הצ´ט פשוט לא עובד

mistral

New member
הצ´ט פשוט לא עובד

היי יש לי P-3 1000 והכל טוב יפה ונפלא הצ´ט עבד עד לפני כמה ימים.. שאר המחשב תקין ןהכל פשוט נהדר אני משתמש באקספולרד 5.5 הלכתי ל"כלים" משם "אפשריות אינטרנט" עשיתי "שחזר הגדרות" והפעלתי את המחשב מחדש וכלום לא קרה.. אחר כך נכנסתי שוב סימנתי "וי" במסוף ג´אבה פעיל ובשאר מתחתיו הפעלתי מחדש ושוב הצ´ט לא עובד (לא בנענע לא iol לא וואלה ולא פה) הלכתי לאתר של מיקרוספוט עידכנתי והורדתי את כל העידכונים הרלוונטים או שחשבתי שיכולים להיות רלוונטים ושוב הצ´וט לא פעיל. הוא מעלה לי את הצט אך במקום בצט אני רואה מסגרת ריקה וריבוע קטן קצת אדום בפינה השמאלית העלינוה של המסגרת. איך אני יכול לבדוק או להגדיר שהמחשב שלי יתמוך בג´וואה??? תודה

אולי תנסה..

למחוק את ההיסטוריה.. כלים-->אפשרויות אינטרנט-->נקה היסטוריה...תאשר.. ואין צורך לסמן את מסוף הג´אווה.. אין קשר בינו לבין הצאט.. תעשה שחזר ברירת המחדל..

mistral

New member
ליטון תודה רבה.. אבל...

עשיתי מה שהצעת לי ומחקתי היסטוריה מחקתי גם את כל "מחיקת קבצים" שבדפדפן וכלום זה עדיין לא עובד.. שחזרתי ברירת מחדל הפעלתי מחדש את המחשב וזה עדיים לא עובד.. אני לא אלך לישון היום?!
תודה רבה ליטון!

eYaL

New member
JAVA VM

עליך להתקין את JAVA VIRTUAL MACHINE באקספלורר שלך. מתוך "המחשב שלי" -> לוח הבקרה->הוספה\הסרה של תוכניות משם תקיש (ברשימה) פעמיים על microsoft internet explorer 5.5 and tools בחלון שיפתח תבחר ב"הוספת רכיב" (Add a Componnet) ברשימה שתופיע,תסמן את Java virtual machine תאשר את התחלת ההתקנה. זה יקח מעט זמן,תלוי בסוג החיבור שלך.. eYaL

mistral

New member
בעיה סבוכה..

הלכתי הגעתי ראיתי סימנתי לו הוספת רכיב ולא היה שם את הגוואה בכל אופו סימנתי הכל ואחר כך סימנתי חלק והוא כל הזמן רושם לי שיש ברשותי הגרסה העדכנית ביותר ואין שדרוג נוכחי זמין. הלחתי גם לתקן אקספולרד וביצעתי הכל ושוב הדלקתי את המחשב מחדש.. ומאום לא קרה???!!! להתקין מחדש את האספולרד? (ואיך עושים את זה?) זה בכלל כדאי.. יש עוד משהו לנסות? בכל אופן תודה לכם אנשי פורום יקרים על העזרה!

ממ...

לפני שאתה מתקין מחדש את האקספלורר נסה את זה.. לך ל: התחל-->תוכניות-->עזרים-->כלי מערכת-->מידע מערכת שם תבחר בכלים-->כלי התיקון של INTERNET EXPLORER תסמן את תקן את INTERNET EXPLORER ותאשר.. תאלץ להפעיל את המחשב מחדש לאחר מכן.. ועל מנת להתקין מחדש את האקספלורר תמצא את הקובץ ie5setup.exe במחשב שלך ופשוט תתקין אותו... אם אין לך תוריד..

mistral

New member
מנסים...

הגעתי להתחל-->תוכניות-->עזרים-->כלי מערכת-->מידע מערכת נכנסתי לכלים אבל לא מצאתי אינטרנט אקספולרד ולא משהו דומה לו... לגבי הקובץ אני תיכף מנסה להתקין אותו!!! תודה רבה !!!!!!!!!!!!!!

mistral

New member
מנסים...

הגעתי להתחל-->תוכניות-->עזרים-->כלי מערכת-->מידע מערכת נכנסתי לכלים אבל לא מצאתי אינטרנט אקספולרד ולא משהו דומה לו... לגבי הקובץ אני תיכף מנסה להתקין אותו!!! תודה רבה !!!!!!!!!!!!!!

מוזר..

אצלי זה מופיע בכלים בתור האפשרות השניה.. בכל אופן אם אין לך במחשב את קובץ ההתקנה יש לינר להורדה שלו פה בפורום..

mistral

New member
אצלי זה "יומן רישום תקלות"

בכל אופן הסרתי את האספולרד והתקנתי מחדש... ההתקנה היתה מאוד מהירה ולקראת הסוף הוא מסר לי כי הוא מתקין ג´ואה וקצת נתקע שם .. אז נראה לי סימנים של בסדר אבל רק עוד 12 דקות ההתקנה תסתיים.. אז בינתיים אני בצפייה. ואחותי כבר רוצה להרוג אותי!! אם לא אמרו לכם אתם אנשים טובים

mistral

New member
איש בשורות אנוכי

תודה. תודה על התמיכה תודה על התשובות המהירות תודה על התשובות המפרטות תודה על הסבלנות תודה על ההשקעה תודה רבה וענקית! הכל עובד תקין ונהדר!

nir vardi

New member
אני חושב שהבעייה שלך...

שחסר לך פלאג. תוריד אותו מהאתר הבא: http://www.microsoft.com/java/vm/dl_vm40.htm

למעלה