הפתעות החיים

הפתעות החיים

אין ספק שהחיים מזמנים לנו הפתעות בכל רגע נתון, חלקן קטנות וחלקן גדולות, חלקן שוליות או לא כל כך משמעותיות וחלקן משנות סדרי עולם מעצבות, חלקן מאפשרות לנו להישאר במקום ולהעמיק שורשים וחלקן לוקחות אותנו למקומות חדשים. לרוב חיי אינם מלאים בהפתעות אני משתדלת להיות מתוכננת, מאורגנת ובשליטה. לרוב אני יודעת כיצד יגיבו הסובבים אותי. הפעם לא הייתי מוכנה
.... סיפרתי לכן בעבר שאחי צפוי להגיע לביקור מחו"ל ובעת ביקורו אני מתכוונת לדבר איתו ולספר לו עלי... אז אכן, הוא ומשפחתו הגיעו (ולצערי כבר הספיקו לחזור לביתם) ואני חיפשתי את העיתוי הנכון, המילים הנכונות, הדרך הנכונה לבוא ולספר. מה שהלך בקלות יחסית עם אמי ואחותי היה קשה יותר עם אחי. היה לי ברור שלא תהיה לו בעיה ושהוא יקבל אותי כמו שאני ובכל זאת קל זה לא היה. בסופו של דבר מצאתי את חלון ההזדמנויות וסיפרתי לו, אין ספק שלתגובה כזו לא ציפיתי לא, הוא לא התנכר לי, לא שפט אותי ולא התבטא בצורה לא נעימה. הוא פשוט אמר: מה החידוש אנחנו יודעים כבר שנים. (להזכירכן, אני יודעת רק כמה חודשים על עצמי) לאחר שההלם הראשוני (הארוך
) שלי חלף, בררתי איתו את הדברים, מסתבר שאשתו והוא היו בטוחים כבר שנים שאני לסבית (וכמובן שאין להם בעיה עם זה) לתהייתי מדוע לא אמר כלום כל הזמן הזה (בינינו, יכול היה לחסוך לי לא מעט שנים מבוזבזות
) השיב שזה ענייני הפרטי, נו מילא, בנים, לכו תבינו אותם. אין ספק שהוא הצליח להפתיע אותי.
גם אתן נתקלתן בהפתעות משעשעות כשסיפרתן?

מיטל225

New member
איזה כיף../images/Emo70.gif

כיף לשמוע שמקבלים אותך בצורה טובה ומחבקת. בהחלט הפתעה שמחממת את הלב.
אני מקווה שגם אני אזכה להתקל בתגובה מפתיעה כזו. בנתיים אני מצפה לגרוע מכל ואז אולי האכזבה לא תהיה קשה כל כך.

kivsadoingmee

New member
חחחחחח יפה לך...

כן אחי אמר לי ... "אני בכלל הופתעתי כשאת אמרת לי שאת מתחתנת- עם גבר" חחחחחחחחחחחחח

לספר ל...

היי מנסה להעיז, את לא צריכה לנסות להעיז הנה עשית זאת ובגדול!!! כמה אנחנו מנסות לשמור בסוד על עצמינו. אנשים סביבנו לא טפשים. לפני כמה חודשים ספרתי לחברה והיא ענתה: טוב אז מה באמת חדש אצליך? כמובן שהיה לי יותר קל לספר לה כי "הרחתי" שהיא קולטת כי בשנה האחרונה היא כל הזמן שאלה אותי: מה יש לך עם נשים כל הזמן? למה יש לך כל כך הרבה פסלים של נשים בבית? אני משוכנעת שעליתם דרגה ביחסים שלך ושל אחיך. זה משחרר ללא ספק. לחייך, חנה

טורטיתת

New member
חנה לה לה.. חני לי חנה לכולם..

את לא יודעת כמה את צודקת. כולם יודעים, כולםמרגישים לדעתי, אבל מחכים לנו להכרזה שלנו, אולי להכרה / להשלמה שלנו עם עצמנו, ואז להכרזה הרשמית לכל העולם ובמיוחד למשפחה הקרובה.

טורטיתת

New member
הפתעה משעשעת שלי

לא מזמן כתבתי כאן בפורום (מצ"ב קישור) על סוג "הפתעה משעשעת" שנפלטה לי מהפה... אותי זה הלחיץ רק בערב דקה לפני שנרדמתי אז נזכרתי... מה היה קורה אם... ומזל שהבוסית שלי בחו"ל ויש לה זיכרון קצר.

איזה יופי ../images/Emo24.gif

בעצם אני לא מופתעת עם אחות כזו מקסימה לא יכול להיות שהאח יצא שונה בהרבה...

למעלה