוד כאן ? תתחילו להצביע =]] שבוע טוב

כעעעעעעע אבל יקירק'ה../images/Emo26.gif

יש כבר איזה 3 שרשורי הצבעות

אייללוש

New member
מאמי שלי../images/Emo26.gif

אני חושבת שאני היחידה פו שמצביעה לה
ואם לע היחידה אני ועוד מקס 2 אנשים נוספים אני מעלה שוב מורידים לנו פווווווווווווווווווווווווווווווול קולות ואפחד לא מזיז ת'צמו

יקיר15

New member
נכון את צודקת

גם אני מצביע לה כל יום ... ומעלה לה הרבה מאוד קולות הבעיה היא שצריכים לעשות את זה בעבודת צוות על מנת שהיא תוכל לעלות לפסגה ... אז רק 3 מצביעים במזן שמאות אחרים מורידים לנו תקולות שהצבענו + 300 קולות נוספים ... אם לא נעבוד ביחד וכולםיבצעיו ביחד זה יהיה הרבה יותר פשוט והדסושש ... זה שיש 3 שרשורים של הצבעות זה לא ממש עוזר אני לא רואה עליה בקולות אלא רק ירידה אז חשוב שאנשים יראו את זה מול העיניים ויתחילו להתעורר=]]

אייללוש

New member
את מדברת אליייייייי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo4.gif

אם כע תדאגי לעצמך ולבנות שהורידו לאגם פווווווווווווווול קולות ווופוווווווווווול שהוספתן לאוהד הזה

אתם באמת לא מסתכלים../images/Emo110.gif

על המספר של הקולות נכון? אני היחידה ששמה לב שכבר שבוע יש להם טעות במספור? אז זהו שאגם אמורה להיות מקום 5.. יש לה 2320 קולות והיא מקום 7 מירי מקום 6 עם 1993 קולות שזה פחות ממנה והראל עם 1994 במקום 5 שזה גם פחות ממנה.. שלחתי להם כבר 3 פעמים מכתב על זה.. ובאמת תצביעו

אייללוש

New member
נכון../images/Emo45.gifלע אכפת לי אני מעלה אותה ומ

ומורידה אני מודה שהורדתי לאוהד מלא בחזרה אי אפשר לספור בכלל כמה הפורום של אוהד ה...הזה הוריד לאגם
וזה כ"כ עצבן אותי עד קרה מה שקרה
(ירד...
)

אנחנו לא הורדנו לאגם../images/Emo46.gif

אפחת מהקומנוה לא הורידה לה!~ וגם לא מהפורום! אז הורדת סתם! יופי איילה באמת תודה!

חלי 66

New member
תגידי מה יש לך?!

מה את רוצה שלא נוריד לאוהד כי את מכירה אותו כול עוד אגם צריכה לעלו נוריד את מי שצריך גם אם זה אל יודעת מי!

אייללוש

New member
נכון ואביטל מה נהיית לי צדיקה../images/Emo35.gif

את בעצמך אמרת לי שזה הבנות מהפורום
ואני בטוחה שכמה מהקומונה כי שאוהד היה מתחתיה אתן הורדתן לה כי ככה ז הולך
אז אל תשקרי....

לא מורידם למי שמתחת!

ואתם הורדתם לו בדרך לא חוקית,אז הגיוני מאוד שהתשובה תבוא מהבנות של הפורום והקמונה בדרך לא חוקית. למרות שאני סומכת עליהם שהם לא מזייפות בטירוף כמובם(הורידו לאהוד אלף קולות בעשר דקות,והעלו לאגם בדיוק באותו זמן אלף קולות-איך זה קרה בלי לזייף קולות?!)

אייללוש

New member
אנחנו לע מזייפים בטירוף זה אתן../images/Emo70.gifוו

לאגם לא העלו 1000 קולות
ובמיוחד לע בטירוף.... ולאוהד הבוה בוה הלכתי שניה לעזר מציון וסתןןם רציתי לראות עידכון ופתאום ראיתי שהורידו לאגם פווווווווווווווווווווווווול קולות ולאוהד שלכם העלו פוווווווווווווווווול
אז תרגעי ומהר כי את זייפתן ועוד מעט תזייפו שוב בקצב לע נורמלי....

יקיר15

New member
מממש צידקההה

מעניין איך פתאום אוהב ממקום אחרון קפץ ועלה למוקמות הראושנים אז תעשי לי טובה את וגם הקומנה שלך הורידו לאגם מלא קולות ... ואנחנו ממש לא מרמים אנחנו פשוט עושים מה שכולם עושים ! את עוד אומרת שפנית לאתר בגלל שמזייפים - מי שישמע אתם בכלל לא זייפתם איזה צביעות אני מתת !!! בקיצור הנושא הזה בכלל לא נתון לויכוח ... וד"א אם היינו מעלים כל שעה 1000 קולות היינו כבר מקום ראשוןן אז תעשי לי טובהה

למעלה