הצבעה הזויה

נועיק

New member
הצבעה הזויה

כאחת שמעצבת שמלות כלה נתקלתי בפורום חתונות באתגר מצחיק - להעלות תמונות של זוגיות... מאחר ואני מצלמת בלי אבחנה, יש לי כמה תמונות מצחיקות שלנו, אז שמתי שם. (חוץ מזה שנינו התחלנו לאכול נכון וסוף סוף יש תמונה שלנו חתיכים להפליא). עכשיו מסתבר שיש הצבעה, אמנם הפרס ממש לא אטרקטיבי (להצטלם במקום לצלם) אבל זה אתגר, אז לכו להצביע לנו (הבנתי שככה מגייסים מצביעים), או לפחות להנות מהנוף הנשקף מאגמים. מתנצלת שאנחנו קצת מסתירים אותו. הנה קישור - http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=153&MessageId=157282302

נועיק

New member
החוקים אומרים לשמור ולנצור

ולשים על המקרר בכל פעם שעולים במשקל... ככה עושים את זה, לא? תודה

נועיק

New member
ואני חזרתי לזה רק בזכות האשליה...

איתן אמר שאפשר, ואני הסכמתי. אחר כך גם ירדתי מספיק כדי להצדיק את ההסכמה הזו... אגב, אני מפרסמת פה את איתן (שאומר לאנשים, ואם הם עושים הכל מצליח!) - אני מכינה לו אתר, אשמח לחוות דעת. הנה קישור - www.sure-barur.com הטקסטים עוד בהתחלה, ובכל זאת אשמח לדעת מה מבינים מזה. מסכימה להתחיל?... תודה

דגנית

New member
אהבתי - "איש שרואה קדימה ואומר מה אפשר לעשות"

*אם* הם עושים - פה בעצם קבור הכלב, שלי לפחות
קצת קשה לי עם הכתב, אני לא מחבבת את הסוג כתב הזה, קצת קטן לי מידי / בהיר לי מידי (חבל להפסיד את אלו שלא יודעים שאפשר להגדיל ל 150%) שעשע אותי הדף על מי זה איתן.. והתמונה נהדרת
למרות שבדרך כלל מעצבן אותי לקרוא גוף שלישי.. כאן זה חביב בהחלט, אולי כי זה נשמע שאת כותבת עליו
חסרה לך האות ל' במיי....ל. יאלללה תמשיכי, שיהיה עוד מה לקרוא
אגב, קישור לבלוג - אם כבר אז כבר תהנו

נועיק

New member
אח, תודה!

באיזה דפדפן את גולשת, שאדע כמה להגדיל את הכתב. אכן, אני כותבת עליו, זה משעשע למדי
איפה שחסרה האות חסר בעצם המייל עצמו... בתהליכים. ויש קישור לבלוג, הוא רק לא מוציא פנינים לעידכון (בדיוק לחצתי עליו שיגיד משהו לציבור, אז הוא נעלם). אני בעצם עושה כאן נסיון שיווקי - איתן בורח מכל מה שמריח שיווק, והוא די דומה להרבה מטפלים שאני מכירה. אז אני מכינה אתר, לצידו עוד כמה דברים, ובודקת אפשרויות שיווק למטפלים. אם יצליח אצלו בטח יצליח בתפוצה גדולה יותר. נראה. בכל מקרה, לפייסבוק הוא כנראה לא יגיע, אבל הוא מזמן בלינקדאין. שאלה של תפיסה.

דגנית

New member
כן, שמתי לב שחסרים הקישורים בכל המקומות

פשוט חסרה האות עצמה
הבלוג - חשבתי שזה משהו שכבר קיים
(הפורמט שאתם כותבים בו הוא סוג של בלוג, נכון? אני חושבת שבניתי בו פעם איזה בלוג מעצבן לקורס כלשהו). אני חושבת שחשוב שיהיה אתר / בלוג / פייסבוק משהו כדי שמישהו ששמע על איתן, אפילו פה בפורום, יקיש בגוגל איתן רדר ויגיע לאתר שלו, יתרשם יקרא - ומשם הדרך פתוחה. קרה לי לא מעט פעמים ששמעתי על מטפלים מעולים רציתי לקרוא קצת, להבין יותר את הדרך שלהם והגעתי לשלוש מילים עם מספר טלפון באתר של בזק... או משהו בסגנון. פשוט לא המשכתי לחפש מעבר ללהבין שהם גרים רחוק מידי מהדרום
בקיצור
אתר שמסקרן להכיר - יעזור ליצור קשר, בעיניי.

דגנית

New member
אני גולשת באקספלורר אבל במוזילה פיירבוקס

רואים אותו הדבר.. בדקתי, יש לי את שניהם
(כתב בהיר, מעצבן ת'עיניים וקטן מידי לטעמי)

נועיק

New member
משקפיים?...

וכן, יש בלוג. לא הבנתי אם מצאת אותו או לא. זה באותו פורמט אבל בלי התמונה של הדרך למעלה. גוגל עוד לא מזהה, אבל ממש בקרוב יתחיל. תודה :)

דגנית

New member
יש משקפיים

בלי לא הייתי רואה שיש בלוג
את הבלוג עצמו לא מצאתי.

דגנית

New member
כן

איך לא חשבתי ללחוץ על זה כדי להגיע לבלוג
(אם יש דרך, תיצרי קישור דרך התוכן - לחיצה בתוך המילים איתן אומר.. כדי להגיע לבלוג).

למעלה