הפתרון המושלם!!!

viperain

New member
הפתרון המושלם!!!

אחרי יותר שבוע של מעקב אחרי הודעות בפורום הגעתי למסקנה שיש עוד הרבה אנשים כמוני כדוגמת UnPlug שמחפשים שולחן פול/סנוקר (לא משנה איזה כרגע) טוב אבל במחיר מציאותי לישראלי המצוי.. ועכשיו פתאום הופיע ה GreenKing הזה עם מחיר ממש זול.. ואנשים פוחדים לקנות כי הם לא מבינים.. אז חשבתי על משהו.... בואו כל אחד בפורום יתרום שקל.. בכסף נשלח במונית אדם שמבין כדוגמת 9ball master שיבדוק בחנות האם השולחנות האלה באמת שווים.. וככה נדע אם לקנות או לא... :)

UnPlug

New member
...

איפה החנו ? ואיפה 9Ball גר ? - אם זה בשרון/מרכז מוכן ליסוע איתו(אחי יסיע) לבדוק את זה ... בנוסף עוד פתרון זה בניית שולחן - אם יהיו תוכניות מפורטות כולל מה צריך לקנות וכו וכו - אין בעיה לבדוק כמה זה יעלה (נראה לי שממש זול יחסית לשולחן רגיל) ..

DCS

New member
בקשר לבניית שולחן

מצ"ב לינק לתוכנית לבניית שולחן. בקשר לעלויות ישנן 2 אפשרויות בעלות מינימום או השמיים הם הגבול. בעלות מינימום להלן החישוב: במפרים - 300 ש"ח רשתות - 300 פרזול - 300 בד - (מנחלת בינימין) 100 ש"ח לשולחן. עץ - מ.ד.ף - כ 3 פלטות - 300 ש"ח. לוחות עץ למסגרות - כ 200 ש"ח. כדורים - 300 מקל - 300 מצטער אם שכחתי משהו סה"כ כ 2000 ש"ח - המחיר שעולה בחנות שולחן מתקפל. אני לא מאמין שמשהו יבנה שולחן בסטנדרט כזה. אם כבר עץ - אז מדובר בסנדויץ שיקר פי 2 אם כבר בונים אז שיש - הכי פשוט חברוני (אחרים ידברו על האיכות ) עלות למ"ר פי 3-5 - וישנו שיש יותר איכותי. בד - עלות של כ 70 $ למ"ר פרזול עורות רשתות - כיד הדימיון מקל - עניין של טעם. אם מדובר על לחסוך כסף - אני לא חושב שיש הצדקה. אם מדובר על עניין ואתגר - אז שווה מאוד . בכל מקרה בהצלחה DCS http://www.bestbilliard.com/resources/buildtable.cfm

9ball master

New member
אז ככה....

1. קודם כל תודה על האמון. 2. יש לי רכב ואני לא צריך מונית אבל הזמן שלי קצת יקר ואין לי הרבה ממנו 3. אני חושב שאני מבין קצת מעל לממוצע בשולחנות סנוקר אבל אני לא מומחה, (שולחנות פול זה כבר משהו אחר), לכן אני לא בטוח שאני האדם הנכון למשימה, אלי תשלחו את יאשה או מישהו מהאיגוד...... (סתם, קצת צחוק) 4. העניין הוא כזה, כזה מגיע לקניית מוצרים אני אוהב לדעת מי עומד מאחורי המוצר ומי מייצר אותו, כך אני יכול ללמוד באמת על המוצר ולחקור עליו ולא להסתמך על מה שמוכר ממולח מנסה למכור לי וכאן מתחילה הבעיה, כמו שמישהו אחר ניסה לחפש מידע ברשת אז גם אני ניסיתי וגם אני לא מצאתי כלום, מכך אני יכול להסיק שני דברים: 1. החברה מייצרת את השולחנות האלא לבד ומנסה למכור אותו כ"תוצרת חוץ" - האמת, לא נראה לי כי המורכבות שיש ביצור שולחנות באופן תעשייתי לעומת הכמות שתמכר בארץ, נכון להיום לא שווה את ההשקעה. 2. ישנם חברות OEM אשר מייצרות מוצרים שונים וגם שולחנות ביליארד ומוכרים אותם ללא שם והיבואן "ממציא" שם ומשווק את השולחן, רוב החברות הנ"ל ממוקמות ב.... ניחשתם נכון - סין, לפעמים מדובר בחברות אשר מייצרות מוצרים ברמה גבוהה מאד ועל מנת לא לפגוע במוניטין שלהם הם מוכרים את אותו מוצר ללא שם במחיר נמוך יותר ובכך הם פותחים לעצמם נישה נוספת. הבעיה שלי היא עם אנשי העסקים במדינת ישראל, בעיקר בתחום הביליארד, רוב הציוד שניתן לקנות בארץ הוא מרמה ירודה ונמכר במחיר גבוה ואני מאד מקווה שאני טועה אבל ההרגשה שלי היא שגם במקרה הנ"ל זה הסיפור, הלוואי והייתי טועה. אני מציע לך לגשת לחנות או לכתוב להם מכתב או לשלוח להם מייל ולהגיד להם שאתה מעוניין במוצרים שלהם אבל מעוניין ללמוד על המוצר קצת יותר לפני שאתה מוציע סכום כזה נכבד ושאתה מעוניין לקבל פרטים על השולחן כמו ממה עשויים החלקים השונים, היכן השולחן מיוצר ועל ידי איזו חברה, איזה סוג שיש וכו' אני אשמח לקבל את הפרטים הנ"ל ממך לאחר שתשיג אותם ואשמח לחוות את דעתי לאחר מכן

viperain

New member
..

אני עדיין מאמין שחובה שקודם מישהו שמאמין יסתכל במציאות על השולחנות ויגיד מה הם שווים לדעתו.. לא נאשים אותו אחרי זה או משהו... :). וגם אין לחץ .. מתי שיש זמן... עוד שבוע.. עוד חודש.. אבל בלי זה אני אישית פוחד לקנות שולחן כי אני יודע שאני יסתכל עליו ולא יהיה לי שמץ על מה להסתכל... ואי אפשר להסביר דרך פה..חייבים מישהו עם ניסיון לפחות שראה שולחנות בחייו

9ball master

New member
אני בהחלט....

חושב שמישהו צריך לבדוק אותם אבל כמו שכתבתי כבר, אני לא חושב שזה צריך להיות אני, אם היה מדובר בשולחנות פול, כבר מזמן הייתי שם וכותב פה את רשמיי, אך היות ומדובר בשולחן סנוקר אני מעדיף שלא להכנס לזה

יריב ר

New member
תגובה

אני קניתי את השולחן אמנם עוד לא קיבלתי אותו ניראה לי בסדר גמור יחסית למחיר אתה יכול לדבר עם בחור בשם אמיר ב0544911662 הוא מנהל השיווק של השולחנות ועושה רושם רציני ביותר

viperain

New member
..

יריב.. ראית את השולחן מורכב? איפה התצוגה? ואיזה קנית ? כמה יצא? דבר.. תחלוק.. :)

UnPlug

New member
9BALL או מישהו

אתה יכול להתקשר ולנסות להבין כמה שיותר מהנאדם על איכות השלוחן ? ברור שזה לא כמו לראות במציאות אבל לפחות לנסות - זה עדיף מכלום

למעלה