הצביעו העבודה

הצביעו העבודה

שלום – עובדה, אף אחד לא הגיע כל כך קרוב להסכם שלום עם הפלסטינים כמו שהגיע העבודה. ביטחון – עובדה, רק העבודה מסוגלת להילחם נגד הטרור לצד שיחות שלום ולהביא עם הביטחון את השלום. כלכלה – עובדה, כל פעם שהעבודה בשלטון הכלכלה טובה – כל פעם שהליכוד בשלטון הכלכלה גרועה. העבודה מסוגלת להציל את הכלכלה הישראלית בלי לפגוע בשכבות החלשות, לעומת הליכוד, אשר גם פוגע בחלשים וגם הורס את הכלכלה הישראלית עוד יותר. שפיות – עובדה, מפלגת היחידה היא המפלגה השפויה האחרונה שנותרה בכנסת. כאשר מפלגות הימין הקיצוני נמצאות רק צעד אחד מלהציע השמדת עם וכאשר מפלגות השמאל הקיצוני נמצאות רק צעד אחד מלהציע את השמדת מדינת ישראל בעטיפת זכות השיבה, רק מפלגת העבודה מציע תוכנית ריאלית וטובה אשר מסוגלת להביא שלום ולשמור על האינטרסים הישראלים בו זמנית. אנשים, הצביעו העבודה, כי הלב נמצא בצד שמאל.

אריק ל

New member
מה אתה מביא לפה תעמולת בחירות?

חוץ מהעובדה שמניסוח דבריך די ברור שהם לא מגיעים ממך אלא ממקור אחר (שאינך מסכים לחשוף אותו), אתה כותב הודעות חסרות הקשר למקום, זמן ואירועים.

אני לא כל כך מבין...

כשאתה אומר קרוב אתה בוודאי מתכוון קרוב כ"כ לת"א או לי-ם? כשאתה אומר שלום אם ביטחון את מתכוון לאוסלו אם כ-1000 הרוגים או להסכם של ברק אם האינטיפדה הנוכחית שנמשכת כבר למעלה מ-3 שנים... כשאתה אומר כלכלית היה יותר טוב בזמן העבודה, אתה מתכוון לתקופת ה"צנע" או לתקופה שבה נאמר "שהאחרון שיוצא משדה התעופה לוד שיסגור את האור!" (תקופת אשכול) תקופת שפל כלכלי יותר נוראה מעתה שגם הוא פרי תוצרתם של ממשלות השמאל???? אולי אתה בכלל מתכוון לכל הכספים שהלכו להסתדרות ולקיבוצים כל השנים? או אולי אתה מתכוון לעיירות הפיתוח ששונאות את העבוד כי הם מרגישים מרומים....ובטח כשאתה אומר כלכלה גרועה של הימין אתה מתכוון לתקופה בה שמיר היה ראש ממשלה ובתקופה זו החלה צמיכה כלכלית שנסקה שוב בתקופת רבין-פרס... כשאתה מדבר על שפיות אתה בוודאי מתכוון ל"אלטלנה", לפינקס האדום (שגם מתקשר לטענה הקודמת), לסזון הקטן והגדול, להכאת אנשי בית"ר למחדלי יום כיפור (מתקשר גם לביטחון) ועוד ועוד ממעשי השפיות של השמאל מו רוזה האדומה??? כשאתה אומר שמפלגת העבודה מייצגת את האינטרסים הישראלים אתה בטח מתכוון בישראלים ל-19 המנדטים שנתנו לה... אולי הלב נמצא בשמאל אבל השכל נמצא עמוק עמוק בימין.... גם אצלך אבל כנראה שהפה נמצא במקום אחר.... בברכת האינטרנציונל וא"י כפלסטין השלמה ריקה מיהודים יאיר .ק.

מדוע אינך עונה?

אני מתנצל על ההקפצה אך אני רוצה תשובה עיניינית ולא מלאת שטויות וגיבובים שמשהו השתיל בפיו של משהו...

חבל על האנרגיות

כל תומכי ההתנתקות/נסיגה/בריחה כבר נתנו את כל הסיבות להצטרף למפלגת העבודה.

Robert Peterson

New member
העבודה לא קיימת עוד בעייני.

לאחר שיחד עם מר''ץ , ערבים ו2 עריקים מרפול הביא ארצה את קנופיות ערפאת ונתנו להם לגיטימציה וגם נשק להרוג בנו - הם בעיניי לא קיימים כאוםציה רלוונטית.במשחק סימולציה לפני הבחירות האחרונות באחד מבתי ספר תיכוניים במרכז הארץ ,תלמיד תמים שמה לתעמולת " שלום האמיצים של איש המר'ץ ואמר לשכינו " " יש לי רושם שמפלגה הזאת דואגת ל2 סוגי אנשים " הומואים ופלסטינים !

למעלה