יש הצבעה לגבי האיזה הכי זוהרת בטקס... לפי מה שראיתי בשרשור של השטיח האדום כולנו מסכימים על מיהי (מעניין מי...). אז יאללה להצביע! בנתיים היא במקום שני אחרי שרליז אז יאללה!!!
זה התחיל מזה שבאתי לכתוב שהשאלה היא איזו שמלה הכי זוהרת ואז תיקנתי ולא קראתי את המשפט (חחח מזכיר לי את הבגרות שלי בלשון...). חוץ מזה שאני עייפה!!! אבא שלי החליט להתקין אנטי-וירוס חדש אצלי במחשב דווקא בלילה אחרי שראיתי את האוסקר ואז בבוקר (בשש בבוקר!!! מטורף לגמרי) ואז היום כשכמעט נרדמתי בצהריים... מה שמסביר את ההודעה הלא מובנת שלי. ולגבי הלינק- אוףף אני זוכרת שהעתקתי והדבקתי. הנה זה בכל אופן:
רק בפעם הראשונה שזה לא עבד יש מצב שהייתה לי טעות, עכשיו פעמיים בדקתי שעשיתי הכל בסדר ועשיתי!!! ושני הלינקים על ההצבעות האחרות כן עובדים.... זה ממש מוזר!
וצעשו טובה ותצביעו- אני לא מבינה מה כולם התלהבו משרליז ת'רון באוסקר. רק השמלה שלה הייתה יפה, אבל האיפור היה מזעזע, לא סבלתי את התסרוקת המאולצת הזאת והשיזוף היה מוגזם...
בנוסף לבחירה השחקנית הזוהרת באוסקר, בנוסף להצבעה החודשים של האישה האלגנטית, עכשיו ניקול גם מתמודדת בהצבעה השבועית של האישה המושכת עם תמונה מדהימה מהאוסקר. היא שנייה בנתיים, אחרי קתרין זטה ג'ונס. כנסו להצביע! והיא ראשונה בהצבעה החודשים...