הפתרון למצב

shachaf11

New member
הפתרון למצב

חברים - הגיע הזמן לשחרר קצת לחץ ולחשוב הכוח להמשך החיים הנורמלים במועדון לא תלוי כלל בדן או צביקה - אז בואו נפסיק לכתוב להם הכוח טמון בחבורה קטנה של אנשים שנקראים "מדריכי טנדם" ברגע שהחבורה הזו תבוא להנהלה כגוף אחד ותגיד שהיא לא ממשיכה להצניח טנדמים אם השינוי הנ"ל יעשה - כל הדיון בנושא יסתיים. אי אפשר להפוך את המועדון למועדון טנדמים בלי מדריכי טנדם. ומדריכי הטנדם לא יסכימו להישאר ולהדריך טנדם מבלי שיוכלו לעלות לצניחות פאן מתי שרק ירצו - כי עם כל הכבוד - רק להצניח טנדם זה הרבה פחות מעניין - ובנוסף - הם לא ירצו להישאר במועדון לבד - בלי החברים שלהם ( שאר המדריכים שכבר לא יהיו להם חניכים והמקפלים והמארחים ועוד ) שיהיו כל יום פעילות בסקיי כיף. הם גם לא יוכלו להתאמן בצניחה כך שמדוע להישאר במועדון? לדן יש 3 אפשרויות 1) למכור את המועדון ( יש כמה מליונרים כדוגמת מר צידון שלא יהססו לקנותו ) - ולהרוויח עליו משהו עכשיו - אופציה בסדר גמור מבחינתנו. אופציה פחות טובה מצד צביקה שיודע שלא יישאר בתפקידו ( פשוט לא אוהבים אותו ) אז יעשה הכל לטרפד אותה. 2) להמשיך במצב הקיים ולהרוויח סכום יפה כמו של היום ואולי להעלות את המחירים ב-15% -אופציה מקובלת עבור כולנו. 3) לנסות להפוך את המועדון למפעל טנדמים ולהרוויח הרבה ( בעיניי עצמו ) - אבל אופציה זו - שהיא היחידה שלא מקובלת עלינו - לא תוכל להתקיים אם מדריכי הטנדם ייתאחדו ויפסיקו פעילותם לשבועיים ( אולי חופשות מחלה ולימודים? שביתה איטלקית שכזו ) - דבר שבטוח יבהיר לבעלים כי הוא לא יכול לעשות מה שהוא רוצה. מאד פשוט. מדריכי הטנדם ושאר המדריכים יכולים למצוא עבודה אחרת בכל יום נתון ולהרוויח יותר כסף - כך שבאמת כדאי שיבינו שהם לא עושים את זה בשביל הכסף - אלא בשביל המועדון המדהים הזה והאנשים שבו. בקיצור - דן וצביקה לא מחזיקים את המושכות - מדריכי הטנדם כן. הם צריכים להעביר מסר חד משמעי כי למפעל הטנדמים לא יהיו ועלים כדי להזיז את הגלגלים. השאירו הודעות תמיכה בשרשור הזה כדי להראות למדריכים שזו אכן הדרך וכי אנו תומכים בהם. אם התכנית תצא בסוף לפועל זה יהיה באשמתנו אנו - המדריכים. אז עכשיו מתחיל המבחן האמיתי - שלנו - מדריכי הטנדם - הכוח למנוע את המצב הוא אצלנו!!!

זיידוש

New member
אהה...

ברור! אלו האפשרויות היחידות.... כשתזדהי(?) ולא תדברי ברבים, אולי תוכלי לסחוף אחריך את מדריכי הטנדם שמחזיקים את הספורט ואת המועדון כולו באשכים....Yeh, right.. נו באמת.....

וואו איזו כמות של בלבולי שכל, מאיפה אתחיל?

א. מדריכי טנדם יש כמו זבובים בחו"ל, ראי סקייכף. לאור נסיון העבר, הקודקודים מפרדייב לא מראים סנטימנטים כשמדובר בביזנס. ב. אלא אם את מר צידון בכבודו ובעצמו, אל תדברי בשמו ואל תחליטי על רכישת מועדונים במקומו. ג. העלאה של 15% במחירי הקופון לא ישנו את המצב, מדובר במשהו כמו200% לקופון חביבתי.

