הצ'אט של יום שבת!

shv2004g

New member
הצ'אט של יום שבת!

לכל החדשים ותזכורת לותיקים: ביום שבת מיד אחרי הפרק ש אסתי (וגם בזמן הפרסומות), כולם נכנסים לצ'אט ועורכים דיון על הפרק!
פטורים מלבוא: כאלה שיש להם משהו מבחן/בוחן/בגרות/וכדומה.
ובנוסף: ילדים שצריכים ללכת לבר המצווה של ילד שהם מרחמים עליו (כמוני) סיפור נוגע ללב
עמית חייבת לעשות סיכום פרקים לטובת מי שמפספס את הפרק!
זהו!
נ.ב. לא ריקי גל!!! מי שיעז להוציא מהמקלדת שלו את את המילים: ריקי וגל מיד אחריה, ייענש ויוכל עד סוף חייב מלפפונים חמוצים עם שוקולד.
נ.ב.2- בצ'אט ייתקיים דיון על המשחק והאם הוא ייצא לפועל.

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo7.gif

תפוזטיפש האלה יש להם בעיה לחלק מהגולשים בתפוז וחלק מהם זה אני והם לא יכולים להיכנס לתפוז
לא יכלו לתקן?אז היום אני לא יהייה בצ´אט
צ´אט ראשון שאני לא בו......אני מיתכתב כרגע מהפלאפון......ננסה להיכנס דרך הפאלפון לצ´אט או משו עקיף באינטרטנט

skopy

New member
הצ'יאט של יום שבת

כרגיל יש לי מחר בגרות בתולדות הקולנוע אבל אני אכנס לצ'יאט אחריי כי לא נוח לצפות ולהיות בצ'יאט.וגם אני עצלן אם אני מתיישב אני לא קם.

skopy

New member
חייב להתנצל

כתבתי שאני אהיה בצי'ט ובסוף הלכתי ליום הולדת של ידידה שלי ובכלל שכחתי מאסתי המכוערת

shv2004g

New member
ועוד קורא לעצמך מנהל פורום אסתי!!!

תתבייש בך חתיכת... חחח...

skopy

New member
חייב להתנצל

כתבתי שאני אגיע לצ'יאט ולא הגעתי כי בסוף הלכתי ליום הולדת של ידידה. בנוסף לכך שכחתי בכלל שיש אסתי
. בברכה, סהר

AmiTutiT14

New member
../images/Emo26.gif

קודם כל היי. דבר שני, תאמין לי שי, ותאמינו לי כולם שאני באמת רוצה להכנס יותר לפורום ולכתוב סיכומים. אבל בזמן האחרון לא יוצא לי, לא כי אני לא רוצה, אלא בגלל כל מיני התחייבויות קודמות או חשובות יותר, ועוד יותר בגלל דברים אחרים אישיים שאני לא הכי יכולה לפרט, לא כל כך יוצא לי להיכנס לפה, או לפחות רק לכתוב. תהייה (ותהיו) בטוחים כשגם כשאני לא כותבת אני נכנסת לפה לפחות פעם-פעמיים ביום.

shv2004g

New member
אמממ...

ביום שבת יש את התוכנית והיא מתחילה בשעה 20:50 אז תיכנסי בשעה הזאת ויהיו כמה ילדים ואז תחכי שכולם ייכנסו ונדבר! מצפה לראותך!

gabriela r

New member
חח תודה..... ../images/Emo24.gif

בוא ניראה, שבת אצלכם בעשרה ל-9 זה שבת אצלי בעשרה ל-11 בבוקר.. ואנשים יקרים שלי: יום שבת הזה זה יהיה בדיוק שבוע לפני שאני באה לארץ.. יאללה בוא נעשה מפגש פורום בארץ הקודש
וואי אני פ-ק-ע-ת ע-צ-ב-י-ם... אני בטח הולכת ליתחרפן אש שאנשים ידחפו אותי בתורות או יעקפו אותי או יצפרו או לא יפתחו לי את הדלת או שהאוטובוס יפמפם בדלתות שלו בשביל להכניס אנשים כאילו אנחנו תרנגולות.. יהיה מצחיק. יש לי הרגשה שאני יתפוצץ על אנשים..בקיצר- אני לא יכולה לחכות יותר |נשיקות| לכולם

shv2004g

New member
בקשר למפגש...

אני לא יודע... אני לא אוהב מפגשי פורום... אבל נוכל להיכנס לצ'אט במיוחד בשבילך! את תהיי בארץ תמיד או שזאת רק חופשת מולדת???

AmiTutiT14

New member
אני יודעת שלא... אני לא באה בטענה

אליכם, להפך, אני רק מסבירה את הסיבה שבגללה אני לא כל כך נכנסת לפה בזמן האחרון.

למעלה