הפתרון לפציפיזם

isr1985

New member
הפתרון לפציפיזם

תראו, ההשקפה הפציפיסטית אומרת שאין לשתף פעולה במקרי אלימות, ולכן אינכם מוכנים לשרת ב"צבא ההרג", המדינה שלנו היא מדינה שתומכת כספית בצבא ההרג, ומדינה זו נחשבת למדינת צבא ההרג בעיניי כל העולם. השאלה שלי היא איך אתם יכולים לישון טוב בלילה כשאתם יודעים שאתם חיים במדינה שאתם מתגוררים במדינה שמעודדת כיבוש??? הפתרון שלי : קחו את התחת הסוציומאטי והמגעיל שלכם ותעברו מפה לשוויץ. איך אתם יכולים לחיות עם ההרגשה הזו? ובנוסף תתחילו לאכול חזיר, לשרוף בית כנסת, להשתתף בעצרת של החמאס, ולהרשם לארגון ניאו-נאצי. איזה שטויות אני שומע פ.: "הפיגועים נגרמים בגלל המדיניות של צה"ל בשטחים".... איזה שטויות, הרי זה דבר ברור שפעילות צה"ל בשטחים נקבעת על פי פעולות הפלשתינאים, והפלשתינאים מגבירים את פעולות ההתאבדות לא בגלל הפעולות של הצבא בשטחים, הם עושים זאת כי גם ככה אין להם כלום בחיים, הם חיים כמו כלבים בתוך מחנה פליטים, ואין להם אופציה להתקדם בחיים, ובזה הממשלה אשמה ולא צה"ל, הכל נובע מתנאי המחייה של הערבים, וזה גורם להם להתאבד כי פה אין להם כבר מה להפסיד וזה נובע מהתעלמות מוחלטת של המדינה (הממשלה) וזה מה שמביא אותי לקרוא לכם לעזוב את הארץ... לא צריכים אגואיסטים כמוכם פה...

לאכול חזיר?!?!

בחייך! מה החזיר אשם בכך שאנחנו פחדנים ובוגדים ואגואיסטים ועוכרי ישראל? בגלל זה אתה רוצה שנרצח ואפילו נאכל(!!) יצור חי אחר?? אתה מסית כאן לרצח.. משוגע אתה..לא צריך להגזים..

isr1985

New member
ניסית הצורה מלוחכמת להתעלם מהרעיון

אתה מבין עד כמה שאני צודק, ואתה מנסה להסיט את כולם לדבר תפל ושולי.

אתה באמת חושב שניסיתי להתחמק?

ולהסית את הדיון לדבר תפל? אני מציע לך לשוב ולהסתכל את ההודעות שלי בפורום, ולראות שאני ממש לא מנסה להתחמק. אני פשוט לא רוצה לענות לסגנון הדוחה בו רשמת את ההודעה, מה גם שעניתי על טיעונים מהסוג הזה בהודעות אחרות. וזה פשוט הצחיק אותי שאתה רואה אכילת חזיר בתור משהו שלילי מסיבות של אמונות תפלות (במקום לראות את זה בתור משהו שלילי מסיבות של צער בעלי חיים).

isr1985

New member
דרך אגב

אתה זה שמסיט פה לרצח, אתה מסיט לרצח אומה שלמה שיכול להתקיים אם הרעיון הפציפיסטי ייושם, מה שבלל לא נראה באופק.

אתה רוצה להגזים עכשיו או אחר כך?

מה הקשר??? .... כבר אמרתי את זה למישהו קודם- פציפיזם בחלקו הגדול זה התנגדות לאלימות ולכן לשרוף בתי כנסת לא נשרוף. או כל דבר אחר שאמרת שם ... אבל העיקר שאתה כל כך בטוח בעצמך... תהנה מהחיים...

isr1985

New member
אבל איך את מסבירה את העובדה

שאתם ממשיכים להתגורר במדינה שתומכת בצבא שלה ונוקטת באלימות כלפי אנשים כה רבים? איך אתם ישנים טוב בלילה?

כל העולם הזה תומך באלימות

בצורה זו או אחרת. אז בואו נתאבד כולנו... לברוח מזה זה לא הפתרון. כשתומכים ברעיון מסוים לא משנה איזה לא בורחים ממקום שלא מיישם את הרעיון הזה אלא מנסים לשנות. המדינה חשובה לי ולכן אני מנסה ליישם את הרעיון שלי במקום שחשוב לי. אין לי שום כוונה לצאת מארץ ישראל.

isr1985

New member
מדברת שטויות חופשי....