shachaf11

New member
קצת סדר

1) יודעת בדיוק על מה אני מדברת 2) זיידוש - מתפלאת ומבטיחה להזדהות בפניך אישית בקרוב - אז תבין מדוע לא עושה זאת בפורום - ואני מתחילה לחשוב שאתה לא מעוניין בפתרון הבעיה אלא רק שיראו הודעות שלך פה - ואני מניחה שגם על זה תענה. אולי תתחיל לתמוך במקום לפגוע בנסיון לשנות את הגזירה? 3) אף אחד לא יביא מדריכים מחו"ל כבסיס לפעילות הדרכת הטנדמים ( וגם לא יוכלו לשלם לה כי כל הטנדמים יעברו לדרום ) כי הישראלים לא יעלו לאויר עם מישהוא שלא מדבר עברית וזה יעבור מפה לאוזן - אתם הרי יודעים כמה המנטליות של המדריכים הישראלים אחראית על עוד ועוד טנדמים שבאים כי הם מייצרים האחד את השני. 4) תאמינו לי שאם במדריכים ישבתו שבועיים יימצא פתרון כי שבועיים בלי פעילות זה הרבה כסף שהולך לפח ( ולו רק על משכורת צביק ) בלי רווחים והכנסות. 5) שביתות במשק הישראלי תמיד הביאו לפתרון ומהר 6) אם יעלו את מחירי הקופון לפרטיים ב-15% יפסיקו להפסיד עליהם ( עוד כמאה אלף ש"ח בשנה שחסרים כרגע לכיסוי הוצאות הצנחנים הפרטיים ) - ואם יימכרו את המטוס הלבן יהיה כסף גם להשקעה בשיווק הטנדמים 7) אף אחד לא מבקש מהם לממן אותנו מכיסם - כסף שלהם - אבל באמת אולי לא היו צריכים לקנות את העסק כי הם הורגים את הספורט והספורטאים שעוסקים בו

זיידוש

New member
אין תגובה

1) לא מגיב לעלומי שם :) 2) בטח, אני כותב רק כדי שלא יקראו....וכל מי שדיבר/סימס/התמסר איתי לא בעילום שם הבין שהסיבה העיקרית שכתבתי הייתה כדי לפרוק.... 3) אני לפחות חותם בסוף. אפילו כשאני מגיע למועדון למחרת בבוקר!!! 4) אם את מתחילה לחשוב שאני לא מעוניין בפתרון הבעיה.... זו כבר בעיה שלך. אל תתחילי. 5) אם תציעי רעיונות טיפה פחות נאיבים ויותר ישימים (אני חוזר, ישימים)...מבטיח לא לפגוע בנסיון שינוי הגזירה ואפילו (ועכשיו תתחילי עם המחשבות) אנסה לתמוך!

iec

New member
באמת מחירי הצניחה ממש זולים בארץ ../images/Emo26.gif

שצריכים להעלות אותם ב-15 אחוז...
לצערי זו המדיניות הכללית בארץ...כל מה שיעשו לנו כישראלים-אם זה ע"י המדינה או חברה סלולרית או כל חברה שיש לה לקוחות נאמנים ,אנחנו נבלע את הצפרדע...לא מוחים..לא צועקים..לא עושים כלום חוץ מלבכות אחד לשני... בחו"ל מתאגדים ופועלים כגוף גדול כנגד כל שטות ש"מפילים" מלמעלה,כי אנשים שם לא סמרטוטים ..יש להם אומץ וכבוד כלפי עצמם לעצמם . קחו לדוגמא את מאבק האופנועים..כל הזמן מעלים להם ת'ביטוחים והרבה הם לא עושים....פה ושם הפגנונת ושליחת פקסים לכנסת והגשת בג"צ...במקום לקום ולחסום את האמא של המדינה כל שישי (עשו זאת רק פעם או פעמיים) ככה גם פה...מציעים להעלות את המחירים לצנחנים...העיקר שיתנו להם לצנוח...שפנים!

shachaf11

New member
נכון, המחיר לא זול, אבל זה ספורט יקר מטבעו

כולנו הרי ידענו שזה ספורט לעשירים כשנכנסנו אליו אני לא חושב שעוד 30 שקל לקופון צריכים להפריע למישהו והם בוודאי ייתנו פתרון ראוי לבעיה. מישהוא אמר שחייבים לקפוץ 8 פעמים ביום ? אם אין כסף - אז קופצים רק 6 פעמים. צריך למצוא פתרון שפוי למצב ולא לחתוך לספורט את הורידים. 1) תעלו קצת ( אבל קצת ) מחירים ויהיה בסדר, אנשים עדיין יצנחו 2) תסגרו את המועדון לפרטיים - מדריכי הטנדם יישבתו ואחרי חודש תציאו את המועדון למכירה. אז יבוא קונה שאוהב את הספורט והספורטאים והמדריכים יחזרו לעבודה האהובה עליהם. אם חסרים 200,000 ש"ח לטיפול עבור המטוס הלבן, אז 30 ש"ח עלייה לכל קופון תיתן את העלות הזו בהנחה שיהיו אפילו פחות מ-50 קופונים ביום ( ויש!! ) - בהנחת עבודה של 150 ימי פעילות בשנה. ואם אתם לא אוהבים את הספורט והספורטאים תמכרו את המועדון - יש תשואות גבוהות יותר לכסף שלכם בעולם העסקים מאשר פרדייב - במידה וזה כל מה שמעניין אתכם.

B o o c h

New member
אתם טוחנים מים

הלבן כבר נמכר ולא רוצים צנחנים פרטיים במועדון. מה לא ברור?

iec

New member
כן..זה ספורט של עשירים אבל...

אם חלקינו הגדול מצליח איכשהו לגרד את המחיר מלמטה...למה להרחיק אותו עכשיו יותר??? כמו שאמרתי...אנחנו נתכופף ונקבל ת'אלמנט כמו גברים...כי ככה אנחנו...וותרנים!...לא כמו בחו"ל-שם יודעים את כוחו של ציבור! בהצלחה בכל מקרה.

למעלה