הצביעות שחוגגת.

EverMan

New member
הצביעות שחוגגת.

הם אומרים שסביב רבין אנחנו עושים קרנבל/פסטיבל/חגיגות וכו' , שהפכנו אותו לקדוש מעונה ... האם יש צורך להמשיך אחורה בקו הזמן ולהראות שאנחנו זוכרים את כל מי שנרצח בשל דעותיו ? לפני יצחק רבין , היה אמיל גרינצוויג שנרצח ע"י רימון שנזרק ע"י יונה אברשומי. לפניו , נרצח מאיר דיזנגוף בת"א. בשל דעותיו. ולפניו , לפניו היה האדם , ש2000 שנה הדתיים בעמנו צמים לזכר זה שיהודי רצח יהודי על רקע דעותיו - גדליה בן-אחיקם. לימין הדתי מותר לצום 2000 שנה בגלל רצח פוליטי , ולנו אסור להתאבל פעם בשנה ? להדליק נרות ? ולקיים את הפולחן שלנו , שיזכיר לנו שאסור לרצוח יהודים אחרים ?! ובטח ובטח לא על רקע דעותיהם ?

Alexco

New member
אתה מסתבך

עד היום לא יודעים האם את ארלזורוב רצח ימני או ערבי

EverMan

New member
מדובר על רצח פוליטי

שהסיכויים שביצע אותו יהודי - גבוהים ביותר.

אשרת

New member
ואתה יודע את זה כי....?

האם יש משהו שאתה יודע ואחרים לא?

אשרת

New member
אבל אמרו לך שלא יודעים מי רצח

אותו.. אז איזה מחקרים היסטוריים ענבר? או שאתה מאמין במה שמתאים לתזה שלך?

EverMan

New member
רוב המחקרים על הנידון

מעידים שרוב הסיכויים שיהודי רצח אותו.

אשרת

New member
מה זה רוב הסיכויים?

אתה יודע שלא מאשימים אדם בגלל שרוב הסיכויים מראים ש... בשורה התחתונה ענבר, עד כמה שיודעים היה רצח פוליטי יחיד בישראל שנעשה על ידי איש ימין.

יוֹאב

New member
איש ימין חובש כיפה

שעשה זאת בגלל היתרים שקיבל מרבנים. אסור להתעלם מזה!

אפריים1

New member
זה סילוף!

כבר בהערכת מעצרו, כשנשאל ע"י השופט "מה אם לא תרצח" ענה עמיר כי הוא הרב של עצמו!! די להסתה ולהכפשה - משני הכיוונים!

יוֹאב

New member
נודניק

הוא אמר מפורשות שלולא קיבל התרים מרבנים, לא היה עושה זאת. חלאס עם השקרים!

Alexco

New member
הנה המקור

"… ללא פסק הלכה או פסק דין רודף שחלו על רבין מפי מספר רבנים שאני יודע עליהם, הייתי מתקשה לרצוח. רצח כזה חייב להיות מגובה. אם לא היה לי גב ולא היו עומדים מאחורי אנשים רבים נוספים, לא הייתי פועל…" יגאל עמיר, דו"ח ועדת שמגר, עמוד 89.

Alexco

New member
את לא ממש אמרת ראש ממשלה

"רצח פוליטי יחיד בישראל שנעשה על ידי איש ימין"

למעלה