את יכולה לגור לך בכיף בשוויץ חיים שלווים ופציפיסטים. "אין לי שום כוונה לצאת מארץ ישראל", מארץ ישראל אולי לא תצאי, אבל עם פעולות כמו שאת עושה אני חושש שאת תאלצי לצאת מארץ פלשתין אם תרצי, ואם לא. דרך אגב, אם את באמת באמת חושבת שתצליחי ליישם את האידיאולוגיה שלך, ולגרור אחרייך עוד המון אנשים? אז תני לי לשאול אותך שאלה...: איזה סרט די.וי.די אכלת לארוחת בוקר?, אנשים במדינה הזו שפויים, ולא מתכוונים להפסיד את המדינה שזה הדבר היחיד שנשאר לעם היהודי, והיא מבטיחה לנו שלא תהייה עוד שואה, ואנשים לא יוותרו עליה בגלל אידיאולוגיה שמתנגשת עם כל המצב במזרח התיכון, בשוויץ אני מאמין שהאידיאולוגיה שלך תצליח יופי, אבל בישראל?? תשלחי את החלום שלך לעוזי חיטמן אולי הוא יגשים לך אותו, אהה שכחתי עוזי חיטמן כבר לא מנחה את "חלום עליכם", סורי. אני מאמין שלפציפיסט הישראלי אין ברירה ושצריך להשתמש ברמת כוח מינימלית על מנת להבטיח את שלום העם הזה עד שפשעי כל הממשלות יתוקנו, והממשלה תקנה לפלשתינאים לחיות כמו בני אדם ולא כמו כלבים, ותהייה הם אופצייה להתקדם בחיים, ולדעתי לאט לאט יפחתו פעולות ההתאבדות של הפלשתינאים, מכיוון שפחות אנשים ירצו להתאבד כשיש להם מה שצריך כדי לקיים חיים תקינים, כיום רמת הפיגועים גדולה מכיוון שלאנשים כבר לא אכפת ממה יקרה, הם כבר מאסו במדינה ובממשלה שמפקירה אותם במשך יותר מ-50 שנה. נ.ב.- מה שאמרתי לא היה כדי לפגוע בך או להעליב אותך, מכיוון שאין לי אינטרס כזה, אני רק מנסה להסביר לך את המציאות כמו שאני, ועוד 95 אחוז מהעם חושבים. אז אם נעלבת, קבלי את התנצלותי מראש.

[אורן]

New member
שאני אבין

כל מי שאינו טייס בשייטת מטכ"ל (אגב- ממתי יש טייסים בשייטת?) הוא פציפיסט? ואם אני "סתם" אהיה חייל רגיל? לא מספיק? סליחה כבוד השופט.

isr1985

New member
בוא נתחיל מזה

שאין כזה דבר "טייס בשייטת מטכ"ל"-אז התחלנו בזה שהגיון גדול כבר אין לך. שנית, אני השתמשתי במשפט הזה סתם בתור דוגמא, מכיוון שביחידות אלה יש את האנשים עם הרצון הכי גדול לתרום למדינה, כל חייל תורם למדינה באיזו שהיא דרך, יש יותר ויש פחות, כל אחד בדרך שלו, כל עוד הוא חייל ולסיום אני רוצה לשאול אותך שאלה מי אתה בכלל שאתה תשאל את השאלה : "כל מי שאינו טייס בשייטת מטכ"ל (אגב- ממתי יש טייסים בשייטת?) הוא פציפיסט? ואם אני "סתם" אהיה חייל רגיל? לא מספיק? סליחה כבוד השופט", אפילו צבא אתה לא עשית, להבא תחשוב קצת.

[אורן]

New member
תגיד, הכל בסדר אצלך?

בקשר ל"טייס בשייטת מטכ"ל"- בגלל זה שאלתי! באמת יש לך קשיים רציניים. "אפילו צבא אתה לא עשית, להבא תחשוב קצת." נכון, מה לעשות, תאריך הגיוס שלי הוא לעוד שנה. ככה זה, בני 17 עוד לא עושים צבא. גם אתה היית כזה, ולא כל כך מזמן, לפי הכינוי שלך.

isr1985

New member
אני עוד יומיים במשמר הגבול

ובניגוד אליך אני לא אנסה להוציא 21 מהקב"ן אגואיסט!!

[אורן]

New member
קבל מחיאות כפיים

אז אתה במשמר הגבול. אז מה?! וגם אני לא אנסה להוציא 21 מהקב"ן, אידיוט. אם הייתי מנסה כבר הייתי מצליח.

למעלה