הצבעה..

dalitush

New member
הצבעה..

למי לדעתכם מגיע להיות מנהלת הפורום? אני חושבת שלי כי לא פספסתי פרק מהעונה הראשונה והכחתי את חבר שלי אפילו לראות את הסידרה והוא בן גבירותי אז תנו לי להוכיח את עצמי אני אכניס מאמרים, כתבות וכל מה שאני מצא על דמויות ולע השחקנים מהסדרה המדהימה הזו תנו לי הזדמנות<? נ.ב. איך פונים לתפוז ומבקשים להיות מנהלת פורום שכבר קיים

Iris cream

New member
אני מציעה שנחכה קצת...

כאילו, אני כרגע הצטרפתי- אבל זה היום הראשון, צריך לעבור שבוע ורק אז לעשות הצבעה- צריך להכיר אתכם קודם, לא? ואני גייסתי לצופי בנות גילמור 6 אנשים- 3 חברות שלי, אחותי הגדולה, ושתי בנות דוד! כולם יכניסו מאמרים, כי כולם רוצים לקחת חלק מאוד פעיל בפורום ולעשות אותו מצליח, לא?
Iri$ Cre@m

OrlyusH

New member
אממ.. גם אני מציעה שנחכה..

כי.. אנחנו עדיין לא מכירות (יש פה בנים?
) את כולם פה.. ו.. צריך לחכות עד שנראה מי מתאים להיות מנהל הפורום..

swirrrly

New member
הערה

עשיתי קמפיין קטנטן ופירסמתי בכל מיני פורומים שפורום על בנות גילמור נפתח ואפילו יש הוכחה שהצלחתי להביא לפחות משהיא אחת היא אמרה את זה פה איפשהו.. וכן עשיתי את זה בשביל הקמפיין וגם בשביל שיהיו עוד ילדות ושלא יהיה יובש. אבל הגעתי למסקנה שאת הבן הראשון שיצוץ כאן צריך לעשות למנהל, כי אם הוא בן ויש לו אומץ להופיע כאן אז זה אומר בודאי שהוא מאוד מעריץ את הסדרה... טוב סתם לא משנה... ואם כבר מדברים על אנשים שצירפתן אני צירפתי את אבא שלי והוא בן 54 אז קבלו זין! הוא כבר ממש מאוהב בלורליי!

dalitush

New member
בלי להעליב.

אבא שלך...לא רואה בגלל הסדרה עצמה או התוכן וגם כל שאר הבנים כמו חבר שלי המתוק הם רואים בשביל לורלי ורורי וכל מילה מיותרת

fluppster

New member
לא נכון.........

גם אבא שלי רואה את הסדרה (וגם אמא שלי), וזה פשוט בגלל שהסדרה מרתקת. לא כל הבנים שטחיים.... טוב, רובם, אבל לא כולם......
חן

למעלה