הצבעה חשובה מאוד

scudnick

New member
הצבעה חשובה מאוד

ליתר דיוק, 2 הצבעות חשובות מאוד: 1. אתם רוצים בכלל ש"יב22" יהיה קיים? 2. אם כן, אתם רוצים שאני עדיין אשאר האחראי עליו? ואל תתנו לי את הזבל הרגשני והלא האמיתי הזה של "רוצים שתישאר, ניר!" - תענו לי דוגרי.

D a N 1 4

New member
תראה.. ../images/Emo4.gif ../images/Emo118.gif

אני רוצה שתשאר, אתה עושה עבודה טובה, תאמין לי שזה לא "זבל רגשני". אבל- תאמין לי, אני יודע שהפרויקט הזה חשוב לך, וחשוב שהוא יתקדם, אבל באמת! תקופת מבחנים קשה, הרבה שיעורי בית, יש בקושי זמן להיות על המחשב. חוץ מזה, יש לנו רק מחשב אחד בבית, וגם ההורים שלי צריכים אותו. חוץ מזה (2)- נתת לי די הרבה עבודה, ואני לא אחד שמתלונן בקלות. בזמן שנתת לי תאמין לי שאני לא אוכל לסיים את אעבד, שולמן וחנוכה מכל הזוויות. התחלתי שלשום, ובקושי סיימתי את חנוכה. אני מבין שזה חשוב, אבל להתחשב, ולא להתחיל עם איומים על השעיות.

yuv3

New member
מסכים עם דן

יש לנו המון שיעורים ומבחנים- ואני בתוך שגם לך יש. ואתה עושה אחלה עבודה.... תן עוד זמן.. נגיד שבוע... ואז מי שלא מסיים תעיף אותו

D a N 1 4

New member
לא, לא להעיף. ../images/Emo4.gif ../images/Emo118.gif

לי בשבוע הזה יש עוד שני מבחנים, ואני בספק אם אני אתקדם הרבה.

scudnick

New member
דבר ראשון - בוטל הדדליין

אם עדיין לא שמתם לב. דבר שני: בקצב הזה לא נסיים את זה תוך 100 שנה. אני בטוח שאפשר למצוא איזו רבע שעה ביום לעבוד על זה, גם אם יש המון מבחנים.

RoYaL3

New member
ווואייי! תפסיק כבר עם השטויות האלה!

הוא כן יהיה קיים ואתה כן אחראי! חלאס עם זה כבר! אני לא מבין מה הבעיה שלך!

scudnick

New member
הבעיה שלי היא שאף אחד לא עושה כלום

ולא מצליח לפנות אפילו 5 דקות מחורבנות ביום בשביל לעזור! כולם רוצים פרוייקט אבל אף אחד לא רוצה להיות זה שעושה את העבודה. זאת הבעיה שלי.

mominman

New member
לדעתי ניר אתה עושה את העבודה כמו

שצריך. ולכן ידעתי טוב מאד למי להעביר את העניין. נכון, לכולנו יש חיים. אבל כל אחד והתירוצים שלו זה לא יגמר. תמשיך ככה!

למעלה