הפתעה!

kramberg

New member
הפתעה!

במירוץ הקרוב, זאת תהיה הפעם האחרונה (והראשונה) בתקופת השבתון שלי שאני מארגן מירוץ, חברים שואלים אותי למה העלתי במשקל, אני אומר להם שאני בדיוק "בין אופנועים" במירוץ גם תוכרז מערכת דירוג חדשה ונסיונית, פרי עמלם של המוחות החדים בעמותה (אלו שהיו בישיבה האחרונה
) וכמו כן, התחרות תהיה במתכונת "כמו שצריך", זאת אומרת - הקפדה על כללי העמותה ועמידה בהם, ניהול מוקפד והדמייה מציאותית ביותר של תנאי התחרות לאחר מעבר הספורט המוטורי, אם אנחנו רוצים שיתייחסו אלינו ברצינות, אנחנו צריכים לנהוג ברצינות. הכי חשוב, שיהיה לכל המתחרים בהצלחה, ספרו על המירוץ לחברים כדי שיבואו לעודד, תביאו הרבה מים ואטרף. ובנימה פחות רצינית, חובה על המנצחים לעשות ברן-אאוט, תירוצים כמו "נגמרים לי הצמיגים" לא יעברו
תודה לכול מי שעוזר, עזר ויעזור.

kramberg

New member
שאמרתי שאני מארגן

בטח ובטח לא התכוונתי שאני "המארגן" ולא התכוונתי שאני לבד בעסק. יש אנשים שמארגנים את המירוץ שאותם אני מעריך ומכבד (חוץ מאת כרובי) ושביחד אנחנו מרימים את המירוץ. יאללה בלאגן.

kramberg

New member
מה את מפריעה לי בוידוי אישי?

הרצתי, לפחות כמה חלקים ממנה. את תהליך הרישום ואת תהליך דירוג. עד המירוץ יהיה מעניין יותר

t P R

New member
איזה חננה...

בקיצור שלח לי כבר את מה שביקשתי אומו!!!!!!

kramberg

New member
אתה!

אם אני הייתי במקומך לא הייתי מופיע למרוץ בכלל, אם רושמים במערכת "גידי גולן" מקבלים דירוג של DNF אוטומטי. ואם שם המשפחה הוא "ברעם", אוטומטית מועברים למקום שני לפני הסוף, כי האחרון כבר שמור.

כRובי

New member
נראה לי שקרמברג שומר את המקום

האחרון עבורך - תברר איתו לפני שאתה מרים להנחתות

הרושמת

New member
אז רגע... בקצב הזה אני מגיעה עם

חליפה ומתחרה... איזה יופי שהמציאו את המחשב ואת המתכנתים!!

kramberg

New member
הלו הלו, תרגעי!

את וסימה עם תסריטי האימה שלכם ("ומה אם לא יעבוד?!")

kramberg

New member
כל כך ראליות שדברים כמו

הצבע של האופנוע יותר חשוב מנפח מנוע...

Super Max

New member
והסופר מקס מגיע לסייע בשיפוט

קופותינו פתוחות להעברת שוחד כבר כעת. .If lines are busy call late, but do call SM

למעלה