הפתעות בחיים

• פותח הנושא ye44
  • פורסם בתאריך

ye44

New member
הפתעות בחיים ../images/Emo8.gif

אתמול תוך כדי נסיעה ב
בתכניתה של ורדה רזיאל עלתה בחורה לשידור וסיפרה שיש לה חבר ושיש להם חבר משותף,שהוא חבר ילדות של הבן זוג והם מבלים המון ביחד ואיזה ערב אחד הם בילו במועדון ותוך כדי שהיא הלכה לשרותים היא ראתה את בן זוגה אגב החתן לעתיד, יוצא עם החבר מאותו תא בשרותים
היא נדהמה ושאלה אותו לפשר מעשיו והוא כמובן הכחיש מכל וכל וענה לה שזה עניין של גברים,יש לציין שהיא מרגישה שיש מלחמה סמויה בינה לבין החבר המשותף על הבן זוג, היא נכנסה ללחץ כי היא לא רוצה לגלות בדיעבד שהוא גם דומיני, אגב היא שללה שימוש בסמים כי גם
הם לא מעשנים.
זה מביא אותי לשאלה הבאה כיצד תגיבו אם תגלו שהבן זוג שלכם שייך גם לקהילה ה
והוא פשוט התבייש להודות בכך האם תפרקו את החבילה ? האם תוכלו לחיות ביחד עם המחשבה הזאת ? אני בתור סטרייט לא תהיה לי בעיה אם ה
שלי תאמר לי שהיא גם שייכת לצד השני של המתרס, בעייני זה דבר מאד אסטתי ויפה לעומת גברים שזה בעיניי פחות אסטתי, אגב הרבה נשים טוענות ששתי נשים זה הרבה יותר אסטתי משני גברים
ותרגיעו אף אחד מאיתנו לא תקוע בארון

אייבורי

New member
איףףףףףף

איזה סיפור ארוך אז תגיד שסווטה תפסה אותך יוצא מהשירותים עם גבר אחר. זה בסדר, סווטה תתמודד

ismeralda100

New member
הזוי.....

פעם הייתי מקשיבה לתוכנית הזו כשהיה יוצא לי, לפעמים אני נדהמת מאיזה דברים אנשים שופכים שם. כאילו מה - אתם אמיתיים? וגם היא זאתי לא חסר לה....מלכת העצות

הסיפור נשמע לי לא אמיתי

איך בחורה נכנסת לשירותי גברים? אבל זו לא הנקודה. בגידה זו בגידה זו בגידה. גם היא תחת איצטלה של נטייה מינית. אם בת הזוג שלך תעדיף נשים, ותפגש עם נשים - (בלעדיך, אגב, שכן לא מדובר פה בהגשמת פנטזיות גבריות טיפוסיות, אלא בנטיה מינית), אתה תשאר בבית. האם אז זה כבר יראה לך אסטטי? (אגב, יש לסביות שהמילה "אסטטי" זה הדבר הכי לא מתאים בשבילן... הן נראות כמו נהגות משאית... וסליחה על הקלישאה.). אתה צריך להוציא את האף מסירטי הפורנו (כן, כולן בלונדיניות עם ציצים גדולים שם) ולהבין שבמציאות לסביות זה לאו דווקא אסטטי (יש כאלו שלא מורידות שיער מהרגליים, בית שחי - באופן עקרוני...) החיים הם הרבה יותר משחור/לבן. ובגידה זו בגידה זו בגידה. ואם אני הייתי וורדה הייתי אומרת לה: "תזרקי אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

ye44

New member
לא אין לי בעיה

לחיות עם בת זוג דומינית ולא בקטע של פנטזיות זה לא עניין של הגשמת פנטזיות, השאלה אם אנחנו מסוגלים לחיות עם בן זוג דומיני. בהחלט מסכים איתך שהרבה מאד מהלסביות למינהן נראות כמו משאיות MAN ומגעילות שאפילו עם שוקר חשמלי לא הייתי נוגע בהם, אבל מה זה קשור לזוגיות ? איש איש וטעמו הוא, על טעם וריח לא מתווכחים.בעיני שתי נשים זה דבר יפה
ואם יופיע בן זוג בחייך והוא ימצא חן בעינייך ואחרי תקופה הוא יתוודה בפנייך שהוא דומיני האם תוכלי לחיות בשלום עם זה ?

קודם כל

יש לי בן זוג בחיי, ומה אתה יודע - אפילו התמסדנו כדמו״י. אם הוא היה אומר לי שהוא דו מיני - היתה לי בעיה אמיתית. לא יודעת אם הייתי נשארת איתו. בכנות. הייתי מצפה לאותה נאמנות כמו שאני מצפה מבן זוג סטרייט. וכן, להיות עם גברים באופן מיני זו בגידה בעיני. אז התשובה היא - תלוי. תלוי בגבר

נועה1616

New member
אני לא רואה הבדל בין

גבר דו-מיני לבין גבר דו-נשי. (הכוונה לגבר שמבלה עם גבר נוסף או עם אישה נוספת/אחרת במקביל לזוגיות). בפועל שניהם מבלים עם אחרים במקום ועל חשבון הזוגיות שלנו. וחוץ מיזה זה מתכון בדוק לפיתוח והשקעה ביחסים האחרים הכיפיים הקלילים והפחות מחייבים ומישם הדרך החוצה סלולה. ואותו כנ"ל גם לגבי הפנטזיה שלך בכיוון ההפוך של גבר עם דו-מינית והיו דברים מעולם וזה לא משנה מינו של הפרטנר/ית הנוסף/ת.

למעלה